Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ana,daca vii in bucuresti,si daca ai placere,eu iti pot da numarul meu de telefon,sa te duc in Cismigiu.
Si drumuri bune,numai bine si odihna placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am pus instructiuni pe prima pagina pentru accesarea contului "Picassa" si pentru deshiderea unui capitol nou! Este mult mai simplu decat pare doar ca suna foarte complicat . Imi apare si aceasta mutra in mod inexplicabil... si nu am reusit sa o sterg.

Revin cu intrebarea: va dereanjeaza daca scoatem zanele, motociclistii, aviatorii si altri croncobauri si lasam doar numele copiilor ca sa facem loc carucioarelor??

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

MIruna,multumim mult de instructiuni.Ce ne-am face fara tine?
Da-mi si mie ,te roggggg,parola de la picassa si de la mailul comun.
Saru'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Uite asa copilul cel mare e deja stresat de interventia BB-ului in peisajul atat de familiar lui !!!!

Miruna, eu sunt de acord, ar arata mai bine pagina

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Simona, da, mi-ar placea, dar vad ca nu ti-ai activat mesajele private.
Si nu lasam numerele de telefon aici, ca mai stii?!
Deci, stii sa activezi mesaje private?

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Miruna, super explicatiile ! am priceput tot.....practica insa ma omoara...

niste parole primesc si eu, pls ..... sa vad frumusete de fete

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

cari e parola de la picassa ca vad ca nu e aceeasi ca la cont si la mailul de yahoo....

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Ana,da,exista explicatia de 'nspe ori aici..sper sa ma descurc si iti trimit nr.Eu am primit mesaje private si am crezut ca s-a activat asa,,ca prin minune..Oricum..eu sunt "bec" la tehnica si elcrotehnica

Mergi la inceput

Vad ca sunt "bec" si la lb romana..mananc litere,le devorez nu alta...De fapt v-am spus mai demult ca ma fac din ce in ce mai proasta.Am episoade ingrijoratoare in care,de ex,nu inteleg de ce nu coboara liftul...iar explicatia era..pt ca liftul era deja acolo...samd samd.Si nu sunt glume..mi se intampla curent.
Deeeci am activat pm..cred ca de la options si am bifat activat in loc de dezactivat...sper ca am facut bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Am pus instructiuni pe prima pagina pentru accesarea contului "Picassa" si pentru deshiderea unui capitol nou! Este mult mai simplu decat pare doar ca suna foarte complicat . Imi apare si aceasta mutra in mod inexplicabil... si nu am reusit sa o sterg.

Revin cu intrebarea: va dereanjeaza daca scoatem zanele, motociclistii, aviatorii si altri croncobauri si lasam doar numele copiilor ca sa facem loc carucioarelor??

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

pe mine nu ma deranjeaza

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput