Cainii si poporul

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

unducthable , scuze... da la donatie temporara m-am gandit cand am scris ... oricum, dubiile mi le mentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

si eu iubesc animalele , da numai pe alea din curtea mea !

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

S-au trezit altii sa faca ordine in Romania http://www.hotnews.ro/stiri-international-7178418-nadja-kutscher-peta-deutschland-eutanasierea-cainilor-este-lucru-nemilos-singura-solutie-eficienta-este-program-tipul-castreaza-elibereaza.htm

eu propun sa-i castram si sa-i eliberam la dna in tara daca ea vede asta ca pe o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Unii pur si simplu nu pot invata din experientele trecute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Eu am scris si mai devreme - problema e ca nu mereu se castreaza cu adevarat, banii respectivi alocati castrarii se duc prin alte buzunare, si cainii sunt eliberati asa cum au fost preluati...

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystall

Eu am scris si mai devreme - problema e ca nu mereu se castreaza cu adevarat, banii respectivi alocati castrarii se duc prin alte buzunare, si cainii sunt eliberati asa cum au fost preluati...

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Din punctul meu de vedere, tot asa se va intampla si in cazul adaposturilor. Indiferent cat se va dona pentru asta, tot se vor gasi ''binevoitori'' sa-si afunde mainile in fonduri.
Cat despre domnita in cauza, mie mi-e clar ca nu a avut copilul muscat de caine...Si evident, traieste in ceea ce eu numesc Utopia- lumea aceea minunata din Animal Planet, unde clinicile alea pentru animale ma fac sa oftez stiind ca la noi sunt spitale pentru copii care nu arata atat de bine...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Mda...deci concluzia e sa omoram cainii ca oricum am da-o banii se vor fura banii?

PS: Deus, am uitat sa-ti zic, dar mare dreptate ai!

Mergi la inceput

Am rostit eu cuvantul asta? Am zis eu asa o concluzie? M-ar mira puternic. Ma tot holbez la raspunsul meu si nu gasesc nici ''omorat'' si nici ''concluzie''.
Gabi, vad ca-ti merge mintea, ia mai uite-te odata la raspunsul meu si citeaza-ma sa vad si eu de unde reiese cuvantul ala mare ''omorat''.

Mergi la inceput

Nu ai rostit cuvantul, insa vazand cu cata indarjire pledeaza majoritatea forumistilor de la acest subiect pt disparitia rapida a cainilor, fara insa sa gandeasca pe termen lung...
Sterilizare nu, ca se fura, adaposturi la fel, se fura. Sa stiti ca si banii pt eutanasie se vor fura, prin urmare cainii vor fi eutanasiati cu lopata.
Eu cred ca ar trebui sa incepem cu "educarea" celor din jurul nostru, parinti, bunici, unchi, matusi etc. Repet a mia oara, daca vrem sa scapam de maidanezi, o putem face numai prin stoparea inmultirii necontrolate si a abandonurilor.

Mergi la inceput

Si eu ti-am dat dreptate cu nu stiu cat in urma, nici nu mai stiu la ce pagina. Educatia e cheia- pe termen lung, si bineinteles, castrarea.
dar eutanasierea nu e o modalitate, pentru ca asa cum ai spus chiar tu: vor fi altii care vor lasa alti caini pe strazi.
Poate nu avem organizatii de genul celor din afara, unde nimeni sa nu aiba tupeul sa puna mana, poate copiii nostri educati calumea o sa poata sa faca ceea ce noua ne e imposibil deocamdata.
Dar cheia da, este educatia.
Cat despre efervescenta, eu chiar si cand o citesc nu o cred. Spumele merg bine doar daca sunt fixative- ca sa ne fixeze coafura. Altfel...

Mergi la inceput