Trombofilia o cauza a infertilitatii - 25 -

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pai eu in 10.05.2010 le-am luat compensate 100%,adica gratuite.si nici medicul,nici farmacista nu a zis nimic.

mami de , premiata la concursul de dans 20+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Danny, foarte interesant ceea ce scrii ... Eu am sunat si la o farmacie Sensiblue si mi-au spus ca se da gratuit pt gravide. Dupa ce am analizat listele si am sunat si la CNS, am revenit cu un tel la sensiblue si mi-au spus ca daca cei de la sanatate au spus altceva, inseamna ca asa e, si ca farmacia nu si-a actualizat informatiile ... Tot de la acea farmacie mi-au spus ca in aprilie au dat totusi Clexane gratuit ... Acum, chiar nu stiu ce sa mai cred ... Sistemul implementat la nivelul farmaciilor ar trebui sa fie updatat la fiecare modificare a listelor, deci farmacistii ar trebui sa fie la curent cu toate aceste informatii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Am vazut ca ati aflat de fetita mea Gabriela.
Am intrat sa va spun ceva legat de Clexane.
Eu nu stiu acum ce voi face daca voi mai avea sau nu bebe, dar vreau sa va spun ce mi-a zis dna dr a mea legat de o eventuala sarcina pe viitor: va trebui sa iau Clexane din ziua a 6-a a ciclului menstrual de cand ne hotaram sa avem bebe... asa ca interesati-va si voi si incercati sa aflati cum e mai bine.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Sufletel, multumesc pt informatii. O sa sun si la casa de asig de sanatate, dar e clar ca trebuie sa merg iar la Uscatescu, iar ea e plecata parca pana pe 1 iunie.
Paula, cuvintele sunt de prisos! Condoleante!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Paula, multa putere sa iti dea Dumnezeu sa mergi mai departe ... E foarte trist ceea ce ti s-a intamplat ...

Tamy ... am mai scotocit dupa informatii ... am intrat intr-o farmacie Sensiblue - alta decat cea de ieri, farmacista mi-a repetat ca, Clexane se da compensat pentru gravidute 100% si ca e foarte simplu sa obtii o viza de la Casa de sanatate ... care cica ar fi foarte prost informati ... Farmacista mi-a spus sa important e sa scrie medicul de familie reteta, pe baza scrisorii medicale, ca ei dau la Farmacie gratuit.

Acum, partea prosta este ca medicatia se da pe baza retetei doar in judetul de care apartii .... daca gasesti, vei fi norocoasa ...

Aaaa, si inca ceva ... am sunat la farmacia Tei, unde sunt foarte bine aprovizionati, inclusiv cu medicamente pentru FIV, mi-au spus si ei ca da, Clexane se da gratuit pentru gravide, dar ei nu mai au Clexane .... o mare minciuna, caci daca te duci cu banii pe loc iti dau (eu am cumparat marti, si aveau pe stoc) ... cred ca se feresc sa mai dea pt ca nu isi recupereaza banii ....

daca mai afli ceva despre gratuitate, sa ne spui si noua ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Eu am luat fraxiparine ieri de la farmacie... 100%compensat (este acelasi lucru ca si clexane ca am intrebat la farmacie), trebuie doar sa iti scrie dr de familie ca e pt gravida si 100%. Nici dr mea nu stia ca se poate da pe 100% dar i-am spus ca am vb la farma si a zis ca imi da asa si dc nu e buna reteta sa vin sa o schimb. N-a fost nevoie fiindca mi-au dat de la farma (eu am fost le help-ne).

26+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamiha spune:

buna fetelor,

sunt noua printre voi, am citit deja primele 5 capitole, mai am destule pana sa ajung la zi, dar n-am mai avut rabdare sa va spun ca si eu apartin de clubul vostru, al mutantelor simpatice .
Deci : MTHFR C677T heterozigot, PAI heteorzigot . Fact XIII a iesit negativ deci macar de grija asta am scapat.
Am pierdut o sarcina la 12 sapt (de la UM ca dr a spus ca se oprise cam de 2 saptamani) si cu ajutorul unei f bune dr am reusit sa gasim cauza. Sunt multumita ca aceasta dr nu m-a indemnat ca si celelalte sa las lucrurile asa "ca se mai intampla" . In sfarsit, acum ca am gasit buba sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa am si eu un bebeloi ca la fel ca si voi mi-l doresc enorm.
Eu deocamdata mai trebuie sa astept 2 luni ca sa ma reapuc de munca si dr mi-a prescris pana la testul pozitiv aspenter 1/zi, natalvit si acid folic 2/zi. Eu mai iau si mastodynon pt lungirea perioadei luteale si un nodul la san.
Dr a spus ca atunci cand voi avea testul pozitiv va trebui sa merg la o dr hematolog cu care dumneai colaboreaza f bine si a carei pacienta mai este si vecina mea tot trombofiloasa care (bucurie mare ) este insarcinata in 31 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Paula: iubita, cuvintele sunt de prisos
Va pupic

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Maria, catre care hematolog te-a indrumat dr-ta ta? In Craiova?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Buna dimineata!
Eu mi-am refacut proteina C care data trecuta iesise 150 (70 - 130) si acum a iesit 100. Pentru gena PAI inca nu am primit rezultatul iar la gena MTFHR mi-a iesit C677T negativ si A1298C genotip heterozigot. Va rog explicati-mi ce inseamna asta ca am stat 2 zile pe net si nu m-am lamurit prea tare. Mentionez ca celelalte analize au iesit in limite normale si le-am scris in capitolul anterior.
Va rog lamuriti-ma!

Mergi la inceput