Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
michelle1981 spune:
kittyescu, activeaza-ti mesageria privata sa iti trimitem parola
aelita m-am delectat cu pozele tale .. esti slaba tare. E super rochita cu verde. De copiii tai nu mai zic nimic.. sunt indragostita iremediabil!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu 
Poze
crispro spune:
Eu imi incerc norocul la Stanca, cu Sbarciu. Mi se pare scump Gynia... Am auzit ca e ok si la Stanca... Desigur, nu se compara cu Gynia. A nascut cineva din Zalau la Gynia, cezariana - a fost foarte multumita, a zis ca a meritat fiecare banut... Conditii deosebite, moase, asistente, doctori - toata lumea sta dupa fundul tau si al lui bebelu...
Cristina
29+ cu 
beluistef spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul cu BCG-ul, insa chiar nu stiu cum as putea face rost de el de dincolo, pur si simplu tot stau si ma gandesc cum sa fac. Am inteles ca in Bulgaria s-ar gasi, fetele de la odiseea martie-aprilie au avut de acolo si s-au stans 10 mamici si l-au facut la bebelasi. Poate si noi putem face o treaba din asta daca are cine sa faca rost de el.
O fiola merge la 10 bebelusi.Sper ca pana ne apropiem de termen sa gasim o solutie, ca intr-adevar este o problema delicata.
Elena,
30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani 

paula_m spune:
Oana, azi parca mergi la eco...sa vii cu vesti bune.
Ca tot venii vorba de vaccin, voiam sa te rog sa intrebi si de vaccin-uri, ca eu efectiv nu mai stiu daca am intrebat, parca asa retin, dar sa fiu sigura.
Paula,
27+ cu 
bumblebee spune:
E spinoasa problema vaccnului, sper ca pana atunci dobitocii astia sa se mai gandeasca si la viitorul si sanatatea oamenilor, nu la cai verzi pe pereti... am ajuns sa platim degeaba impozite pt absolut tot ce ne intereseaza, in spitale dai, ca deh, ca sa fie bine, plus ca stii ca nici aia nu o duc bine, tratamente compensate, mai nimic, vaccinuri nu, pai unde-s banii nostri?
Alina
26+ cu 
gargarita
ochidut spune:
Buna dimineata fetelor! Va multumesc la toate pentru sfaturi si incurajari, sunteti niste scumpe
Astazi si maine stau acasa, m-am hotarat sa iau o mica pauza sa vad cum e. Bineintels cu laptopul in pat, dar e mai bine asa. Si am hotarat sa nu mai conduc de acum sau cel putin daca situatia nu se schimba. Imi mai monitorizez si azi burtica si o sa il sun pe doctor sa vad ce zice; deocamdata e tot tare dar parca nu mai am asa contractii.
Azi facem 30 de saptamani!
30+ cu