Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

JASMI

ce dragut e razvi

noi suntem mai bine cu burtica, nu a mai avut kk moale, dar il mai tin cateva zile pe regim sa fim siguri ca scapam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc fetelor

Naty asa a fost si Razvi week-endul asta...lipit de mine...dar vineri seara cand am ajuns nici nu m-a bagat in seama, era tot pe Adi...mi-a parut asa rau...dar ne-am iubit tot week-endul amandoi asa ca avantaj eu

Cadia sper sa treaca greturile sa te poti bucura de sarcina si de Clara cum trebuie...ce gimnastica faceti?

Mey in afara de orez, banana, smecta si lapte fara lactoza ce sa le mai zic la ai mei sa-i ia lui Razvi daca nu se opreste cu kakaliciul? Ca eu habar nu am

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

CEAI DE MENTA,NEINDULCIT NU FOARTE CONCENTRAT.LA CLARA A FUNCTIONAT SUUUPER.

FAC GIMNASTICA PENTRU PICIORUS, ARE PUTIN "TALUS VALGUS"

AM FUGIT AFARA CU PUSTIOAICA

PUPICI

11+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

si noi cu alergie...din nou! e plin de bubite saracul pe burta, pe piept, in zona unde se incheie scutecul are cele mai multe. incerc sa il las cat mai mult fara scutec prin casa, ma gandesc ca se simte f aiurea plasticul ala pe niste bubite care oricum il mananca... l-am dat cu ceva solutie mentolata, ii dau si zyrtec, sper sa treaca repede.
si mi-a zis pediatrul sa ii fac coproparazitologicul, ca si de la viermisori ies bubite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy morcov si paine prajita

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Multumesc fetelor

Naty asa a fost si Razvi week-endul asta...lipit de mine...dar vineri seara cand am ajuns nici nu m-a bagat in seama, era tot pe Adi...mi-a parut asa rau...dar ne-am iubit tot week-endul amandoi asa ca avantaj eu

Cadia sper sa treaca greturile sa te poti bucura de sarcina si de Clara cum trebuie...ce gimnastica faceti?

Mey in afara de orez, banana, smecta si lapte fara lactoza ce sa le mai zic la ai mei sa-i ia lui Razvi daca nu se opreste cu kakaliciul? Ca eu habar nu am

nimic dulce, merge branza

si sa mearga la doctor sa il vada - noua ne-a dat tratament cu antibiotic si debridat, ca se pare ca e ceva epidemie si multi copii au acum asta.

daca se raneste la fundic noua ne-a dat nidoflor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si robert a avut scaune moi ieri (vad ca nu e singurul);

i-am dat ieri 2 pliculete de smecta;
ceai de menta nu vrea

insa nu am cum sa ii dau de regim pt simplu motiv ca ... nu mai manca nimic... si asta de miercurea trecute, imediat dupa ce a facut vacinul (mama lui de vacin);
am zis ca miecuri si joi ok, febra chestii de aia nu mananca

insa de vineri efectiv mananca toata ziua cat mainca inainte la juma de masa; si il tentez cu absolut orice ii placea inainte, si cu chestii care in mod normal nu i le-as da...

a slabit deja 400 de g;
de baut apa bea;

lapte praf (cu sau fara lactoza, cu sau fara cereale) a refuzat categorc incepand de marti;

de supt o face inainte de culcare (9)) , apoi in jur de 12-1 noapte si apoi dimineata (6, 7);
il las ca ma gandesc macar atat sa ii fie mancarea'
si asa ma asteptam la cat nu mananca ziua sa sug amult mai mult pe noapte;

de activ e activ desi nu la ritmul lui obisnuit;
de ieri de la 11 nu a mai facut kk de loc (o fi efectul de la smecta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si ziceati de modalitati de petrecut 1 mai?

am fost la urgenta de la 7 la 11 dimineata (mai statusem si vieneri 2 ore jumate dar era f aglomerat, nu am reusit sa intru si a tr sa vin acasa ca pleca varamea si sotu nu ajunge inainte de 10 in cursul saptamanii si tr sa il preiau pe robert)

se pare ca am avut un chist care s-a spart; partea buna e ca analizele la sange, la urina sunt ok, nu am lichid in stomac; dar a aparut la ecografie ca as putea avea un fibrom uterin; de aia tr sa gasesc rapid doctor gineco sa verific (ecografistul mi-a zis ca nu poate sa imi souna cu siguranta ca el nu e asa priceput pe pe partea aia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Multumesc mult fetelor pentru sfaturi

Tocmai am vb cu mami si zice ca Razvi nu a mai facut kk...deocamdata...m-a linistit ca stie ce sa-i dea (cica si eu tot asa eram: ba constipata, ba dadeam in partea aialalta )

I-am trimis totusi sa ia lapte fara lactoza...daca azi nu se drege o sa le zic sa-i faca si un examen coproparazitologic...

Sper sa nu fie nimik ca vad ca si eu am vizitat buda cam des azi

Porumbita sanatate multa lui Robert...si tie la fel ...

Delia sanatate lui David ...am vazut pozele pe FB, ce mare s-a facut, un adevarat baietel.

Cristi bine ca ati scapat de belele si voi...debridat am in casa...uite o sa-i zic lui mami sa-l aibe in vedere

fetele

Mergi la inceput

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/1%20an%204%20luni/

poze noi

Mergi la inceput