Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La inghetata eu pe al meu l-am invitat de vreo 3 ori sa incerce dar nu a vrut sa se atinga ...asa ca momentan a ales ca nu-i place.

Dar i-as fi dat daca ar fi vrut

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Aaaaa... am uitat sa spun ca mister tunsulici a fost la gradi azi o ora ( cu mine cu tot, e adevarat) si nu se mai dadea plecat de acolo
Probabil in toamna il va prelua fosta educatoare a lui Bogdan chiar daca ea are grupa mijlocie si eu jubilez de fericire . O cunosc, stiu cum este in actiune, am colaborat 3 ani asa ca e cea mai buna alegere.
Imi convine de minune sa nu fie in toamna printre copii nou veniti deoarece asa se reduc la minim crizele de plans. Daca nu bazaie nimeni nu o sa o faca nici el atat de mult. In plus printre copilasi mai mari un pic se va simti mult mai in largul lui.

Bogdan a inceput fix la fel cu grupa mijlocie la 3 ani si a fost super. E adevarat insa ca el vorbea cu nemiluita dar trag speranta sa fie mai ok si Andrei pana in toamna la capitolul acesta.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

vorbim de "lupte" cu copiii ????
pai la sfarsitul a 4 zile de stat cu copiii la munte mi-am controlat radacinile de par sa vad daca am albit
dimitris nu este capricorn - este taur - si se poarta ca atare
am plans luni si marti de ciuda ca nu ma mai descurc cu el
nu face decat ce vrea el. nu reusesc sa-l fac sa spuna "te rog" nu are in vocabular cuvantul "multumesc"
eleni, este parca un pic mai maleabila decat el dar...
am o maaare problema acum cu ea..
de vreo 2-3 saptamani doamnele de la cresa au hotarat ele ca este vremea sa renunte eleni la suzeta... si nu i-o mai dau la cresa... si atunci fata mea nu se mai odihneste cum trebuie si...
de cand ma vede ca intru pe usa cresei dupa ce spune din toata inima "mamiiiiii" ma imbratiseaza si imediat imi spune "acu' suzi"
eu i-o dau. doamnele se uita urat ca nu rezolvam nimic asa... eu... pe mine nu ma tin nervii sqa-i aud plansetele si jelaniile dupa iubita ei suzeta....
si cu ea si fara ea... are vreo 2 ore de crize de plans....
mai, plnge din start cand imi cere ceva si nici macar nu asteapta sa vada daca-i dau sau nu
in fiecare zi imi cere "bani u cocolata" adica barny si ciocolata kinder...
ma execut si cu durere in suflet de la atata zahar ii cumpar... Dumnezeu sa ma ajute si sa o ajute ca nu am puterea sa o refuz!!!!
plange daca nu i le dau imediat.
ajungem acasa... imdeiat imi cere lapte si apa... nici nu apuc sa i incalzesc laptele ca se pune pe urlat... cand sa i-l dau mi-l arunca cat colo si-mi cere papa...
aseara i-am dat rosii si branza ( de obicei mananca) se uita la elem, plange le arunca de pe masuta si -mi cere ciorbita... plange pana ii incalzesc, se opreste cateva secunde, se uita la castronel si... imi spune ca nu vrea si plange in continuare...

offf... nu va mai plictisesc... ideea este ca indiferent ce vrea/ ce-i dau.... ea plange cate-o ora in continuu...
inainte functiona chestia cu pedeapsa sa stai in dormitor in pat pana te linistesti...
acum... sta degeagba ca plange si acolo
eu, banuiesc ca este de la interzicerea suzetei la cresa...
ieri chiar i-am spus unei doamne ca le rog frumos sa -i dea suzeta ca asa mi=-a spus medicul...
ca incercam peste 2 saptamani sa i-o mai scoatem...
vorba unei mamici din parc in aceeasi situatie... prefer sa-i pun aparat dentar peste cativa ani decat sa mi-o imbolnavesc acum de atata plans si pe mine =odata cu ea....

roxanici... la tine cum evolueaza operatia suzeta out????

ce usor este sa dai sfaturi...
la dimitrakis a mers asa de simplu... a intrebat cateva zile de ea si... gata!!!!
pai lui eleni i-am dat-o murdara si m-a pus sa o spal...
i-am taiat-o si a urlat 2 ore sa mergem sa "pumpalam" - cumparam alta
am aruncat-o intr-o canalizare si mi-a cerut iarasi alta....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Auch... Laura .
Si al meu urla dar nu il tine asa mult. E adevarat insa ca se manifesta cu urlat destul de repejor si la tonalitati de sirena de ambulanta daca nu obtine ce vrea. Am observat insa ca face asta doar cu noi, mai ales la frati-su.
Insa nu incepe inainte ci in momentul refuzului.

