Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o ma doare burta, am mancat prea multe capsunici... v-am zis ca poftesc la bere??? vineri plec pentru o sapt in Italia, Genova... si acolo se mananca un fel de pizza, dar cu branza in interior. si atat, se numeste focacia nu mai stiu cum... ideea e ca e f f f f buna, dar putin sarata si merge sa stingi setea cu... o bere mica. picollo sau cum s-o scrie!! deci imi ploua in gura... si ma vaitam ca ma doare burta! dar voi nu aveti idee ce gust poate sa aiba blatul ala cu branza in el. pfffff 13 |
si ma rog frumos,ce cauti tu la macaronarii aia,ha?vezi ca jumatatea mea cunoaste un chestor p-acolo .vrei "excorta"?
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
eu beau mereu bere de malt fara alcool
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+
bebelu86 spune:
meniu pt cina: cartofi prajiti cu branza rasa.
eu am ramas pe acelasi meniu
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
si ma rog frumos,ce cauti tu la macaronarii aia,ha?vezi ca jumatatea mea cunoaste un chestor p-acolo .vrei "excorta"? Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Focaccia genovese/ fugassa... mamaaaaa si mergi acasa la ''pesto'' si la trattorie-le micute de pescari .
Rusine!!!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
Joy21 spune:
Salutare fetelor, noi suntem in deplasare! Vrea cineva sa-i aduc lalele, saboti de lemn?
Tot la voi vin cu putintica paranoia ca stiu ca ma intelegeti De cateva zile m-au lasat greturile, nu pot ca zic ca le dorul, da, na, imi fac griji. Oare nu e prea devreme? Si in timpul zborului cu avionul, draga de Sofia, de plictiseala, s-a lansat cu toata greutatea pe burta mea. Zic si eu ca bebe mic e bine protejat de lichidul amniotic si sa fie bine la mami in burtica.
In timpul zilei Sofia ma tine ocupata mai tot timpul, nici n-am timp sa-mi amintesc ca sunt Greturi ioc, macar am ramas cu "poftele"...
Va pe toate si sper ca sunteti bine.
PS1: Mai am o marturisire de facut Am mancat hering crud cu ceapa, asa cum se procedeaza pe-aici. Mi-e si frica sa ma mai gandesc la ce "primejdii" ma pasc acum
Victoria, mami de Anna Sofia, 11+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou eu beau mereu bere de malt fara alcool Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
As bea si eu dar am citit ca nu ar fi asa curata cum scrie pe ea si ca este lina de porcarii. Am tot incercat sa ma abtin. Mai iau o gura, una si atat de bere cu alcool
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui mirunam
As bea si eu dar am citit ca nu ar fi asa curata cum scrie pe ea si ca este lina de porcarii. Am tot incercat sa ma abtin. Mai iau o gura, una si atat de bere cu alcool MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+ |
unde ai citit????la noi in liban exista f multe feluri de bere de malt ...psune-mi plz ca eu beau des si pana acum nu am stiut nimic "rau" despre ea..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui douradoudou
unde ai citit????la noi in liban exista f multe feluri de bere de malt ...psune-mi plz ca eu beau des si pana acum nu am stiut nimic "rau" despre ea.. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 10+ |
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ratusca83 spune:
citat din mesajul lui gabriella1
da.da' "chestia" lui e vie ..si eu tot din martie n-am mai vazut Gabriela 7+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
ma alatur si eu eu tieee..si eu am interdictie la
9+
bebelu86 spune:
de ce aveti interdictie la ???
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+