Bona dedicata

Bona dedicata | Autor: anioana

Link direct la acest mesaj

Daca ati avut o bona de care ati fost f. multumiti si sunteti din Bucuresti, va rog sa mi-o recomandati. Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui anioana

Daca ati avut o bona de care ati fost f. multumiti si sunteti din Bucuresti, va rog sa mi-o recomandati. Multumesc !

Iti poti activa PM ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana spune:

Am activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Trimis la - 21/04/2010 : 11:10:56
--------------------------------------------------------------------------------

Buna,

Recomand bona pentru ingrijire 1-2 copii. Este o doamna foarte sufletista, are 51 ani, rabdatoare cu copii, nefumatoare, nu are probleme de sanatate. Poate veni oriunde in Bucuresti, dar ar prefera zona Berceni, Piata Sudului.
Telefon: 0766 968 515 (dna Elena).

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Anioana ar trebui sa scrii si zona in care sa vina bona , sunt multe dintre bone care prefera in apropierea casei

Mult succes !

Mergi la inceput

Zona Piata Romana

Mergi la inceput

Cristina F., a fost bona dv. dna Elena ? Vad ca ati fi din Constanta. Am vazut ca a postat si Ana71 mesaj cu aceeasi bona.
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaF spune:

Buna

Nu o cunosc pe acea dna. Am vrut sa fie citat, dar nu l-am scris bine. Vazusem mesajul acela si m-am gandit sa ti-l arat. Succes.
Apropo si eu caut o bona, din Cta, doar pe perioada iunie-septembrie.

Mergi la inceput

CristinaF, multumesc !
Mult succes si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

salut,- caut si eu o mamaitza din zona Vergului-Pantelimon- incepind din septembrie- luat de la gradinita de pete drum la ora 13.00, adus acasa, dormit, mincat, jucat, plimbat; pina la orele 19-19.30 cind venim noi acasa; - program luni-vineri;- fetita mea va avea in toamna 3.5 ani, este cuminte, intelegatoare, sociabila si nu este mamoasa :)rog pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si eu sunt in cautare de bona pentru programul urmator: miercuri, joi si vineri , 8:30-14:30 pe timpul vacantei, iar din septembrie tot lejer, dar putin modificat (cu luat de la scoala). Zona Lujerului. Fetita de 6 ani.
Daca ati avut o bona serioasa de care ati fost multumite dar care si-a terminat treaba pe la voi, va rog mi-o reomandati mie.
Multumesc !

Mergi la inceput