Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
Reallaura spune:
neata
ma bucur ca mazarichile s-au mutat la mansarda, sper sa revina optimismul Carlei!
Eu sunt suparata, fata tuseste, muceste, exact ca si mine, ca si pe mine ma ustura gatul si tusesc.
O sa incercam sa mergem la pediatru azi.
Nu-mi ajungea cu Mircea!! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
gabriela_s spune:
Azi am 35 de saptamani
dupa UM,adica am intrat in saptamana 36 ca sa zic asa,sunt tot mai aproape...Macar atata motiv de bucurie,ca in rest imi vine sa ma impusc (iar e o chestiune din aia cu rubedenii enervante,lua-i-ar gaia).
Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
35+ Alexandra Ioana
Blog de mama si nu numai
nikolett2445 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 yuuupiiii ca a mai trecut o sapt si a venit ziua de JOI, preferata mea, pt. ca putem schimba semnatura si ne putem superbucura ca intram in sapt. 37 - nu as fi crezut ca o sa ajungem pana aici la ce greu ma misc si ce burta greoaie am... ![]() Multumim la DD ca ne-a ajutat ! De-acum putem sta mai linistiti Tatyana felicitari si voua pt. 36 + ! ![]() Ruxi 36 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
Buma dimineata!
poftiti la ceai
Ruxi felicitari pt 36 + saptamani,

Taty ana si tie felicitari,si daca ne permiti,ce-ar fi sa te rogi de bb sa vina,sa faci plimbari lungi si dese pe holuri,iar bb sa zica ca inca vrea sa stea la caldurica
NIKOL
37+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei
Reallaura spune:
gabriela_s bine ca ai descop strptoc. B si il tratati!
yooyoo eu am alaptat imediat dupa ceza. nu era lapte, colostru. nici nu trecuse anestezia macar. Am intrebat dc e ok pt bb, cica nu are nici o legatura...asa o fi.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Iubirisca spune:
Neata fetelor, ieri am reusit doar sa va citesc si atat ati vorbit de faptul ca nu reusiti sa vedeti prin burtica vreo manuta sau vreo talpa de piciorus; ei bine influentata de ce am citit, azi noapte am visat ca se vedeau prin burtica atunci cand misca fata numai talpi de picioruse, se vedeau chiar si degetelele si o manuta iesea asa prin burta foarte elastica iar cand am pus un deget langa burta, m-a luat manuta aceea mica de deget
.
M-am trezit assa cu zambetul pe buze![]()
Iubirisca
34+ cu
papusica mica, Cristina Alexandra
r_ocsy spune:
Neata !
Ce dimineata superba , m-am trezit si bine dispusa si cu energie vazand soarele de afara
.
Ruxi : felicitari pentru implinirea a 36 de saptamani
!
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Gabriela_s : felicitari ! Cat despre rude , te inteleg perfect, eu am o soacra care se baga mereu in deciziile noastre si cica ea nu vrea sa ne influenteze. Noroc ca sunt eu tare pe pozitii si nu ii accept prostiile ca pe sotul mea il prosteste asa de usor 

. Ultima faza : nu ii place culoarea camerei fetei ... si i-am replicat , stai tu in ea ? S-a tirat in 3 secunde !
Artu : sorry , nu ma pricep la calcularea impozitului . Ce liliac mic si dragut aveti in gradina , si a si inflorit mititelul !
Carla : bun sosit acasa ![]()
R_ocsy
36 +
Ana Sofia
AMR 20 de zile si apare
!
cris_09 spune:
Neata doamnelor
!
Arturica atunci clar nu e bine calculat...imi pare rau ca nu te pot ajuta...nu ma pricep
Carla bine ai revenit acasa
Refacere rapida,sa uiti cat mai curand clipele grele si sa te bucuri de mazarichii!
Eu m-am trezit foarte prost spre deosebire de R-ocsy...ma dor toate alea
spate,burta,noada
,sanii
...am inceput de sfarsit?
poze
Cristina
38+ cu Sebi
AMR:7 day's
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Neata doamnelor !Arturica atunci clar nu e bine calculat...imi pare rau ca nu te pot ajuta...nu ma pricep ![]() Carla bine ai revenit acasa Refacere rapida,sa uiti cat mai curand clipele grele si sa te bucuri de mazarichii!![]() Eu m-am trezit foarte prost spre deosebire de R-ocsy...ma dor toate alea spate,burta,noada ,sanii ...am inceput de sfarsit?![]() poze Cristina 38+ cu Sebi![]() AMR:7 day's![]() |
Poate scoatem motatele astazi pentru tine
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 20 de zile si apare
!
r_ocsy spune:
Riscul de embolie aer datorita perfuziei este extrem de mic, ca sa se produca este nevoie de o cantitate mare de aer care sa ajunga in ventricolul drept la plaman . Pentru linistea ta , daca nu este nimeni prin zona mai bine inchide tu perfuzia de la rotita ( are 2 sensuri deschis / inchis ) !
Mai periculoasa este reintoarcerea venoasa care se produce daca te ridici din pat ( mers la toaleta, mancat, stat in sezut pe marginea patului etc. ) si nu inchizi perfuzia .
R_ocsy
36 +
Ana SofiaAMR 20 de zile si apare
!

si poti sa dai coltul...dar de curand mi-a zis cineva ca nu-i asa, ca poti sa stai cu acul in vena si 2 zile, ca nu ti se intampla nimic...asa e?
+