Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
aelita spune:
RACUSOR
| Citat: |
| eu nu am ce cauta prin dulap doar pijamalele imi mai sunt bune |
e frig la 10º eu sunt in stare sa pun si caciula hahaaa,ce zici tu de rochite la frigul ala:)))
aici au venit treijjj de grade,de-aia ma zbat
copiii mei canta acum melodia de Craciun
24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
mykymario spune:
de vaccinul ptr tbc stiti ceva???cum facem rost de el????????am inteles ca nu se gaseste nici in farmacii.............
maya71 spune:
Fetelor, ma uit la ceas si nu/mi vine sa cred la ce ora mi/au ajuns aripioarele acasa... dupa o zi istovitoare.
Va
, noapte buna... si suficient de lunga (cel putin asta imi doresc ptr mine)... o sa incerc sa recuperez maine.
rodyka spune:
ma duc si eu la culcarica, desi inca nu-mi e somn, dar dimineata abia de ma pot trezi la 8 sa duc printesita la scoala. apropo, avem de 2 zile ochelarii, am pus o poza cu printesita, ii e greu sa se obisnuiasca cu ei...
somn dulce si vise frumoase sa aveti...
28+
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Neata delfinariu
azi cu noaptea in cap...dar azi noapte nu m-a mai deranjat asa rau burtica ![]()
trebuie sa merg la analize, asa ca incerc sa rezist fara apa, papa....inca nu mi-e foame, dar imi e o seetteee....

azi zi incarcata...analize, munca, de la 6 pilates si apoi curs de pregatire nastere (invatam despre pozitii)...
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
imi vine sa ii strang de gat pe astia de la CMU 

m-am dus cumintica la 7.40 sa fac analize si cu sumarul de urina...dar, surpriza...azi au nu stiu ce sarbatoare si nu recolteaza si lucreaza si de la 8 

dar eu nu am primit nici o notificare....maine iar merg...si sper sa fie gata pana miercuri analizele, ca miercuri am programare la doctor 

mor de somn acum si degeaba...si maine va fi la fel....
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
beluistef spune:
Neatza burtici 
Racusor se pare ca si maine te vei trezi tot asa dimineata, ca iti este si cu astia. Auzi, au sarbatoare si nu recolteaza...cine a mai auzit ???
Sheritra felicitari pentru vestile bune, deci este bine ca fetele nu vin mai repede si iti doresc ca sa ajungi cu ele la o perioada cat mai apropiata de termen.
Referitor la pregatirea bagajelului de spital, nu m-am apucat nici eu, vreau sa ma ocup de cand voi intra in concediu.Am cate ceva, dar nu suficient
, iar referitor la modalitatea de nastere se pare ca aici la noi predomina( in conditiile in care totul decurge normal) nasterile naturale, iar la odiseea de mai-iunie predomina cezariana. Ma rog, acum fiecare cum crede ca este mai bine pentru ea, asa alege si varianta de nastere. Nu comentez alegerea nimanui, dar doar asa ca idee
.
Apropo, ieri toata ziua mi-am monitorizat tensiunea...incep sa devin paranoia
...la un efort de genul mers mult pe jos, stat in picioare si spalat vase sau invartit prin casa o am 13/8 sau 9...in perioadele in care nu fac nimic si stau cumintica in pat o am 12/8...iar azi de dimineata o aveam 11/8...deci se pare ca daca aveam intr-adevar probleme nu se regla ci din contra crestea.Oricum o sa stau pe ea zilele astea sa vedem.
Atunci ametelile mele sunt de alta natura, probabil nu asimilez fierul asta pe care-l iau sau am ajuns si la alte carente.
HAi ca iar m-am lungit. ![]()
O zi placuta la toate si sa treaca repede, ca acusic vine week-end-ul 
Elena,
30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani 

coteasca spune:
Neata fetele! Am aparut si eu. Ieri am fost la analize de dimineata (cu urina in poseta
), apoi la pranz am mers dupa rezultatul celorlalte analize pe care le facusem marti (TS+TC) si spre seara am reusit sa ne gasim o locuinta unde sa putem sta fara sa ducem grija ca va veni cutremurul si ne va dobora (stateam la et. 10). Acum ne-am mutat in extrema cealalta, parter, unde este umbra, deci la vara nu o sa am probleme cu caldura, este bloc izolat termic, deci si la iarna o sa fie ok ca o sa tina cald
.
Vroiam sa va intreb, ca eu sunt un pic cam stresata de cand am ramas si fara medic si fara spital, ce parere aveti de spitalul giulesti??? Ma gandeam sa merg sa nasc acolo, am auzit ca ar fi ok dar nu stiu nici un doctor, nimic. Mai este cineva care naste acolo??? Imi puteti da si mie ceva detalii?? va pup
30+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
paula_m spune:
Buna dimineata
Am vazut si eu pozele...frumoase toate
Eu de 2 nopti dorm tot mai bine, desi astept cu groaza simptomele din primul trimestru. Sper sa nu apara prea curand...![]()
Sa aveti o zi frumoasa.
Paula,
27+ cu 
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
n-am pregatit nimic inca Oana 29+ Matei |
si eu ca tine...unde merg n-am nevoie de nimic...doar de ...trusa de farduri...daca mai am chef de ea...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
30+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...