Cainii si poporul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Gata, Gabi, am gasit, dar e vorba de 700.000 euro.
http://www.ziare.com/stiri/frauda/ceasuri-din-aur-de-700-000-de-euro-pe-strazile-din-bucuresti-850933
Cica doar 20 de ceasuri...
Or fi parte dintr-un proiect european, stii gen : "ia sa vedem cat timp le ia pana le fura".

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Gata, Gabi, am gasit, dar e vorba de 700.000 euro.
http://www.ziare.com/stiri/frauda/ceasuri-din-aur-de-700-000-de-euro-pe-strazile-din-bucuresti-850933
Cica doar 20 de ceasuri...
Or fi parte dintr-un proiect european, stii gen : "ia sa vedem cat timp le ia pana le fura".

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

EU PROPUN sa trecem sa ii omoram si pe oamenii fara adapost , care sunt critza de alcool , si neavand discernamant ma pot "SFARTECA " asa cum o mama a spus aici ca "Copilul ei va fi sfartecat" , dar cainii stau sa aleaga , pe asta il fac bucatzi , ca e copil, si pe asta nu ?

deci toti care nu au discernamant si sunt cu alcoolul la gura + plus cainii toti + tot ce mai misca = omorati pe toti , cine doreste acest lucru , nu trebuie sa vina hingherii pentru caini , daca omori un caine nu vine nimeni sa te RIDICE , asa ca de azi treceti fratilor, luati furci , topoare , bate si ce mai aveti prin beciuri si treceti la atac

SUCCES

DIANA

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Da, am vazut si eu un ceas din acela, l-au protzapit la intrarea in Herastrau (cel putin la una dintre ele)

Ontopic: am auzit ca de fapt, cainii aceia cu banut la ureche nici n-au fost toti sterilizati - iar banii s-au pierdut in alte buzunare ...

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Nu as vrea decat sa atrag atentia asupra unui aspect (desi nu stiu cui atrag atentia, ca autoritatile tot nu citesc pe aici; ce bine ar fi daca ar citi...Si daca le-ar si pasa...): ani de zile s-a folosit metoda "hai sa-i omoram" si tot acolo suntem. Metoda nu functioneaza. Stiu, teoretic e simplu "ii omoram pe toti si atunci nu mai sunt". In practica NU ESTE ASA. Este o realitate. Stiti, asa a fost si cu comunismul. Teoria e chiar buna (puteti sa ma credeti, eu chiar am studiat-o, chiar cu placere - vorbesc serios!). Aproape perfecta. Doar ca in practica nu functioneaza. Nu merge si pace. Asa e si cu omorarea cainilor de pe strazi. Nu rezolva problema, practica a aratat asta.

Asa ca ar trebui sa incercam ceva nou. Eu cred ca ar trebui sa se faca niste adaposturi decente. Atunci, iubitorii de animale ar colabora si, atunci cand ar gasi caini pe strada, i-ar duce acolo. Pot da un exemplu concret. Acum niste ani am gasit un adapost nou-nout si am dus un caine...agresiv. Da, chiar era agresiv dar sotul meu a stiut sa-l prinda, sa-l puna in masina. A fost pus in prima despartitura a adapostului (erau doar cativa caini si loc de...cred ca de vreo 200). La mai putin de o luna am sfatuit pe cineva sa duca acolo trei caini - erau in pericol de a ajunge pe strada, le murise stapana (si cred ca pe strada au ajuns in final...). A sunat la adapost si cea care il facuse i-a spus ca nu mai are loc. Ceea ce vreau sa spun este ca in mai putin de o luna iubitorii de animale au dus 200 de caini intr-un adapost. Dar aveam incredere in cea care facuse adapostul....

Poate nu este nici asta solutia, dar merita sa fie incercata...Costa, dar s-ar putea sa rezolve problema. Si omoratul costa si stim deja ca nu rezolva problema, ca am mai incercat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Am citit ca sunt aprox. 40 000 de caini fara stapan in Bucuresti. Va imaginati cam ce suprafata ar ocupa aceste adaposturi?

Ok..se gaseste teren in Bucuresti, se gasesc bani, se fac adaposturi... cam cat ar sta cainii neadoptati in adapost? 10-12 ani?

Vi se pare un scenariu plauzibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Este un scenariu utopic, insa nu si plauzibil.

Urmaresc cu interes emisiunile de gen de la Animal Planet, acolo unde au Politia animalelor, RSCPA etc.
Si acolo in adaposturi au un termen limita la care ii tin.
Iar cainii mai agresivi, cu parere de rau, sunt eutanasiati, fiindca nu pot fi integrati in niste "familii adoptive". Iar cei de acolo au cele mai avansate legislatii si sisteme de gen.

VERZELE - simtul umorului nu a murit

Mergi la inceput

o buna parte din ei sunt batrani , bolnavi , spun din ce vad la mine in cartier Dr Taberei , un procent mare ... , sa se ia din nou treaba aia cu sterilizarea , puii care acu sunt sunt si gata ce sa le facem , primul care e mai suparat sa-i omoare, daca nu , adoptat sau la un adapost

daca la cat e tara asta de mare , la cate terenuri necultivate agricol exista din lene , din lipsa de bani , ma rog , ce mai conteaza, cine nu poate sa isi cultive un teren din lipsa de bani , sa doneze pentru o perioada determinata pentru aceste adaposturi , si sa fie scutit acest proprietar de IMPOZIT , SAU ALTE IDEI ... care mai poftiti

mergeti de la bucuresti - pitesti si numarati terenurile cu balarii , uscate , imense care stau degeaba sub soare

daca vrei gasesti sol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Am citit ca sunt aprox. 40 000 de caini fara stapan in Bucuresti. Va imaginati cam ce suprafata ar ocupa aceste adaposturi?

Ok..se gaseste teren in Bucuresti, se gasesc bani, se fac adaposturi... cam cat ar sta cainii neadoptati in adapost? 10-12 ani?

Vi se pare un scenariu plauzibil?

Da, nu toti maidanezii au aceeasi varsta. Iar daca intre timp oamenii vor fi obligati sa nu isi mai reproduca/abandoneze animalele de companie, da, chiar pare plauzibil, dar depinde de noi, de fiecare in parte.

Mergi la inceput

cei care sunt stapani de caini , NU TOTI AOLEU , NU DATI, doar o parte , aveti si voi grija, nu le mai dati drumul , liberi sa faca ce vor , ca am vazut la corcituri de caine lup cu maidanezi , soricar cu maidanez , si pot continua ... , putina grija asa un pic

Mergi la inceput