K2 or Annapurna
Raspunsuri - Pagina 15
Guestus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui iileana
Iulianm: 1. despre avertisment. Te ajut eu, ca nu-i nici un secret - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=150035&REPLY_ID=5743708 Poti aprecia singura in ce masura caracterizarea facuta aici ("Pentru limbaj echivalent de murdar cu ce au scris altii ulterior") este semn de obiectivitate, corectitudine si de buna credinta :)). 2. despre discutiile utile provocate de Guestus pe DC. Imi pare rau, nu pot da nici macar un singur exemplu. Dar eu sint pe DC numai din 2003, poate au fost inainte. :)). ---------- Llaura, ai dreptate. Dar e cam greu de facut fun concomitent cu lustruirea propriei statui, cine opteaza pentru una renunta la cealalta. Fiecare cu prioritatile lui. -----------
Genial diagnostic al situatiei de fapt!!! ----------- P.S. Beren, te rog frumos, ca de la utilizator DC la Moderator DC, sa nu intervii in aceasta postare. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
e uite cum la ora 1 noaptea tu iar il cautai pe guestus. s-au inventat pilulele de somn ..
cind e nevoie de aportul tau rascolit arhivele si dezgropat mortii te cautam noi. ok?
aici ori scrii la subiect ori poti sa ne cauti in alta parte. asa ca aduna arhicunoscuta echipa de zgomote si mergi la alta sectiune. comprende?
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Guestus a luat portocaliu nu rosu Mai aveti ceva de dezbatut? sau inchide subiectul? Guestus? Cum preferi? Mai arunci o pietricica sa admiram cum face valuri, sau ne oprim pe moment? (asta cu pietricica NU se vrea o aluzie la proverbul cu prostul si deseptii, mi-a placut doar mie asa, ce inspirata am fost de dimineata la metafore ) Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
da echipa de intoxicari de ce nu este gonita? nu vezi cum din 3 in rinduri deviaza cu guestus scrie rautati guestus scrie rautati..afara cu el afara cu el.
iti pare inteligent cum stau ele adunate ciorchine si ma controleaza pe mine? sau e democratia gloatei aici....e multi si merge alte reguli.