Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andreea si noi stam in casa azi.

Ah si sa va zic o bomba soc,ca ma uit la tv si-s socata pana unde ajunge mizeria din tara asta.
Platim asigurari luna de luna da?Nu luam nimic compensat,iar acum serviciile medicale din spital se vor plati.Deci te duci la infectul ala de spital si platesti pt orice ai nevoie.Incredibil.Cica nu sunt bani si trebuie sa recurga la asta..Deci spitalul de stat,nu mai e de stat asa,ca e cu plata..
Eu ma intreb,asigurarile de ce le mai platim?
Sunt revoltata pt ca eu merg des in spital cu David si mi se pare revoltator.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

si noi tot in casa...tot cu aspirat de muci, cu tuse, cu nervi si cu urlete...nu ma mai invat minte o data sa nu-l mai scot pe vant...iar am tipat la el..de parca, daca tipam eu se calma..i-a luat o ora sa adoarma...sper sa ma calmez...sunt ei eu nedormita, dar e casa cu fundu in sus, si suntem la ai mei, si ei sunt la tara..si mi-e rusine efectiv de mama sa gaseasca asa...si ma ia si pe mine raceala...ma doare in gat deja...si tacso are chef de gratare diseara...si e de serviciu azi...
ledi, imi pare rau de problemele astea...cand vin, vin toate o data Doamne ajuta sa se mai indrepte lucrurile si pe la tineeu nu stiu pe nimeni in tm..
Cristi, inseamna ca are vreun virus, daca da mesaje aiurea..
Bee, te asteptam cu vesti bune
Am o dilema...un baitel pe care il meditez eu la engleza, in clasa a 4-a, vrea sa-mi dea pt Alexutu o masina mare, care a fost a lui. e din aia in care se poate urca copilul, cu pedale, deci nu pe baterie...dar am vbit cu parintii si au zis ca nu vor nimic in schimb, doar sa scape de ea, ca e mare si ocupa loc mult..dilema mea este: ce sa ofer eu pt masina asta? maine o primim...bani nu incape discutie..ma gandeam sa iau ceva pt baietel, dar ce? repet, e in clasa a 4-a... la hainute parca nu m-as baga, ca e grasut bine si mi-e ca nu i le nimeresc...carti de eng ii tot iau ca lucram de pe ele...
aveti voi vreo idee?
ma apuc sa mai strang cate ceva pe aici si poate apuc sa pun si eu capul pe perna pana se trezeste printul bolnavior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, un joc care se poate juca cu mai multi prieteni. Gen Nu te supara, frate sau Scrabble.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, Micola, Andreea, nu va mai plangeti mama ca petreceti 1 Mai in casa...ca se poate si mai rau :)
Compunere cu tema Cum mi-am petrecut eu 1 mai:

Ioana a fost la socrii ieri si dimineata cand mi-a adus-o tati, zice vezi ca Ioanei i-au aparut niste bubite pe fata si una pe mana si o mananca rau, cred ca a mancat ceva ce nu i-a priit sau a facut o alergie (nu s-a mai intamplat de vreo 2 ani chestia asta)....Mama masii, asta e, ii dau Zyrtec, fug la farmacie si ii iau mixtura mentolata si asteptam sa-i treaca. Vroiam sa pergem neaparat si-n parc, ca e frumos afara. Am asteptat 3 ore sa se trezeasca Filip, dupa care pana ne-am sucit, pana ne-am imbracat, schimbat, s-a facut ora 13 si ceva....Zic, nu-i nimic, tot iesim 1 ora in parc. In fata blocului, un vecin zice: aoleu! asta e varsat de vant! fugiti la medic! Noi nu si nu, ca e alergie, n-are febra, e ok copilul. Asta ii dadea inainte ca asa a facut si fata lui si mai bine sa mergem la medic. Al meu nu vroia, ca sa margem in parc. Mie-mi intrase morcovul si l-am convins sa dam o fuga la Gomoiu, in garda. Injurand printre dinti, accepta al meu. La Gomoiu, doua doctorese foarte dragute, in loc sa ne linisteasca, ne vara morcovul si mai adanc. Zic: aaaa, nu stim ce sa zicem, parca nu e varicela, dar sunt suspecte bubitele...va dam trimitere pentru Matei Bals....Barbatimiu era fiert, cu Filip in brate...ne-am certat ca el nu merge, eu zic merg, iau taxi-ul daca nu ma duci...in fine, mergem in garda la Matei Bals, la infectioase...Acolo in sfarsit ne-a linistit ca nu e varicela, cel mai probabil de la mancare...dar s-o urmarim, sa nu se mai intinda, etc....Se facuse deja 14.30.....ne-am intors fuga acasa....

Am creierii varza....

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of Anuc, imi pare rau de peripetiile voastre. Bine ca nu e varicela. Da' eu in locul vostru tot ma duceam in parc.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Io mi petrec 1 mai la telefon ...sunt d egarda la CMU kids de azi de la 12 la pranz pn maine la 14.Pls nu ma sunati!!!!!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anuc,imi pare tare rau.Sper sa nu fie varicela si sa fie bine Ioana.Eu tot m-as fi dus in parc,de nervi asa :))
Noi chiar ne-am distrat azi in casa..am jucat volei,fotbal..David a ras intr-una si s-a prins in jocul nostru..era asa dulce si entuziasmat si radea intr-una
Maine poate iesim.Eu sunt mai bine,David pare si el mai bine..asa ca speram sa iesim si noi afara,ca s-a saturat saracul copil in casa si eu la fel.

Irina,servici usor.

Noapte buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

vesela toata lumea? :)
Ce sa ne mai fi dus mai in parc, ca era deja 14.30. Gradinita mea are program de masa, nani, etc...:) Ce credei voi, ca aici e sat fara caini?

Irina, mai ai voce de atata vorbit la telefon? Sper ca au fost cuminti toti copiii si-au iesit la iarba verde, n-au avut timp de urgente medicale :)

Azi ne razbunam! Mergem undeva, oriunde, inca nu stiu unde, dar mergem! Si nu mai vreau niciun vecin sa ne intoarca din drum, nici nu-i mai salut de frica :))

Hai, va pup! Viata e frumoasa si cu muci :)

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata...eu sunt racita bocna...am incercat de 3 zile fara antibiotic si azi am puroi in gat eu d emica fac amigdalite cu caru :( .

De sunat inca ma suna..am dormit in alta camera si sa nu i dau si sa nu l trezesc si A doarme dus inca,De fapt de vreo sapt nu mai are decat o canita de lapte seara ,,,apoi doarme neintors 10-11 ore.Nici nu visam eu asa balsam acum un an.

Dc va e dor si de noi am pus un pogon de poze...unele si de ieri de la tara, unde eu am pazit telefonul da nu e asa rau sa fii totusi unde vrei si sa fii si platit, zic eu.

va pup si sa aveti o zi rara, ca la noi va fi! vine So-Acra!!!!!!

editez ca nu am pus linkul:
http://picasaweb.google.ro/andrei.alex.costache/AndreiLa15Luni#

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina, sanatate multa ! andu e f frumos! imi place poza "sunt superb!"

ai mei sunt mucosi in limite, mai mult flavi.ieri am fst la un mic gratar, adru s-a facut ca un purcelus, cand arunca pamant in spate, ii intra pe piele.azi am fost la festivalul florilor .

sanatate si celorlalti mucosi!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput