Masaj anticelulitic - eficienta
![](images/user_woman.png)
Am tot citit, nu m-am lamurit.
Este eficient sau nu masajul anticelulitic facut la salon?
Adica te ajuta sa scapi de celulita in cazul in care mananci decent, bei multa apa, faci miscare etc?
Va rog, doamnelor, experienta Dvs e ceruta aici!
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Pe mine m-a ajutat cand am facut.Combinat cu aqua gym,am dat jos din talie,pielea arata minunat,fina,cand strangeam pielea intre degete aproape nu se mai vedea coaja de portocala.
Acum se vede ca n-am mai facut..si inca cum
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ymca spune:
cred ca depinde de gradul ei si de mostenirea genetica, pe langa toti ceilalti factori mentionati de tine.
eu am un teren extrem de propice pentru cultivarea celulitei, in zona coapse, genunchi si tot ce tine de picior. aceea este zona in care ma ingras usor si slabesc extrem de greu.
pe la 25 de ani, am facut masaj continuu, de 3 ori/saptamana si o tineam sub control. am combina atunci si cu electrostimulare, fast slim si alte socuri electrice si pe plaja aratam OK. (in lumina de la TV se vedea nasol)
dupa 30, printre sarcini, cu masaj manual facut de o dna foarte priceputa si vacuum nu am reusit nicio branza; nu am mai avut consecventa din lipsa de diverse si repet, am un material extrem de prost (am remarcat persoane cu greutate mai mare ca a mea si care arata infinit mai bine; la mine celulita cred ca este efectul unei alimentatii dezastruoase pana in 20-25 ani si a unei mosteniri genetice; activa am fost mereu si am practicat diverse sporturi, cu intermitenta, dar in forta (inot, tenis, fitness, aerobic si nu am mai mult de 6-7kg peste greutatea ideala)
carolinah, la tine cred ca va da rezultate, deci te incurajez. la sihouette se evalua pe vremuri gradul celulitei, mergand de la gradul 1 cea care se vede numai cand strangi de piele, pana la gradul 4 cea care se vede prin haine( sau gradul 20 cat am eu). daca e de 1-2, clar se rezolva, dar trebuie facut cu regularitate. daca e de 3-4, cu sport si dieta, eu sunt sceptica.
carolinah spune:
Multumesc, ma mai gandesc pt ca mi-ar manca o groaza de timp si tocmai de asa ceva duc lipsa acum!
l_carmen2003 spune:
la mine a avut rezultate masajul si inainte de 30 si acum la peste 40... masaj manual combinat cu dieta si miscare usoara.
la 27 de ani aveam destula, avand o munca statica am dezvoltat suficienta celulita.
acum, dupa sarcina de acum 7 ani si o caruta de medicamente hormonale si multe kg, am observat ca pe dieta si miscare usoara merge foarte bine masajul.
se cunoaste, pielea e neteda si arata bine. Abia m-am apucat la inceputul anului am doar 4 luni de munca insa merita.
dar atentie, masaj de 2-3 ori pe saptamana si dieta data de nutritionist, adica adaptata, iar miscarea pe bune minimum 30 de minute pe zi, fie ca e mers rapid fie ca e sala... sau alergat.
l_carmen2003 spune:
si inca ceva, eu nu fac masajul la salon ci am gasit pe cineva sa vie acasa. altfel sigur nu ajungeam la salon de 2-3 ori pe saptamana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Am vazut rezultate spectaculoase cu Adonia si masaj, ceva gen in 3 zile de la galme cat oul de gaina la picior neted. Putem vorbi in particular, am si crema si profesionista in masaj, care vine acasa in Bucuresti.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bufi spune:
Si eu stiu persoane care au facut intens masaj, gen 2-3 ori pe saptamana, dar dupa ce a facut o pauza, dar nici acasa nu a avut timp, a mai aparut...cu siguranta daca suntem predispuse trebuie sa avem grija.
ANISO spune:
Cel mai eficient anticelulitic mie mi se pare lamaia .Daca bei sucul de la 1 lamaie cu 500 ml apa de 3-4 ori pe zi,nu mananci paine si in gen. porti mici de mancare,nu zahar ....vei arata incredibil chiar numai dupa 1 luna.Si trebuie sa continui...
krissss77 spune:
nimeni nu mai impartaseste parerea despre masajul anticelulitic...haideti doamnelor, vine vara si nu stiu ce sa fac
toata iarna am folosit creme pe care am dat o avere si rezultatele sunt insesizabile....am dat banii degeaba...as merge la salon insa am auzit tot felul de mituri cu vanatai
nu vreau sa merg la salon si sa plec de acolo neagra
cu produsele cosmetice macar mai exista mostre si testere...aici trebuie sa pletesti abonament de 5 sau 6 milioane si dumneazeu stie daca apar rezultate
suzy78 spune:
Buna,
eu ma numar printre norocoasele la care are efect masajul anticelulita efectuat la salon de profesionista cu crema ardes
am 32 ani, 2 copii unul de 3 ani al 2-lea de 3 luni, fac majaj din primele zile din aprilie de 2-3 ori pe saptaman
la mine are mare efect am dat jos 9 sm in talie, 7 in sold, in plus ce fac nu mare lucru deoarece alaptez, cand este frumos sa mentionez ca ma dau pe role 45 minute o ora aproape zilnic, nu mananc dupoa masaj, il fac de la 5-6 seara, daca mi foame mananc o salata mare de legume (morcov, telina, salata, rodsie, ardei, castravete, ceapa verde, uneori o felie mica taiata cuburi de sunca sau branza telemea fara sare)
deci se poate, am mai facut dupa nasterea primului copil si la fel a avut rezultate, atunci mult mai mari, dar pielea nu mai este fleasca, dupa ce termin alaptatul vreau sa fac ceva si pt sani cu electrostimulare si masaj fermitate
acum o sa trec la al 3-lea abonament su dupa poate de intretinere odata pe saptamana inc aun abonament ca nu mai pot financiar