Cu suzi nu te pot ajuta, ai mei au scuipat-o cu nadejde din prima zi si au preferat degetul
Bogdan l-a preferat pana la 5 ani , dantura este intacta slava domnului, Andrei il suge numai si numai la somn si nu pare sa uite de el curand . Isi admira batatura de pe deget, imi spune ca are buba acolo, eu ii amintesc ca de la degetul supt si el rade smechereste.
Asta e.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lauriciule - ii dau inghetata cand si cand...dar le dau cate un glob mic cu conditia sa o manance f f incet, nu de alta, dar mor de pofta si nu pot sa mananc eu fara sa le dau si lor...By the way, azi trebuie sa prestez niste inghetata de casa ... i-am promis Anei ca-i fac ...sa nu-i cumpar de aia cu E-uri.

Operatiunea Suzi...hmmm ...la Stef a fost usor, nu s-a indragostit de ea si a scos-o aproape din start, adica o lua doar pentru ca insistam eu. La Ana in schimb...a avut-o pana in ziua cand a implinit 3 ani si n-am incercat sa renunt la ea...am zis ca daca asta ii asigura ei confort, eu nu i-o scot doar pentru ca asa vreau eu, eu n-am vazut adult cu suzeta si nici dantura deformata de la suzeta ortodontica...Aveam vreo 10, dar una preferata pe care a ratacit-o de ziua ei...le-am adunat instant pe toate si le-am ascuns...am cautat-o pe impricinata ratacita vreo 2 ore si n-am gasit-o asa ca am inventat o poveste ...a venit zana, a vazut ca a implinit 3 ani si a considerat ca ea e deja fetita mare, asa ca a dus suzetele unor bebelusi mici care au nevoie de ele. A bazait la somn ca nu are suza ei si in seara aceea, si la pranz a doua zi si in seara urmatoare...iar peste vreo 4 zile cand uitase de ea a gasit-o si a venit fericita la mine cu ea in gura...uite mami ce-am gasit...Mi se innegrise imaginea cand am vazut-o dar am intrebat-o :Ce faci cu chestia aia in gura? nu esti fetita mare? ea zice :ba da! Atunci arunc-o la gunoi repede sa nu te vada zana...zis si facut o arunca si merge la joaca...eu iau gunoiul si-l duc la tomberon, iar seara incepe showul sa-mi aduci suza, de ce ai aruncat gunoiul?, sa mergi sa mi-o iei din gunoi...a mai fost show in seara aia si am incheiat capitolul suzeta...dar era pregatita sa renunte la ea.

M-am intins cat o zi de post...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

si ceska? a venit ceska? are jobul? asteptam...

natalia, multumim de urari! tu esti of ericita cu vacant ain istanbul. pe mine m-a pocnit roma... imi tsatsaie fundul s aplec in vacanta! stiu... nu sunt normala, sa dam vina pe hormonii de alaptat.

gatta, stiu ce zici, dar mais tiu si cum mi se strange sufletul cand ii aud sau nu pe ai mei, dupa caz, cum vorbesc. as vrea sa-i stiu si eu asa de ageri. dar nu va mai plictisesc... nu trece piticul asta, cum nu trece burta:))))

grati, mai rubensiana zici? uuuf, n-as putea trai ins ecolul ala? de fapt nuc red ca as vrea, as fi moarta fara DC, telefon mobil, mashina de spalat:))))

lauraD, nu te pot ajuta decat... cu cat cedezi, cu atat creste intensitatea si durata urletelor. stie ca e singura limba care te face sa reactionezi si chiar daca zice nu pana la urma primeste. cu suzi la gradi, sunt de acord cu educatoarele. n-ar enevoie de ea. ii distrage atentia si-i tulbura concentrarea (vad la sacha). da rnu sunt nici de acord cu uitatul piezis. sacha a invatat dupa cateva partide de urlat si trantit pe jos ca "tutunette" ramane acasa si c ao primeste seara cand se intoarce. acum e de acord sa mi-o dea de buna voie chiar si peste zi. nu mai plecam niciunde cu ea dupa noi. dar nu cred ca e "capital" de scos suzi inca. ca si baietii laleiD, bruno suge degetul, are buba, dar si forma gurii distrusa...iar un aparat e greud e acceptat de copii, cel putin stiu ca eu cu bruno voi avea dureri lungi...

