Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsa:)

ia sa vin sa dau si eu cu parerea:))) ca doar am tacut o zi:)

doniro: go for it! eu una sunt de parere ca oricat de atente sunt bunicile, de bineintentionate, colectivitatea face minuni! a nu ma intelege gresit, bunicile isi au rolul lor, dar nu pot tine locul unui cadru specializat care sa ajute copilul sa evolueze armonios. in plus poate sunt eu muscata de realitatea belgiana careia trebuie sa ma supun (nu credei voi ca aici toate cresele sunt nush cum, ca nu-s... tot mobilier vechi in multe, multi copii, tanti sictirite) dar aici nu ai de ales. maternitatea e 3 luni si pa! eu am bafta de 5 luni si de a mea chantal - careia am sa-i ridic statuie!
o prietena mi-a trantit-o, daca va aduceti aminte, ca ea nu si-a facut copii sa-i creasca altii... si eu m-am burzulit zdravan atunci,d ar consider ca tot "altii" ar fi si cu bunica, sau pe la preteni. - asta e o replica dureroasa care m-a lovit rau de-mi aduc aminte de ea dupa un an juma:))))
concluzia: si de-ar fi s-o iau d ela inceput, la fel as face, la 6 luni la tanti, cresa, 2jumate la scoala (gradi).

va pumpizez - mary, muuuuuuah! si nu-ti fa griji pt mine si sms:))

sunt singura cu sacha asi cu jeremy si incerc sa gasesc o metoda sa ies cu amandoi afara... si mi-a mai murit un pestisor parasit in casa veche....a mai ramas unul care va muri de singuratate.... trist:(dar au tinut aproape 3 ani...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Da, ai dreptate, insa eu ma gandesc ca oricum va intra in colectivitate dupa 3 ani si acum e asa mic... rasfatat de bunica etc... Uff, om vedea, poate ii place....

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata si sa aveti o saptamana minunata!
O cafeluta pentru fetele mele dragi!

Doniro, am citit despre problema ta! Eu cred ca ai facut foarte bine sa-l dai pe Victoras la cresa! Vei vedea ca se va obisnui si veti fi si voi mult mai linistiti cu el aproape! O sa va acomodati cu noua situatie si o sa va bucurati de mai mult timp impreuna! Mult succes si sa ne tii la curent! Nu mai ezita sa scrii oricand ai o problema si mai ales sa ne mai povestesti despre voi!

Miriku pestisorul l-ai lasat in vechea casa? De ce nu-l mai iei? Saracutul!! Hai ca-ti trimit si papagalul meu (Doamne, cata mizerie face!!!) si se vor intelege de minune!

Mary si nu i-ai spus nimic sotului? In mintea lui sunt sigura ca s-a gandit ca s-a achitat de cadou cu biletul la concert si nu realizeaza ca tu mai aveai si alte asteptari! Spune-i ca macar sa aiba sansa sa-si repare greseala!
Eh...asa sunt ei, nu trebuie sa suferim prea tare! Dar in mod sigur trebuie sa-i mai educam pe ici pe colo!
Pup si nu mai fii suparata!

LauraI, stiu ca pe perioada CIC-ului contractul de munca este suspendat! Cred ca depinde de angajator daca iti da sau nu adeverinta.

Noi am fost ieri la vulcanii noroiosi cu Luca si niste prieteni! Tare fain a fost! Ne-am bronzat, ne-am plimbat, am facut si un picknic...tare frumos a fost!

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Iar faza cu "sa mi-l creasca altii" e de tot rahatul, scuze de expresie. In cazul asta hai sa devenim cu toate casnice, sa ne crestem noi copiii....... moaaaaaaa ce conceptii!!!

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Doniro, am citit despre problema ta! Eu cred ca ai facut foarte bine sa-l dai pe Victoras la cresa! Vei vedea ca se va obisnui si veti fi si voi mult mai linistiti cu el aproape! O sa va acomodati cu noua situatie si o sa va bucurati de mai mult timp impreuna! Mult succes si sa ne tii la curent! Nu mai ezita sa scrii oricand ai o problema si mai ales sa ne mai povestesti despre voi!

Noi am fost ieri la vulcanii noroiosi cu Luca si niste prieteni! Tare fain a fost! Ne-am bronzat, ne-am plimbat, am facut si un picknic...tare frumos a fost!

Va pup si va doresc o saptamana minunata!

Povestea nasterii Anei

Mersi mult .
Noi am facut revelionul la Vulcanii Noroiosi (e si o poza in costume la semnatura). Ne-a placut zona tare mult.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, cate kg/cm au clopoteii vostri? si ce mananca?

la Dudu e asa:
la 7: lapte cu cereale (175-200ml+40-50gr cereale Nestle desigur ca altceva nu vrea)sau branzica de vaci cu banane+mere sau mere+biscuiti sau gris 150gr sau orez cu lapte 150gr
la 11: un baton cereale de la rommac http://www.rommac.ro/index.php?id=produs&pr=35
la 15: cam 175ml supa cu urme de legume si carnita sau 175gr mazare sau 2 sarmale mici cu smantana sau orez cu legume sau piure de legume
la 18: un baton sau 1/2 mar sau 150,l lapte cu cacao sau vanilie
la 21: un iaurt cu fructe sau 150gr gris

peste zi mai rontaie in medie 2 biscuiti sau 30gr stafide sau 3 cubulete ciocolata si bea in jur de 200ml suc de fructe

cand le insir pare destul dar nu pune neam pe el...are 11kg/92cm...e vanjos, alerga toata ziua dar e straveziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor, cate kg/cm au clopoteii vostri? si ce mananca?

la Dudu e asa:
la 7: lapte cu cereale (175-200ml+40-50gr cereale Nestle desigur ca altceva nu vrea)sau branzica de vaci cu banane+mere sau mere+biscuiti sau gris 150gr sau orez cu lapte 150gr
la 11: un baton cereale de la rommac http://www.rommac.ro/index.php?id=produs&pr=35
la 15: cam 175ml supa cu urme de legume si carnita sau 175gr mazare sau 2 sarmale mici cu smantana sau orez cu legume sau piure de legume
la 18: un baton sau 1/2 mar sau 150,l lapte cu cacao sau vanilie
la 21: un iaurt cu fructe sau 150gr gris

peste zi mai rontaie in medie 2 biscuiti sau 30gr stafide sau 3 cubulete ciocolata si bea in jur de 200ml suc de fructe

cand le insir pare destul dar nu pune neam pe el...are 11kg/92cm...e vanjos, alerga toata ziua dar e straveziu...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

La kg e ca Andrei nici el nu a trecut de 12 kg si e mai inalt un pic cam 98-99 de cm.
Ca mese si noi ne invartim pe acolo cu diferenta ca el mananca seara cam 300 gr lapte cu cereale groase in castron cu lingurita.
Si la pranz cam tot atat un fel de mancare, acelasi castron plin de seara numai ca la pranz variem cu ce mancare am gatita.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Grati, Ana are 12kg si cred ca 92-93 cm. Nici ea nu papa extraordinar, dar daca te uiti la ea arata bine proportionata.
Meniul arata cam asa:
ora 7: 240 ml lapte (biberon)
ora 10: fructe cu cereale/biscuiti sau simple
ora 13: ciorbita sau felul 2 (tot vreo 175-200 ml) cu ceva carnita, dar nu cine stie ce
ora 17-18: iaurt cu cereale sau peste sau paste cu branzica sau branzica perlute
ora 21: 180 ml lapte

In unele zile papa mai bine, in altele mai prost.
Nu mi se pare ca ar manca mai bine decat Dudu. Nu stiu daca este cazul sa-ti faci probleme. Analize la sange i-ai mai facut? Poate fi o usoara anemie daca iti pare palid.

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, i-am facut analizele si nu e anemic...la varsta lui sunt ok toti parametrii. Din cauza greutatii mi-e teama sa-l inscriu si la cresa. Lala, deci si Andrei e un gladiol...eu imi pun sperante in aerul de mare...vrem sa stam 30 de zile...am decis ca pana la urma sa luam 9 zile in iunie, 12 zile in iulie si 9 zile la sfarsitul lui august. Din motive de buget iunie si august mergem tot in Eforie si iulie speram in afara. Nu suntem pt Allinclusive pt ca suntem tare pofticiosi (mai putin Dudu) si venim cu 5kg in plus...

Mergi la inceput

Victor are cca 13,500kg, iar programul meselor si meniul este cam asta:
8-9 250ml lapte (biberon inca)
10 ceva de rontait (biscuiti, banana, sandvis cu Almette etc)
13 ciorba sau felul 2 (musai cu carnita mereu) plus iaurt sau budinca paula
19-20 paste, peshte, mamaliguta cu branza si smantana etc
22 250ml lapte

Intre mese rontaie mai mereu cate ceva (pufuleti, biscuiti etc)

POZE

Mergi la inceput