K2 or Annapurna
Raspunsuri - Pagina 6
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Beren, Fagaras e pe lista, numa sa mai creasca Gh :) |
Adica mai astepti vreo zece ani, Sabina, pentru un traseu complet de creasta...
Tata lui Toma, cool pics! Sunt in cautare de sugestii pentru trasee in Anzi, poate ajung pe-acolo in decembrie, hunauz.
Bazar umanitar DC
iulianm spune:
citat din mesajul lui Guestus daca nu ne arati o poza de la 3000m nu te credem. sau iti este frica ca nu pare prea idilic...si iar comentez ca sint prea multi bolovani si cactusi. pune o poza...sa vedem si noi frumusetile de care te bucuri doar tu. |
Poftim, Guestus, citeva pics din ultimii doi ani. Daca gasesti mata' vreun cactus- ti-l trimit
Enjoy your coffee break!
http://outdoors.webshots.com/album/577520906qMcvlX
lara_c spune:
Chiar asa sus nu am ajuns. Dar da, am urcat pe Himalaya chiar anul acesta de Paste, insarcinata si cu bebe de 18 luni. Motiv pt care nu ne-am aventurat prea sus.
Daca chiar vrei sa ajungi in varf de Everest te costa oricum cam 30.000 de lire de persoana - echipament, serpasi,provizii + taxa agentiei etc ( nu stiu cat mai e lira, faceti voi calculul).
Noi ne gandeam sa incercam la anul, fara copii, bineinteles, dar £60.000 pt mine si sot mi se pare prea mult.Vad 20 de tari de banii astia si chiar toate la all inclusive, 5 stele, bla , bla ,bla .LOL
Sigur daca nu vi se pare mult si e pasiunea vostra de o viata si cea mai importanta dorinta, go for it. Pt noi nu e chiar asa de important cat de sus am urcat ..
Dar nu trebuie neaparat sa ajungeti in varf, puteti face trekking daca vreti sau apropos de avion: se fac zboruri zilnice din Khatmandu cu avioane de mici dimensiuni care ajung ff aproape de cele mai importante varfuri.
Costa approx 150-300 de lire depinzand de avion / traseu/durata. Daca vizibilitatea e redusa vi se returneaza banii. Copiii mici au gratuitate.
Va spun pretul in lire ca asa am intrebat / facut calculul caci pe noi asa ne intereseaza. Asta pana sa zica Guestus ca in Nepal nu se plateste in lire.
Lara w21+ Jamie and Errie 19mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
Guestus spune:
citat din mesajul lui lara_c Chiar asa sus nu am ajuns. Dar da, am urcat pe Himalaya chiar anul acesta de Paste, insarcinata si cu bebe de 18 luni. Motiv pt care nu ne-am aventurat prea sus. Daca chiar vrei sa ajungi in varf de Everest te costa oricum cam 30.000 de lire de persoana - echipament, serpasi,provizii + taxa agentiei etc ( nu stiu cat mai e lira, faceti voi calculul). Noi ne gandeam sa incercam la anul, fara copii, bineinteles, dar £60.000 pt mine si sot mi se pare prea mult.Vad 20 de tari de banii astia si chiar toate la all inclusive, 5 stele, bla , bla ,bla .LOL Sigur daca nu vi se pare mult si e pasiunea vostra de o viata si cea mai importanta dorinta, go for it. Pt noi nu e chiar asa de important cat de sus am urcat .. Dar nu trebuie neaparat sa ajungeti in varf, puteti face trekking daca vreti sau apropos de avion: se fac zboruri zilnice din Khatmandu cu avioane de mici dimensiuni care ajung ff aproape de cele mai importante varfuri. Costa approx 150-300 de lire depinzand de avion / traseu/durata. Daca vizibilitatea e redusa vi se returneaza banii. Copiii mici au gratuitate. Va spun pretul in lire ca asa am intrebat / facut calculul caci pe noi asa ne intereseaza. Asta pana sa zica Guestus ca in Nepal nu se plateste in lire. Lara w21+ Jamie and Errie 19mths Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal |
ai mers tu cu 1 copil de 18 luni in himalaya?....tu care te plingeai ca nu ai WC ecologic si masa de schimbat pampersul la aeroportul otopeni.
pina la ce inaltime ai urcat ?
lara_c spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
ai mers tu cu 1 copil de 18 luni in himalaya?....tu care te plingeai ca nu ai WC ecologic si masa de schimbat pampersul la aeroportul otopeni. pina la ce inaltime ai urcat ? |
Era Baneasa by the way.
Si ai mai scris faza asta si la alt subiect.E deja expirata.
Ti-am mai raspuns ca eu ma astept la diferente intre lumea a treia si Romania.Si intre un aeroport 'european' si varfu' muntelui. Vad ca tb sa ma repet.
Cel mai binear fi sa mergi si tu si pe urma mai vorbim , ca de dat din gura din fata calculatorului .............si calatorit pe google...
Si am fost in juma de Asia cu copilu' si o sa ma mai duc si in cealalata jumatate cu 2 dar de facilitatile de toata jena dintr-un aeroport cica european tot o sa spun daca ma intreaba cineva.Ca nu m-am plans ci am relatat situatia cuiva care avea impresia ca va gasi camere pt copii si adolescenti care merg neinsoriti pe avion si alte facilitati de genul...
Tot n-am inteles care e legatura , tu faci in boscheti si acasa ca doar pt ca in varf de munte oricum nu e wc???
Nu te speli niciodata ca doar cand mergi pe muinte nu ai dus?
Sau ai anumite conditii acasa / in lumea civilizata si te adaptezi la alte conditii pe munte?????
Lara w21+ Jamie and Errie 19mths
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
karligutza spune:
citat din mesajul lui iulianm
Poftim, Guestus, citeva pics din ultimii doi ani. Daca gasesti mata' vreun cactus- ti-l trimit Enjoy your coffee break! http://outdoors.webshots.com/album/577520906qMcvlX "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
superbe poze! mi-am clatit ochii numai cu frumuseti dar cred ca mi-ar fi frica sa ajung prin pustiurile acelea... asa-s eu mai fricoasa!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Guestus spune:
spune domle la ce inaltime ai fost cu copchilul si lasa teoria cu google
ce ai mincat..unde ai dormit pe munte...cite zile ai stat..in ce perioada?
craciunitza spune:
Chiar la 4000m nu am ajuns dar ne-am catarat cu copiii la 600m in Sächsische Schweiz. Este zona perfecta pentru sport impreuna cu familia. Au si munte, au si apa. Se pot face catarari si canotaj.
http://img130.imageshack.us/img130/8205/schsischeschweiz.jpg
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui karligutza
superbe poze! mi-am clatit ochii numai cu frumuseti dar cred ca mi-ar fi frica sa ajung prin pustiurile acelea... asa-s eu mai fricoasa! |
tu crezi ca a fost ea acolo? a dat copy paste la niste poze si cu asta basta.
tu kirliguta ai merge cu 1 copil de 18 luni pe K2 sa maninci cu serpasii din farfurii si sa dormi cu ei in cort?
Laura25 spune:
citat din mesajul lui iulianm
Poftim, Guestus, citeva pics din ultimii doi ani. Daca gasesti mata' vreun cactus- ti-l trimit Enjoy your coffee break! http://outdoors.webshots.com/album/577520906qMcvlX "Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble." |
Si eu am poze cam la fel de pe Ceahlau si de pe langa lacul de la Bicaz (bucatile unde nu se vad pet-urile, offcorse). Frumoase poze, dar nu m-au impresionat ca innaltime si spectaculozitate.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me