Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sarumana miruna!

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alinushca, Lorin, s-a rezolvat. Simona astept sa activezi PM-ul si iti trimit datele.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin trimis PM

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata gagici
ce faceti?
nu am dormit pana acu dar am stat in pat la tv. iar acu vreau sa ma apuc de curatenie, asa k nu voi sta prea mult cu voi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Miruna,saru'mana! Sa-ti faca Dumnezeu parte ,ca tare te mai ostenesti cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona, am trimis!

Sunset, eu te bat . Nu ne-ai dat data de nastere pt ca esti baba... ma asteptam sa vad o baba pe bune in poze, cu baston si burta... cand colo Am si uitat sa comentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineatzaaaaaaaaa...fetelor eu vb de berea de malt nu din aia normala dar fara alcool..e o diferenta..anyway o sa caut si eu pe net sa vad ce gasesc ca m-ati speriat...in rom eu nu am gasit decat o sg marca era din germania parca si doar intr-un magazin am vazut nu mai stiu unde...am baut si eu un cafeu facut de sot..de fapt o cana plina cu spuma din aia de lapte si f putin nescafe asa sa aiba un gust de cafea...eu inca imi aduc aminte de ce pofte mi-ati facut si pe bune sufar..din suflet sufar pt ca nu gasesc aici toate chestiile pt mancare rom...va rog aveti mila de mine si daca scrieti scrieti de chestii care se asesc peste tot nu de ciorbe cu bors sau zeama de varza si altele de genul.....eu azi am multe de acut prn casa si mi-e cam lene dar trebuie..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Bebelu,fata ,da' ce frumoasa esti!!!!
Nici eu nu dorm de pe la 2!.Azi nopate m-am bucatarit.Ciorba acra-acra cu taitei de casa.Si eu trebuie sa ma insprintenesc pt curatenie ,da mi-i lene rau!M-am facut mare "lenoasa";lucrez la firma sororii mele,si de cand cu bebe si col scurt...stau acasa si vegetez.
In fiecare zi,in mintea mea ma apuc de cate ceva.Vreau sa mai invat o limba straina..sa ma reintorc la dragostea mea dintai..pictura..nu va ganditi la rele...dar proiectele raman in faza de intentii laudabile.
Imi trebuie un shut in fund..scuze
Simona+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

eu sunt de acord cu ce hotaraste toata lumea. va pup, am plecat, ne-auzim deseara, va dau de stire c-am ajuns!
mii de !

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Simona, am trimis!

Sunset, eu te bat . Nu ne-ai dat data de nastere pt ca esti baba... ma asteptam sa vad o baba pe bune in poze, cu baston si burta... cand colo Am si uitat sa comentez.

saru`mana

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput