Buna ziua,
Vreau sa incep gradi noua in zona baneasa antena 1 sau floreasca. Mi-ar fi de mare ajutor daca imi spuneti ce stiti de gradinitele din zonele respective.
Eu stiu la antena 1 smart kids si biene maja iar in floreasca stiu klara si minni terra care nu stiu daca mai exista.
Ma poate ajuta cineva cu informatii mai multe? Si facem reducere la insriere pt consultanta :-)
Madalina
Buna!
Fetita noastra are 2 ani si 5 luni si in curand va pasi pentru prima oara la gradi. Noi am optat pentru gradinita "Mini Terra" care, desi este destul de departe de noi, ni s-a parut destul de potrivita. Din cate am inteles inainte a functionat undeva intre Floreasca si Dorobanti. Acum s-au mutat, nu foarte departe de vechea locatie, pe str. Pastorului(se poate intra de pe b-dul Lacul Tei).Daca optezi pentru acesta gradinita tinem legatura. O zi excelenta!
Multu' dar eu vreau sa deschid gradi, nu sa inscriu copilul. Dar multam de informatie.
Madalina
Nu prea am primit raspunsuri....probabil nu sunt multe mamici din zonele respective.
Oricum, ne-em decis pentru zona Antena 1, unde de maine incepem demersurile deschiderii unui nou sediu Butterfly.
Multumesc oricum, intotdeauna mamicile din acest forum ne ajuta cu idei!
Madalina