""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara si de la noi.Stam mai mult pe afara ca e tare frumos si apoi mai si socializam ca si asa in casa n-avem cu cine vorbi.va pupam pe toti si am pus niste poze de azi la semnatura daca vreti sa ne vedeti in parc.
Sanatate tuturor bebelusilor.

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

nela multumesc, trebuie sa fac ceva cu constipatia asta, dar azi cand am mers dupa Patri la bona mi-a spus ca a facut kk de 2 ori azi normal, doamne ajuta sa fie bine.Ma gandesc ca poate s-a format dop si cum nu a reusit sa-l elimine apoi s-a constipat urat de tot, dar de azi i-am introdus lapte praf special pt constipatie poate a ajutat-o si asta. E greu rau de tot cand iti vezi puiutul suferind, stiu ca si nu ai trecut prin multe cu printesica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna,

ce zi frumoasa a fost azi ...si week-end-ul se anunta promitator ... noi nu avem niciun program, dar probabil ca o sa iesim tot in parc.

Fetelor ma faceti sa la mesajele de pe picassa ...sunteti tare dragute , dar eu zic ca depinde si de unghi, de lumina, etc, ca nu suntem chiar asa ... bine vorbesc prostii, Maria e intr-adevar draguta , dar eu nu sunt nici pe departe atat de draguta ...

Iulika tare mult mi-au placut pozele cu Bruce, e atat de frumusel ca sti ca ti-am mai zic ca-mi vine sa-l pap.

Selen chiar mi-au mai zis diverse persoane sa o inscriu la o agentie, dar si eu sunt impotriva ...mi se pare foarte obositor si in plus eu sunt putin cam ciudata, in sensul ca pana pe la 4 luni nu acceptam sa vina in vizita mai mult de 2 persoane o data, ii puneam sa se spele temeinic pe maini, nu o luau direct in brate ci doar cu o paturica sa nu stea pe hainele de afara, ...si multe altele ... dar nu vreau sa sperii pe nimeni acum cu cate faceam ... acum m-am mai relaxat, dar nu de tot ... si prin urmare nu stiu cum as suporta sa o vad ca trebuie sa stea pe cine stie ce (care nu e spalat/dezinfectat) ...hai ca o iau razna ,,, nu mai zic nimic

Bely si noi am avut probleme cu constipatia de cand am inceput diversificarea. Doctora ne-a recomandat Bonnisan, un amestec natural, din plante care e bun si pt colici, diaree, constipatie si multe altele ... la inceput eram sceptica ... ma gandeam ca o sa-mi ia luni de zile sa se regleze (sti cum e ca si cu ceaiurile - nu bei unul si iti trece afectiunea), dar dimpotriva a fost foarte bun ... treceau si 3 zile fara sa faca nimic, iar acum a ajuns sa faca si de 2-3 pe zi ... si bem si ceai de musetel (nu foarte mult).

Iulia ce baietel frumusel si cu mot ai ... la noi mai nou a descoperit motul si daca nu sunt atenta isi trage elasticul si intr-o secunda il si baga in gurita ... asta daca nu-l arunca pe jos ...

Mamideandrei parerea mea e ca nu ar trebui sa aspiri atat de des ...cu cat mai des cu atat mai multi ... oricum sper sa treaca repede si sa papati la fel de bine cum am vazut in filmulete

Ma duc si eu la baita ...ne vedem mai tarziu.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ola fetele!!

Vå las niste pozute de azi..Mai multe vin maine

Off am vazut ca aveti probleme cu constipatia la copilasi, nu stiu ce så va spun ca nu am avut probleme, cu diareea, cu Buf-buf..Pup toti dovleceii si mamicile lor frumoase.

Noi am avut o zi minunata si mai urmeaza una si mai minunatå(maine)..Doamne cat am asteptat ziua asta så ne intalnim.Sunt minunati Techilosii..mi-au adus un bax de pufuleti am ce 'roade'

Vå pup!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara, frumuselelor!! Va !!

LA MULTI ANI, MARIA!! Imi cer scuze pt intarziere, dar n-am apucat sa mai ajung la calc de ceva zile.

Noi suntem iar la munte, e asa de cald si aici...
Am trecut la cada mare,pana la urma i-am luat ustensila din aceea ca a Ukai, doar ca bleu cu ratushte. Ii place la nebunie in cada si se joaca cu dusuletzul. Incearca sa prinda apa.

Altfel, de papat papa excelent, e reglata cu cahul finally(de la fructe banuiesc). E o diva, o pozez toata ziua. Chiar, sper sa reusesc sa mai pun pozici soon, ca n-am apucat.

Sper sa rezolvati problemutele cu constipatia si diareea, in functie de situatie.

Ma intrebam ce-o mai fi cu Katteryna. O fi bine papusica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

aricelul nu stiu daca gasesc bonnisan aici, dar daca nu gasim o solutie pana in iulie sigur am sa cumpar cand mergem in tara. Merci de informatie
Daca ieri a fost cum a fost ca deja am spus, azi s-a razbunat gaza mea si a facut de 4 ori kk, de 2 ori la bona si de 2 ori acasa
iulika frumoase poze, pup falcutele lui Bruce
noapte buna gagici si 1Mai placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

seara bun fetelor

intru sa va spun ca baiatul meu zice ta-ta si ma-ma intr-o veselie.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

am facut casuta noua ..

enjoy

140

elle

Mergi la inceput