Licurici de ianuarie - februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 4
sdcristian spune:
buna fetelor
la noi greva foamei se pare ca e de la ceva de la burtica, ca are si scaune foarte moi, si multe, asa ca suntem pe tratament. si fundul il are tot rana saracul, si mancare de regim...
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Ni s-au recomandat nebulizari cu adrenalina (efidrepina)...a mai facut cineva pana acum? Filip nu sta la aerosoli si dra asta de la ORL ne-a dat o idee...sa-l punem in cortul lui de joaca (in care nu l-am mai pus de anul trecut, sa vedem daca sta) si sadam drumul la nebulizator, macar sa stea in atmosfera aia...daca nu suporta masca pe fata... Mami de Ioana&Filip |
Anuc, noi am facut. Am facut ventolin, adrenalina cu ser si acum facem flixotide.
Wow, ce inalta e Ioana ta. Lui Tudor i-am cumparat ceva hainute de 110 cm si ii sunt mari.
Ilincuta s-a obisnuit incet-incet cu aerosolii. Am prins-o de vreo 2 ori in somn, apoi n-am mai reusit ca se trezea, dar slava domnului s-a obisnuit. Acum o chem la mine in brate sa facem aerosolii si imediat intinde manutele sa o iau. Offf, groaznic a fost primele zile. Zilele astea m-am chinuit si cu mancarea ca nu vroia mai nimic. Nici apa nu bea cum trebuie, nici pampersii nu-i uda decat putin. In plus statea numai in brate la mine. Aseara a mancat binisor, la fel si dimineata, sa vedem pranzul cum va fi. Azi a fost si ceva mai vesela, sper ca e spre bine.
Dar, pentru ca trebuia sa fie si un dar, a luat-o de la capat Tudor. Miercuri seara a inceput sa planga ca il dor urechile, a fost sotul cu el la Budimex, la ORL i s-a dat un spray de nas si Eurespal. Mai or fi nasul si gatul in legatura cu urechile, dar totusi copilul se plangea de urechi. Am fost ieri la Stanciu si i-a dat aerosoli cu gentamicina si dexametazona, si picaturi de urechi.
In plus, ambii doctori ne-au zis ca ar fi bine de scos polipii. Pe primul nu l-am luat in serios, dar cand a confirmat si Stanciu m-a pus pe ganduri. Sotul nu e de acord. Eu recunosc ca nu-s informata. Fetele mediciniste, ce ziceti?
Sanatate multa tuturor bebicilor si mamicilor.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Naty spune:
bee ma gandesc la tine si tin pumnii stransi-stransi sa fie bine.
anuc offf, sanatate multa!
ledi
La sfaturile crinei (careia ii multumesc si aici) am decis sa ii iau din nou glicemia pe nemancate. Din pacate din cauza idioatei de bone care si-a luat doua zile libere nu am putut sa merg dimineata cu Ioana la analiza (nu aveam cu cine s-o las pe Nadia si cand a venit tata sa stea cu ea Ioana deja mancase).
Am luat insa legatura cu un dr. diabetelog pediatru din Ro (inteleg ca e cam singura in Bucuresti, mi-a recomandat-o prietena mea cu fetita cu diabet) care mi-a spus, bineinteles, acelasi lucru - trebuie sa luam glicemia dimineata pe nemancate si apoi vorbim.
Eu am dat majoritatea lucrurilor care i-au ramas mici Nadiei plus obiectele care nu ne mai trebuiau (premergator, caruturile 1 si 2, etc)plus jucariile pe care fetele nu le baga in seama la o casa - adapost de zi care se ocupa cu ajutorarea copiilor din familii sarace. Lucreaza acolo un prieten al sotului si stiu ca ajung unde e nevoie. Hainele mici ale Ioanei pe care nu le pastrez pentru sora-sa le dau unei fetite tare, tare sarace de 2 ani pe care o stie menajera noastra la tara. M-a impresionat mult ca i-am trimis tricicleta Ioanei si saracuta cica a dormit langa ea, niciodata nu ar fi visat sa aiba asa ceva.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Naty spune:
cristi sa se dreaga repede burtica.
andreea sounds familiar ... Sanatate multa la pitici.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Leditia spune:
Anuc,noi nu suntem mai bine,dar am avut ziua de plans,de mancat ciocolata din cauza depresiei..ieri!Azi,mi-am mai revenit cu capul..caci asta era problema mea,pe langa raceala asta care ne-a rapus pe toti.