lala, felicitari pt prima ora de gradinita:) maine poimaine... il dam si pe jeremy:) doamne ce zboara timpul (exclamatie retorica):)))

ginette, iesi din oala, varza e pt iepurashi! pusici si ne gandim la tine:)

azi am fost putoare! aveam ganduri d eiesit in lume, magazine, chestii. e prea frig, n-am chef pe jos. asa ca am somnorit cu miku; acu tre s aies din pijama sa-l iau pe bruno. si sa mai si mananc:d greu grate, greu:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Miri - nu esti normala...da-mi place de tine!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraD, ia sa-i vezi pe ai mei cum mananca inghetsata. bau bau cu roshu in gat e un bau bau. ca nud e la inghetata se imbolnavesc. a zis-o si ramonaB. daca nu au vreun virusache shterpelit d epe undeva...

nataliaS, sunt nebuna, uneori imi plac si mie dar mai nou... tar emulte nu ma multumesc. imbatranesc si ma acresc si-mi trebuie scenarii de fuga...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli tare frumosi flacaii tai. ce frumos stau ei amandoi pe biciclete.

miriku mama lor de vecine/mame afurisite .. si mie imi venea sa-i dau un cap in gura babaciunii s-o satur .. dar saraca avea dreptate, am o burtaaaaaaaaaaaaaaaaa .. daca vom avea bani, ma duc sigur la abdominoplastie ..

lauriciule tare dor imi fuse de mataluta. ma bucur ca v-ati simtit bine. tare frumos ati petrecut la munte. ce par lung are eleni, ce dulce e dimi, ce sexy mamma esti .. imi pare rau sa aud ca te supara nazdravanii tai .. si eu cred, ca miri, ca cu cat cedezi, cu atat mai urat fac .. cand spui nu, pai nu sa fie .. nu dupa o serie de urlete, sa ii dai ceea ce vrea .. o sa vezi ca in cateva zile, rezolvati problema. cu dimi .. hmm .. lasa-l ca se va da el pe brazda dupa ce incepe scoala, zic eu ...

nati ptiu ce fete frumoaseeee!! cat s-a schimbat stefi .. iar ana e scumpa! tu tot slabanoaga ai ramas .. eu zic sa mergi linistita in vacanta, fetele vor fi pe maini bune.

roxanici te pup cu drag. cum mai e cu jobul?

ramonici pls help ... i-am luat masina de paine tatalui meu, din aia cum ai tu? imi dai si mie retete testate de tine? in cartea aia scrie ca se pune 1 litru de unt .. cu ce se poate compensa ca mi se pare enorm.. saru-mana anticipat

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

long time no see

pe aici si eu ,ma mai stie cineva???cu toate ca pe la ore mici din noapte cu scrisul am avut o retinere.....am stat mult pe tusa si m-am instrainat fara sa vreau

sunt tot acasa cu mandra mea,sunt somera,asta e,deocamdata e ok dar sper in toamna sa gasesc ceva si sa o inscriu pe Sara la gradi
despre Sara ce sa va spun ,papa ce prinde,super bine ......am vazut ca vb despre asta,are 15 kg si 96 cm,se chinuie cu laptele de dim in ideea ca nu se poate hotara sa se trezeasca sa il bea sau sa doarma mai departe..
6-7 lapte 180 ml simplu
10 mic dejun exact ca noi,ou,branzica,unt,si prefera "savish"sa tina ea si sa pape "singala"
13-13.30 supa sau ciorbita
16.30 gustare,fructe sau iaurt
18 felu 2,mancarica gatita cu carnita
21 .30 240 ml lapte,bem tot Nan ,acum 2+

si normal covrig,pufulete,2-3 cioc kinder pe sapt,o descoperit si "bo-bo"si multe alte tentatii
si noi ne tatonam cu olita,azi i bine maine nu,sper si eu pana in toamna sa scapam de pampers ,cand vrea zice ,cand nu NU
la cap vorbit exceleaza,mai nou ma face rea,ulata,ploasta,imi spune sa imi fie rusina ca zbier la Sara,ca nu i frumos si etc
are gacic,un baiat baiat mare Claudiu,i sclipesc ochii cand il vede,prieten cu sotu',se rusineaza de numa cand apare ,intreaba toata ziua de el si i prezent in joaca ei tot timpul.....i mortala

revin

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput