Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Pai nu ,ca era pasnica treaba si din cauza vremii au renuntat multe mamici sa vina

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mai si eu m-am gandit la mitingul vostru si la vreme ... Cred ca s-au rugat mult Boc si ai lui pt saptamana asta de ploi ... Sper ca nu DD ia ajutat

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

De Bianca stie cineva ceva???
Sa dea Dumnezeu sa fie bine si ea si bebicul ei mic...
Am citit postarea ei referitoare la trairile pe care le avea cu bianca .. si ca vroia sa doarma langa ea..
Parca am avut un deja vu.. Eu am plans in spital dupa Raul de imi sareau camesile .Era prima data cand am stat desprtiti ... Si cand am plecat spre spital... eram in stare sa il iau cu mine ..atunci simteam ca il tradezzzz .. ma rog.. hormonii si-au facut datoria din plin

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Legat de miting-uri, eu nu am fost, Anca stie, din motive de serviciu, insa am sustinut cauza in scris peste tot pe unde am putut; sper ca la mitingul viitor sa pot iesi din cladire, fie chiar si cu bilet de voie, ca mi se pare odios ce traim.
In alta ordine de idei, sunt total nemultumita de atitudinea oamenilor din provincie, nu scriu aici pt a deranja pe cineva, ci pt ca am fost la ai mei sapt trecuta si, in afara de a se plange lumea 'la o barfa', nu se ia atitudine...se asteapta de la altii si stau si se uita la stiri cum lesina pe strazi pe la bucuresti si in alte 2-3 orase- acolo chiar m-am certat cu cateva persoane care mi se plangeau ca li se taie pensiile...este f greu pt oricine aflat in situatia asta, dar nu trebuie sa inghitim asa orice gogoasa, trebuie facut ceva...
Nu vreau sa zic decat atat, daca lumea ar lua atitudine, fiecare cum poate, atunci nu si-ar mai permite guvernantii sa ne umileasca, macar in orasele mari, sau in resedintele de judet sa se organizeze sindicatele...
Hai ca nu vreau sa fac politica acilisea, dar sunt foarte foarte suparata pe felul in care suntem mintiti cu nerusinare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Bianca, speram ca sunteti bine amandoi! Recuperare usoara!

Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

imi cer scuze dar mi-am schimbat nr de telefon si de abia acum am vazut pe nr vechi ca azi dimi mi-a trimis bianca mesaj , s a nascut luca dimitri 3240 kg si 51 cm !!!! BINE AI VENIT PE LUME LUCA DIMITRISA FII SANATOS SI MANCACIOS! BIANCA REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!!! FELICITARI!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Bine ai venit pe lume Luca.
Refacere rapida Bianca.
Toata ziua am stat cu ochii pe dc pentru stirea asta. Multumim bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FELICITARI BIANCA! BUN VENIT BEBE LUCA! SA FII SANATOS, MANCACIOS SI SA ADUCI MULTE BUCURII FAMILIEI TALE! BIANCA, REFACERE RAPIDA!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bine ai venit pe lume Luca!!!Sa fi sanatos si sa cresti mare!!!Felicitari mami si tati!!!

Mai este putin si le vom felicita pe Andreea si Paula.Ioaiiiii.Parca ieri aflam ca-s gravidute...

Eu mai am de asteptat 2 luni jumate...pana la unda verde...poate o scurtam la 2...desi parca acum nu mai am atat de mult curaj...

Bravo fetelor care au fost azi la protest!!!
Sincer,nici eu nu stiu de ce nu s-a organizat in Cluj nimic...totusi Clujul e un oras mare...eu n-am zis nimic,pentru ca nu pot lipsi de la servici...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

Bine ai venit pe lume LUCA DIMITRI,si refacere rapida mamicii!
LAVI si mie mi-a fost dor de voi,stiu ca ai intrebat mult de mine,sunt cam nerusinata ca nu am raspuns recunosc si imi cer scuze.nici pe mes nu prea am mai intrat e drept ca nici nu am mai avut calculator ceva timp.ma bucur ptr. PEDRo si ii urez sarcina usoara i poate se hotaraste sa intre si ea.
am vazut cred ca toate pozele voastre,toti pustii si domnisoarele sunt super.am sa incerc sa pun si eu cateva poze,numai sa-mi gasesc putin timp sa ne vedeti si pe noi.
PUSSI sper sa nu gresesc dar parca tin minte ca tu intrebai o data de tuse in timpul noptii.la vremea respectiva nu stiam,dar acum o saptamana am patit la fel cu baietii,tuseau doar noaptea si asta dupa ce adormeau cred ca timp de o ora,dar tuse destul de puternica,si ziua nu aveau nimic.am fost la dr cu ei,si nu mi-a dat nici un sirop,a zis doar de trucul cu ceapa(2 cepe mari taiate pe jumatate pe o farfurie langa paturile copiilor).eu am facut 2 zile la rand si deja a 3-a copiii nu au mai tusit.chiar functioneaza.
cine se confrunta cu situatia asta poate incerca.
trebuie sa pregatesc baietii de culcare.va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!Haideti la o cafeluta!

Irina am vazut pozele cu flacaii!!Ce mari si frumosi sunt!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s

Mergi la inceput