Plus ca ieri a intrat barbata-miu intr-un sant,din cauza unui cretin care a facut o depasire neregulamentara si l-a fortat sa iasa de pe sosea,fix in sant..Nu a patit nimic,dar asta doar printr-o minune..:((Prin urmare,azi ii multumesc lui Dzeu,ca n-a fost mai rau.
Referitor la aerosoli,nu stiu ce efect vor avea sub cort..ideea e ca particulele alea se duc in bronhii,ma rog,fix unde e nevoie,atunci cand masca e pe fata,dar asa,nush ce si cat mai ajunge unde trebuie.Ei oricum se invata cu timpul..Eu sunt uimita si in acelasi timp multumita ca nu mi-a mai varsat de la antibiotic si nu i l-am mai dat cu nimic de data asta..Suna aiurea si ciudat..auzi,multumita..,as fi fost dk era sanatos!
Multa sanatate va doresc si sa se faca bine repede,repede sa plecati la munte.
Naty,sanatate si voua si sper din suflet sa iasa ok analizele Ioanei.
Cristi sanatate multa si voua.
Andreea,sanatate multa,multa puilor.Nu sunt dr,dar fratele meu si-a scos polipii si tare bine a fost dupa aia.Mai mult si-a rezolvat si deviatia de sept..si si-a scos si amigdaleleNo,polipii cand era mic ..restul adult fiind,ca multe probleme a mai avut din cauza astora..El s-a operat la Sp Militar din Buc..Oricum,la sectiunea parintii intreaba,s-a tot vorbit despre polipi..
Edit:pana nu-mi trece raceala nush dk mai scriu,k numai tampenii scriu vaz..imi tot lacrimeaza ochii si nu mai vad bine
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
roxanaz spune:
Anuc, oooff tare rau imi pare ca e tot asa. dar sensul ar fi ok, adica dupa ce a avut tuse seaca acum rupe si ar trebui sa inceapa sa se elimine mucozitatile, ca se fluidifica. adrenalina va face ceva tot in sensul asta, in aerosoli! sper sa va treaca rapid si sa va puteti bucura de munte saptamana viitoare.
Andre_ea, oofff, si voi?? pentru tratament simultan nas/gat eu recomand cu mare caldura bioparox. datorita administratii concomitente in gat si in nas impiedica transmiterea usoara a infectiei dintr-un segment intr-altul.
Cristi, succes cu tratatarea scaunelor proaste. sper sa treaca rapid!
Raluca - zau daca nu crezusem ca glicemia e pe stomacelul gol.... daca nu e asa precis trebuie facuta! succes!
Anuc spune:
Andreea, si noi vom merge cu Ioana la ORL si daca zice dr ca e de operat, eu o operez. Nici sotul meu nu vrea si tot amanam, ca zice ca daca se refac, ca anestezia, ca s-o mai lasam...dar M-AM SATURAT DE RACELI! imi vine sa urlu, ca nu cred ca e zi de la Dzeu sa nu le dau ceva medicamente, fie tratamente, fie vitamine, imunostimulatoare, etc...si DEGEABA!
Ledi, asa e...dupa o zi in care iti iei campiii, vine una in care macar cu nervii te mai asezi...Bine ca nu ati patit una mai rea cu accidentul...atat va mai trebuia...
Acum e putin mai vesel...i-am pus Otocalm, i-am dat Panadol, Nurofen, a papat, a dormit....sa zic ca e mai bine...
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
Andreea, asa e cu baietii...raman in urma dupa care se inaltaaaaaa....
Iar a mea cred ca e un pic exceptie...ca sare de media varstei ei.
Cristi, sanatate si voua si pofta mare! ca daca nici nu papa copilul...atunci chiar ca!
Mami de Ioana&Filip
Leditia spune:
Buna fetelor.
NU stiu cata lume mai citeste aici zilele astea,dar imi incerc norocul
Am nevoie de un dr neurolog in Tm!Cunoasteti pe cineva?Sau aveti prieteni care ma pot ajuta?Caut un dr nu bun,foarte bun!
Multumesc.
PS:Nu pot da detalii pe forum,caci e vba de fratele meu,dar am nevoie urgent de un dr bun care sa-i explice anumite lucruri si care sa-l examineze si sa-i interpreteze toate analizele si RMN-ul facut acum.Din pacate,abia astazi am aflat si eu,pt ca ai mei nush ce naiba au avut de nu mi-au zis.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
sdcristian spune:
nu stiu ce e pe mess
da daca primiti un link de la mine sau de la ada nu il deschideti
ca eu am deschis
si se tot trimite la toti din lista mea acum, fara sa il trimit eu