Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -
Raspunsuri - Pagina 11
sunshine4ever spune:
Miha3 eu iti spun ceea ce mi-a spus si mie dr din Budapesta. Proteina C daca e mai mare nu e problema, mica sa nu fie. Iar MTHFR indica un deficit de absorbtie de vitamina B12 in organism.
Mai mult poate te lamuresc fetele.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
balanta_tm spune:
magduta, asadar ai fost la hematologul din Budapesta? Ce ti-a zis de "combinatia" de mutatii ce o ai? De PAI1 ti-a zis ceva? Cat Clexane vei lua si de cand? 
12+mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
sunshine4ever spune:
Balanta ti-am mai scris pe forum nu mai stiu in care capitol...poate nu ai fost atenta....nu am fost la Budapesta ca nu am cand sa ma duc, dar am incercat cu mail, desi eram sigura canu imi va raspunde, dupa cum ziceai ca tu nu ai avut succes doar live. Dar spre surprinderea mea a doua zi am avut raspuns : aspirina 80-100 mg ca sa mai neutralizez cardiolipinele, iar heparian cu molecula mica doar in eventuala sarcina.
E scurt mesajul,nu mi-a comentat nici o analiza, poate si pentru ca intr-adevar doreste sa consulte live si nu prin intermediul mailului. Dar e ok si asa.
Intre timp am primit si de la Uscatescu mail si mi-a facut o schema de tratament conform celor din Ungaria.
Dar eu am niste dubii. Poate in ceea ce priveste FActorul XIII si PAI nu , dar in ceea ce priveste MTHFR am citit ca poate surveni si din cauza metfomrinului. Metforminul din pacate pe langa ca regleaza insulina in organism face si mutl rau. Eu am constata pe pielea mea, in perioada cand mi-a fost fff rau de la ea si mi-am facut niste analize uzuale si cat pe ce sa ma ingrop. De aici nu ma mir sa am deficit de B12.Desi homocisteina mi-a fost ok.
Eeee , nu stiu, poate va dati cu parerea.
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
mariamiha spune:
Buna fetelor,
Tamaryllis imi cer scuze ca n-am scris mai din timp, dar am fost plecata. Medicul la care trebuie sa merg se numeste Dr Ocroteala si o poti gasi la clinica de Hematologie din incinta Sp 2. Ti-as fi dat cu cea mai mare placere nr de telefon, insa al meu sot s-a gasit sa faca curatenie printre hartiutele de pe birou si a aruncat-o. In cel mai rau caz presupun ca se poate merge in spital pentru o intalnire. Daca ai analizele din care sa rezulte trombofilia sau cel putin riscul nu vad de ce nu te-ar primi.
Eu inca nu am terminat de citit, inca nu va stiu pe toate de ce suferiti, dar sper sa termin cat mai repede 
balanta_tm spune:
magduta, la topicul asta ai scris ca ti-a raspuns hematologul de la Budapesta (imi amintesc de postarea ta). Credeam insa ca totusi ai fost pana la el la control si ca ai mai multe informatii.
Despre Metformin nu stiu ce sa zic, ca nu ma pricep. Poate stiu fetele.
sunshine4ever spune:
Balanta nu din pacate nu am fost la el , si anul acesta nici nu prea vad cum sa ajung. Paote la anu candva....dar pana la anu multe se intampla, nici nu vreau sa ma mai gandesc asa de departe.A fi cumva. Cel putin mi-a raspuns dr. Uscatescu si macar fac tratam ce a zis ea.Oricum multumes de sfat. 
Miha3 spune:
magduta 10 - ai fost la dr. Uscatescu sau ati comunicat numai pe mail? Imi trimiti si mie adresa te rog?
sunshine4ever spune:
Miha3 prin mail. Ai pm de la mine.
dangabriela spune:
Fetelor nu am mai scris demult, pt ca nu aveam vesti, dar va urmaresc mereu! Acum am o veste buna: am facut tstul si au aparut 2 liniute!!!!!!!!!
Maine merg la dr ginecolog sa vad ce imi recomanda, mai ales ca mi-au iesit niste valori cam mari la ureaplasma! In legatura cu factorul Laiden sunt curioasa sa vad ce doza de Clexane imi recomanda si de cand!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, nici o sarcina
letzy81 spune:
Gabriela felicitari!Doamne ajuta!
Sunt si eu curioasa ce iti spune dr!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
16+