Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
ratusca83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
hellooooo ![]() ........ atunci vei fi in maxim luna a cincia de ce sa ratezi ![]() ![]() ......... go, go, go, nu e nicio restrictie!!! 9+ |
mi-e frica fetelor sa merg pt ca o sa fiu in 5 luni exact atatea luni am avut si cand am pierdut sarcina trecuta... mi-e frica sa fiu asa departe de casa....asta este..macar sa fie bine bebelinul si sa stea acolo
9+
diana.b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 mi-e frica fetelor sa merg pt ca o sa fiu in 5 luni exact atatea luni am avut si cand am pierdut sarcina trecuta... mi-e frica sa fiu asa departe de casa....asta este..macar sa fie bine bebelinul si sa stea acolo 9+ |
daca cumva nu e un subiect prea sensibil, pot sa te intreb ce s-a intamplat?!?!?
9+
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ratusca83
mi-e frica fetelor sa merg pt ca o sa fiu in 5 luni exact atatea luni am avut si cand am pierdut sarcina trecuta... mi-e frica sa fiu asa departe de casa....asta este..macar sa fie bine bebelinul si sa stea acolo 9+ |
lasa paranoia si superstitiile

Gabriela
7+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
alina_1984 spune:
Fetele care aveti timp, trimiteti-mi si mie pls pm cu parolele pt mail-ul comun si contul de picassa
Noi suntem tot cu greata, nu am pofta de nimic , mananc mai mult de sila
.
aveti o viteza la scris, nu gluma. Eu nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi, mai e si diferenta de fus orar, cand ma trezesc dimineata.....
aveti deja 2 cap la activ.
Pupici la ursuleti si la mamici de ursuleti!
Alina mami de Ruth
(14 mai 2009) si
11+
ratusca83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
daca cumva nu e un subiect prea sensibil, pot sa te intreb ce s-a intamplat?!?!? 9+ |
A fost un avort spontan..nu a fost provocat de nimic..analizele au iesit bune..s-a deschis colul..cand am ajuns la medic nu mai avea ce sa faca...Eu zic ca daca medicul meu de atunci se uita mai atent observa ca , colul meu se scurta..dar...eu mergem la o un spital privat..ca de..am zis sa fie bine...insa medicul meu nu-mi facea el ecografiile..ci mi le facea altcineva tot din acel spital si eu doar mergeam cu ele la el si se uita...
Uneori zic ca asa a fost sa fie..toti medici la care am fost au zis ca se intampla foarte multe avorturi spontane si la varste mai mari de sarcina...bebe de atunci nu a vrut sa fie al nostru...
9+
gabriella1 spune:
deci aveti poza cu babette (io
),domn sot mai mic cu 7 ani
, si bebelu' ,puiutul mamei la 7 saptamani!
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Ioana_Mami spune:
Bebelu , nu stiu in ce zi eram , dar am avut intro zi de miercuri valoarea 189 si vineri 426.... si ti-am zis ...pana la un punct gemelara a fost
Fericita
12+ 
JoAnn spune:
am stat un pic intinsa sa-mi odihnesc oasele si acu am o durere de burta

fetili, frumoasili, vreau si io parola de la picassa sa va admir
8+
bebelu86 spune:
Mersi Ioana.
ce o vrea Domnu , asa va fi.
sper k marti sa ma duc la eco.
am pus si eu poze pe picasa 

asta dc nu le-ati vazut deja la semnatura mea ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+