Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellou, hellou,
vad ca se dezbate la greu subiectul cresa/gradi...

Daca joi, 6mai, incepand cu ora 14 fac impresie buna la interviu o sa mearga gaza mea din septembrie full time la gradi. Cealalta varianta ar fi sa vina mama incoace sa pot merge eu la scoala....
Am nevoie de ceva bafta si pumni stransi joi, mamici zuzici.
O sa car gaza cu mine (talisman), ma duce socrul meu si ei isi cauta de lucru pe la vreun loc de joaca sau parc. As prefera sa doarma dar nu pusca cu deplasarea mea la interviu. Of, dupa deceptia de acum 10 zile parca pot iar sa zambesc un pic asa.

Copilul asta al meu e un mare vitezoman. Azi si-a facut doua cucuie printr-o cascadorie: fix sub nasul meu s-a rostogolit cu bobby-car-ul.
Pentru vineri am primit invitatie la gradi, au pregatit ceva de ziua mamei (9mai). Am emotii...

La subiectul hrana nu sunt deloc multumita, nici eu.
Dimineata in timpul saptamanii primeste cereale cu lapte, la gradi ii pun tartine cu unt si sunca, gem, pateu, un ou fiert, cateva bucatele de ardei gras, paine cu unt si cascaval prin rotatie.
La pranz incerc sa-i dau mancare calda de-a noastra. Asa ca gatesc odata ceva cald pentru noi doi si de reincalzit sau proaspta si cand vine tati pentru cina. In continuare nu mananca fructe (decat banana) si nici legume crude. Dupa somnul de pranz daca a mancat inainte mamcare calda primeste iaurt, banana, o prajitura de casa, kaba cu biscuiti. Inainte de culcare lapte cam 260ml. Mai cere si noaptea dar din ce in ce mai rar. In week end ia micul dejun cu noi si primeste iar lapte cu kaba, facem pancakes, are voie chifla cu nutela.
Pentru statura lui arata bine proportionat.
Problema mea e ca mai da iama la ursuleti, chips-uri si porcarii de genul "instigat" de tati. Cam de 2-3/sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salut,
Punctual sa raspund si eu la chestiunile zilei:
Andrei e pici...nu stiu cu cine seamana ca noi suntem inalti cu totii .
89 cm si 13 kg

Meniu:
Mic dejun la trezire 9-9.30 sandvisuri (unt, cascaval/ branza/ muschi/ sunca), ou, neaparat ceapa verde, unt cu miere, lapte.
Dejun 13-13.30 ciorba/supa, felul 2 (mancare gatita)
Gustare la trezire 17-18 fructe/iaurt
Cina cand vine de afara 21-21.30 mamaliguta/ paste/sufleuri/budinci si lapte sau gris/orez/paste cu lapte

Nu va imaginati ca mananca tot ce scrie aici...asta primeste...ce mananca...cateva lingurite, uneori mai mult, alteori mai putin, uneori nu pune gura pe fructe...da acu e sezon de "facsuni" (capsuni) si alea le rade.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Simonika - mami draga eu una iti spun parerea mea legata de copilul meu. Eu nu ma pot desparti de Luca nici macar o zi. Trebuie sa-l vad, sa-l pot pupa si mangaia zi de zi. Daca ar fi sa plece atat de departe eu una nu stiu ce as face. Cu toate ca ar fi pe maini bune, chiar foarte bune eu una nu as putea sa ma bag seara la culcare fara sa aud "buna siara maaaamiii". Asa sunt eu. Acum depinde cum iti zice inima sa faci. Daca vrei sa o tii langa tine atunci asa sa fie.
Spune-ne si noua pana la urma ce hotarasti si te vom sustine oricum.

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Problema asta o avem si noi : si eu si jumatatea
Din motivul asta Andrei nu a stat nici macar o zi fara noi iar Bogdan dupa 4 ani a mers cate o zi doua la mama in vacanta, mama care sta la 3 statii de tranvai.
Abia anul acesta pleaca in tabara singur si deja sunt cu inima in gat la gand
Dar noi suntem genul "closca, cocosul si puii "

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Subiectul 2...la gradi unde vreau sa-i dau la toamna au spus ca varsta de 2,8 ani cat va avea Andrei, nu e o problema...il primeste dar trebuie sa scapam de pampers...avem vara la mijloc, cand dam bataie la capitolul asta.

Gatta, in cazul tau...nu as trimite-o la gradi, sa o tin vara in canicula si praful bucurestean. Profita de avantajele pe care i le ofera statul la tara. Stiu ca ti-e greu fara ea, dar e pacat s-o privezi de minunile pe care le are la tara.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Subiectul 2...la gradi unde vreau sa-i dau la toamna au spus ca varsta de 2,8 ani cat va avea Andrei, nu e o problema...il primeste dar trebuie sa scapam de pampers...avem vara la mijloc, cand dam bataie la capitolul asta.

Roli apropo de olita , la Andrei azi a fost prima zi de incercare ( si noi avem conditia ca in septembrie sa fie fara pampers la gradi ).
Asa ca eu cu multa convingere ii explicam de zor avantajele obiectului, frati-su ii facea o demonstratie practica de facut pipi la wc , toata lumea in extaz etc ...probabil cunoasteti modelul.
Fat frumosul meu cu ochii cat cepele la noi .
Eu :- hai Andrei acum faci si tu pipi la olita, nu ? Ca esti baiat mare, o sa mergi la gradi ...
El , cu o mana ridicand pampersul sus si impingand olita :no,no,nuuu A'dei mic, pamers!!!!

Si scenariul s-a repetat cam de 7-8 ori azi, fara participarea lui fratello desigur.

Insucces total
Sper sa se razgandeasca maine sau macar pana in august

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Subiect fierbinte si la noi: olita.
Socrul meu mi-a zis azi ca tati a trecut la olita, adica a scapat de scutec, vazandu-si fratele mai mare cu 5 ani cum facea pipi in tufis. Acum intrebarea mea pentru mamele de baietii: sezand sau din picioare?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Subiect fierbinte si la noi: olita.
Socrul meu mi-a zis azi ca tati a trecut la olita, adica a scapat de scutec, vazandu-si fratele mai mare cu 5 ani cum facea pipi in tufis. Acum intrebarea mea pentru mamele de baietii: sezand sau din picioare?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

La mine Bogdan: in picioare.
Si la cum fuge Andrei de obiect nicio sansa sa il asez pe ea la pipi. Deci: in picioare.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Roli apropo de olita , la Andrei azi a fost prima zi de incercare ( si noi avem conditia ca in septembrie sa fie fara pampers la gradi ).
Asa ca eu cu multa convingere ii explicam de zor avantajele obiectului, frati-su ii facea o demonstratie practica de facut pipi la wc , toata lumea in extaz etc ...probabil cunoasteti modelul.
Fat frumosul meu cu ochii cat cepele la noi .
Eu :- hai Andrei acum faci si tu pipi la olita, nu ? Ca esti baiat mare, o sa mergi la gradi ...
El , cu o mana ridicand pampersul sus si impingand olita :no,no,nuuu A'dei mic, pamers!!!!

Si scenariul s-a repetat cam de 7-8 ori azi, fara participarea lui fratello desigur.

Insucces total
Sper sa se razgandeasca maine sau macar pana in august

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

...la fel si la noi....ii explicam, ii aratam...face pipi, da la kk urla cat il tin plamanii "nuuu oala". Cand ii spunem ca trebuie sa faca la oala ca sa mearga la gradi, zice..."Adei oala, da. Nu acum, toama" (toamna)...ca i-am zis ca la toamna merge la gradi.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la !!

zuzele astea azi s-au trezit la 7 si un pic si sunt zombi. aseara am fost la restautrant in formula completa caci tata a implinit 60 de ani. nu va dati seama ce shou a fost cu eva, verisorul stefan .. si anna pe de o parte care de o vreme vrea numai in brate .. noroc ca nu era aglomerat si au putut alerga astia micii peste tot .. eu eram un car de nervi, oricum ..

acum ne pregatim de parc .. sper sa intru diseara sa citesc din urma.

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

asa .. sambata si duminica am fost la niste prieteni cu anna dupa noi. s-a comportat bine, nu mi-a plans/marait .. s-a jucat cu toti. ziua nu a dormit decat 2 reprize de 30' .. iar noaptea mi-a dormit de la 10.30 la 8.30 cu o pauza de supt ..

laurici cum e nepotica? e bine? le-au externat?

nemary barbatii astia sunt cam insensibili dupa o perioada .. sincer, eu una as fi preferat un cadou decat o floare ..

roxana eu cred ca ai facut bine ca l-ai dus la cresa pe pitic. o sa vezi ce bine ii va fi. dar .. impaca-te cu mama ta .. e asa bine sa ai unde lasa copilul cand vrei sa evadezi .. eu pe eva am inscris-o la gradi, va merge de la 15 sept .. mi-a primit-o desi va avea 2,8 ani ..

laurici cum mai esti tu in concediu crestere copil? pai thea a facut deja 2 ani .. poate esti in concediu fara plata si in cazul asta iei adeverinta de la serviciu. daca erai in cic, iti trebuie de la directia de asistenta sociala.

miri daaaa si mie imi vine sa explodez cand aud fraza "nu am facut copil sa mi-l creasca altii" .. frate, daca poti beneficia de ajutor, de ce nu?

gatta si eu zic s-o lasi pe toamna cu gradi .. las-o sa beneficieze de aerul curat, de soare, de curte .. din toamna, da ..

la subiectul mancare si noi stam rau de tot .. eva are 13,5 kg si 92cm .. insa manaca rau de tot ..

9 - un bibe ceai, 2 rosii cheryy, 2 linguri br fagaras, 2 linguri almette, 2 masline si jumate felie paine.
in parc pe la 11 jumate de mar+jumate de banana
14- supica/ciorbica max 200g si 2 iaurtele mici fructe sau unul de 150g de la muller
dupa somnul de pranz 150ml suc portocale cu gref
18 - iaurt cu cereale/gris cu lapte/fidea cu lapte/mamaliga branza si smantana max 200g
22 - bibe 250 ml lapte vaca

toate le mananca cu cantec ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput