Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

..fetelor v-am spus ca voi cunun a in luna iulie...ce credeti tocmai m-au sunat viitorii fini sa-mi spuna ca vor sa ne ducem cu ei in luna de miere...si unde credeti in insulele baleare..offff.....pana atunci voi fi burtoasa si nu am sa ma pot duce...asa ca...il trimit pe al meu singurrr.doar cu gandul .eii asta este..ii pun sa-mi faca poze sa vad si eu macar...

9+

hellooooo ........ atunci vei fi in maxim luna a cincia

de ce sa ratezi......... go, go, go, nu e nicio restrictie!!!

9+

mi-e frica fetelor sa merg pt ca o sa fiu in 5 luni exact atatea luni am avut si cand am pierdut sarcina trecuta... mi-e frica sa fiu asa departe de casa....asta este..macar sa fie bine bebelinul si sa stea acolo

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

mi-e frica fetelor sa merg pt ca o sa fiu in 5 luni exact atatea luni am avut si cand am pierdut sarcina trecuta... mi-e frica sa fiu asa departe de casa....asta este..macar sa fie bine bebelinul si sa stea acolo

9+

daca cumva nu e un subiect prea sensibil, pot sa te intreb ce s-a intamplat?!?!?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

..fetelor v-am spus ca voi cunun a in luna iulie...ce credeti tocmai m-au sunat viitorii fini sa-mi spuna ca vor sa ne ducem cu ei in luna de miere...si unde credeti in insulele baleare..offff.....pana atunci voi fi burtoasa si nu am sa ma pot duce...asa ca...il trimit pe al meu singurrr.doar cu gandul .eii asta este..ii pun sa-mi faca poze sa vad si eu macar...

9+

hellooooo ........ atunci vei fi in maxim luna a cincia

de ce sa ratezi......... go, go, go, nu e nicio restrictie!!!

9+

9+

lasa paranoia si superstitiile

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Fetele care aveti timp, trimiteti-mi si mie pls pm cu parolele pt mail-ul comun si contul de picassa

Noi suntem tot cu greata, nu am pofta de nimic , mananc mai mult de sila.

aveti o viteza la scris, nu gluma. Eu nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi, mai e si diferenta de fus orar, cand ma trezesc dimineata.....aveti deja 2 cap la activ.

Pupici la ursuleti si la mamici de ursuleti!

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Gabriela trimite mie pozele ca ti le pun eu pe cont

Fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:

Citat:

9+

daca cumva nu e un subiect prea sensibil, pot sa te intreb ce s-a intamplat?!?!?

9+

A fost un avort spontan..nu a fost provocat de nimic..analizele au iesit bune..s-a deschis colul..cand am ajuns la medic nu mai avea ce sa faca...Eu zic ca daca medicul meu de atunci se uita mai atent observa ca , colul meu se scurta..dar...eu mergem la o un spital privat..ca de..am zis sa fie bine...insa medicul meu nu-mi facea el ecografiile..ci mi le facea altcineva tot din acel spital si eu doar mergeam cu ele la el si se uita...
Uneori zic ca asa a fost sa fie..toti medici la care am fost au zis ca se intampla foarte multe avorturi spontane si la varste mai mari de sarcina...bebe de atunci nu a vrut sa fie al nostru...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

deci aveti poza cu babette (io ),domn sot mai mic cu 7 ani, si bebelu' ,puiutul mamei la 7 saptamani!

Gabriela
7+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Bebelu , nu stiu in ce zi eram , dar am avut intro zi de miercuri valoarea 189 si vineri 426.... si ti-am zis ...pana la un punct gemelara a fost

Fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

am stat un pic intinsa sa-mi odihnesc oasele si acu am o durere de burta

fetili, frumoasili, vreau si io parola de la picassa sa va admir

8+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mersi Ioana.
ce o vrea Domnu , asa va fi.
sper k marti sa ma duc la eco.

am pus si eu poze pe picasa
asta dc nu le-ati vazut deja la semnatura mea

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+

Mergi la inceput