Bravo ANDRADA ! Flori de liliac mai-iun'10 (77)
Raspunsuri - Pagina 17
nikolett2445 spune:
Bravo Andrada!
Bine ai venit pe lume DOMINIC!
intradevar surpriza frumoasa

NIKOL
37+
ANTONIA si DAVID

(15 MAI 2006)
AMR 2 saptamani,in asteptarea printesei
discordia spune:

FELICITARI ANDRADA!

BINE AI VENIT PE LUME BEBE DOMINIC!

mamica de fetita si
36s+ cu 
AMR 4 saptamani sau chiar mai putin
discordia spune:
Ce repede a nascut Andrada, in doar 2 ore. Asta da surpriza.
Referitor la vaccinurile din Ungaria, eu am inteles de la tv ca sunt doar pt 3 judete, respectiv Arad, Bihor si Timisoara, iar daca mai raman doze nefolosite vor fi distribuite si altor judete. Asa ca Nana, Moni_or, putei sta linistite in privinta acestui aspect.
Ma bucur ca mazarichile Carlei au ajuns in sfarsit acasa.
mamica de fetita si
37s+ cu 
AMR 3 saptamani sau chiar mai putin
M&M spune:
Neata!!!
Asa vesti bune de dimineata,da!!!
Andrada, felicitari mamico!! Bun venit pe lume, Dominic!!! Sa fii sanatos, cuminte , papacios si multe, multe bucurii sa aduci celor dragi! Recuperare rapida , Andrada.

Moni, gata??? Si voi ati stabilit data??? Doamne, nu imi vine sa cred ca se apropie momentul..O sa impartasim experienta de a fi mamici de 2 prichindei...
Carla, incet - incet o sa va intrati in ritm!! Trebuie putina rabdare..
Inca o data bun venit acasa mazarichilor.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco!
Si eu am auzit ca vaccinul BCG sosit in tara din Ungaria e doar pt 3 judete din vest, dar nu mai retin exact care.
Chiar, de maine preluam oficial stafeta de la fetele de martie aprilie!! Ce de-a emotii!!..
Cristina,mami de
Mihaita si
37+ cu
Mateias
BAZAR DC
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
Andra felicitari mamico, bine ai venit pe lume Dominic.
Carla iti doresc multa putere. Greul de acum incepe. Eu abia acum pot raporta prima noapte cat de cat ok. Se trezesc la 2 ore jumate, 3 si cer papa, dar macar nu mai urla si nu ma mai plimb cu ele in brate. Infacolul isi face efectul, va multumesc fetelor. Speram sa fim pe drumul cel bun.
Va pup
ela-anda33 spune:
Neata!
FELICITARI ANDRADA!
BINE AI VENIT BEBE DOMINIC!
Ela
36+
cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)
ela-anda33 spune:
Noi am stabilit data nasterii 16 mai (cu 10zile mai devreme decat DPN), pentru ca doctora mea pleaca din localitate.
Problema este ca bebelina mea nu mai este in prezenta craniana ci s-a pus transversal iar doctora mi-a zis ca daca nu se intoarce voi face cezariana
iar mie imi este frica de cezariana , mai ales ca la Pitesti unde voi naste eu se face cu anestezie generala.
Asa ca ma rog ca domnisoara sa se intoarca.
Nikolett, parca si tu nasti la Pitesti, cu ce doctor nasti?
Ela
36+
ela-anda33 spune:
Carla,bine ati venit acasa si acomodare cat mai rapida!

Ela
36+
marylenac spune:
Buna dimi,
Felicitari Andradap, sanatate multa, recuperare rapida si mult laptic....
Bine ai venit pe lume, bebe Dominic, sa cresti mare, sanatos si voios !!!!
Carla, bine ai revenit acasa, cu siguranta ca va veti acomoda in noua formula, e mai greoi inceputul dar ce a fost mai rau a trecut...Multe
pentru mazarichile tale curajoase...
In rest, la noi toate bune, acum stau iar cuminte si astept sa vad cand va fi urmatoarea garda a dnei. dr. ca nu vreau sa o ratez. Dar daca DD va vrea sa nasc in alt moment, asta e...numai bb sa fie bine .
Oricum, ma resimt si dupa o plimbare la pas, nu mai zic de trebaluit prin casa. Simt cum imi cade burta efectiv, si e atat de lasata....
Gata cu vaicareala...sunt aici mamici cu probleme mai mari si nu se vaita ca mine... (
pentru Nana, Taty_ana si multe altele...
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 36 s
marylenac spune:
Onana am citit despre experienta ta neplacuta la CMU si mi se pare strigator la cer ce ai indurat tu intr-o clinica privata unde te astepti sa primesti atentia si respectul cuvenit. Eu cred ca ai dat dovada de prea mult bun simt fata de acel personal medical. Dar bine ca sunteti sanatosi si sunteti acasa.
Matei ce mai face ? cum va mai descurcati la gradi? Matei al meu azi dim. nu mai vroia sa mearga la gradi pt ca "Micnea (Mihnea, prietenul lui de altfel) il bate si il arunca si ii ia jucariile".I-am spus sotului sa vb azi cu dna. educatoare sa vada dc e chiar asa sau bate el campii, ca nici el nu e chiar usa de biserica....il stiu cat e de nazdravan.
Mami de Matei nazdravan si
Tudor, 36 s