""Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *139*""

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Maria!!!

La Multe Lunite pentru Ebru si pentru tizul nostru Radu!!!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Seara buna si de la noi.
Nimic spectaculos pe frontul de est, deocamdata.

Nela Bine v-ati reintors acasa! Incetul cu incetul o sa va intrati in ritm. Ma bucur sa citesc ca Ana e bine si ca a luat in greutate. Vazut doar pozele cu tati...urmeaza sa le savurez pe alea cu Timisoara.

Fraguto daca si Radulescu are fata de fetita...pai nici sa nu te indoiesti ca Natalix care-i atat de frumoasa si finuta si expresiva seamana a baietel. Ma, lumea se ia dupa hainute. Cel putin eu asta am constatat. Pune-i si tu sosete cu fundite ca ale Ebruskai si scapi de carcoteli.
Eu, spre ex, il imbrac muuult in verde si portocaliu...iar pe cap ii pun celebra bentita. Verde. Si-l agat de gatul ma-sii intr-un carrier portocaliu. Sa-ti zic ce fete fac unii?? Dar zau ca nu-mi pasa.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Azi am avut zi de vizionat poze si am vazut numai dovlecei frumosi,pe Ebru,Carina,Rares si acum Maria
Aricelul,cred ca numele tau e Irina nu?daca gresesc scuze dar oricum vroiam sa-ti spun ca ai o minunatie de fetita,e frumoasa fooooocccc si ma minunez cat par poate sa aiba,e o scumpica
LILIAC ce mai faci mami tu?sunteti bine ca stiu ca erati raciti cand am disparut eu
Aaa am vazut si poze cu nora mea frumoasa care a crescut si papa singura legume fara sa se mai oboseasca mami...cuscra DELIA ce mai faceti cum sunteti?!
Mi-am adus aminte ca am citit intr-una din incercarile mele esuate de a recupera ca ANDRA a jucat intr-un film si vroiam sa o felicit,astept numele filmului si pe tine si pe Shopie cea cocheta
FRAGUTZA tu nu ne mai dai niste pozici cu Natalix cea care e fetita 100%
RALUK sper ca voi sunteti bine,citisem si de voi parca si din cate imi amintesc Alexutu se facuse mai cuminte sper sa fie asa
MONIKUS de voi chiar nu stiu nimic dar sper sa fiti bine
ANCOOOOO nici tu nu ai mai dat nici un semn si ultima oara cand te-am citit avusesei o intalnire neplacuta cu tatal,sper ca esti bine,intra da-ne un salut sa stim ca esti ok
O si pe ANOMIS ca am vazut ca mi-a lasat coment pe picasa,hai iesi de unde te-ai pitit
CRISTINA ma bucur ca am citit si de tine azi si am vazut ca esti la plimbare cu Fragutza in parc
Fetele din Tara Soarelui Rasare ce mai faceti?!? sunteti bine???
Mai fetelor dar de AIDA noastra nu mai stie nimeni nimic?!?eu cred ca e ceva timp de cand nu a mai intrat la noi,macar dati-ne un semn ca sunteti bine dar nu aveti timp sa nu ne facem cine stie ce ganduri si doamne cate mai sunteti care nu ati mai intrat,macar de salut asa hai plsssssss
Noi azi am stat mai mult afara,decat vreo 3 ore am dormit adica Iri si am intrat pe la 8 in casa,am papat si somn de la 10:30 cu o trezire de leganat ca doar e musai
Ma bag si eu la somn asa ca ne vedem la cafea dimineata,adica la mine pe la 11-12

Mergi la inceput

Mada dragalaso, eu nu pot sa fiu atat de organizata ca tine Oho, ca am ce scrie fiecareia in parte...dar daca pierd startul mi se pare apoi ca pic ca toanta
Vazut si io un Irinel frezos, jmecheros si simpatic.
Ce fain program i-ai facut si ce activ este.
Doamne cat te apreciez pentru tot ce faci...si mai ales CUM reusesti sa le faci pe toate.
Felicitari.
Noi suntem bine, tot mai avem muci pe undeva prin gat...ca sforaim, am trecut pe aerius.
Ne-am si vaccinat ieri si a fost ok, fara temperatura si alte reactii mirobolante.
Cam atat de la noi.
Senzational e ca reusim sa stam cateva secunde in fundulet. Bine, acum sa nu va inchipuiti ca e la stadiul avansati Il asez io intr-o pozitie "echilibrata" si pana-si da seama ca ceva nu-i in regula, sta asa, apoi cade ca o balega pe-o parte sau pe alta.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata fete dragi!

Poftiti la muuulta si pentru toate gusturile.

Liliac ma bucur sa aud ca sunteti mai bine si ca nu ati avut reactii la vaccin....pupam Radulescu cu bentita!

Cristina am uitat sa iti spun de ieri distractie placuta la munte, cred ca va fi tare frumos.

Miha vedem cum facem luni sa ne vedem in Tineretului dc e frumos afara, pentru mine 16:30 nu e tocmai ora ideala, dar in functie de mesele fetei poate iau mancarica la pachet si imi fac curaj sa ii dau in parc.

Noi iar nu suntem bine aseara mi-a vomitat tot laptele in jet puternic, imediat ce a terminat de mancat, lucru care s-a intamplat si acum 2 seri si bineinteles ca s-a culcat cu burta goala, singura legatura pe care o pot face intre cele 2 zile este masa la la 17:30 care a fost branzica cu fructe...am impresia ca laptele asta dupa branzica aia care nu s-a digerat nu ii pica bine...o fi posibil asa ceva, ce ziceti??? Asta pentru ca alaltaieri i-am dat numai fruct la masa de dupa-amiaza si nu s-a intamplat nimic....binenteles ca voi suna si dr, dar ma intereseaza si parerea voastra. Deja sunt terminata din cauza faptului ca realizez ca nu se hidrateaza cum trebuie si mi-e groaza, pentru ca nici ceai nu inghite mai mult de 50-60ml toata ziua...nu mai stiu ce sa fac.

Mda, cam atat deocamdata, vad ca afara e promitator asa ca abia astept sa ies afara sa ma aerisesc...vad ca mandra s-a trezit devreme azi si vom avea 5 mese, asa ca o sa am destul timp de parc.

V-am pupat!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

La multe lunitze fericite FILIP si FLAVIUS CRISTIAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

Sunteti prietenele mele cele mai bune! Multumesc c-ati empatizat cu mine. Normal ca Natalia seamana a fetitza

Hai ca incarc niste poze sa va si demonstrez

Va pupescu!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Fragutza am uitat sa iti spun intamplarea mea de alaltaieri, ca sa vezi ce tampa e lumea si sa nu it mai fie teama ca Natalix nu seamana a fetita . Asadar, plec cu mandra in parc. Draga de ea era imbracata astfel: dres roz, blugi bufanti, hanorac culorat dar si cu roz, tenisi roz si sapca de blugi din care se vedeau clar cerceii din urechi. Ma intalnesc cu o vecina: Vaaaai, sa va traiasca, ce dragutz este frumuselul, foarte expresiv!!!! La care eu: e fetitza, nu se vede ce de roz are pe ea? Si primesc iluminarea: da, dar din cauza sepcii am crezut ca e baiat! Deciiiii Si era numai un roz toata! Asa ca, MA LESI! Si hai mai repede cu pozele alea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am trimis mail cu pozele! Enjoy!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Am trimis mail cu pozele! Enjoy!

Deci nu e nici un mail de la tine, ca fac cu nervii aici!

Mergi la inceput