Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

K - felicitari pt venitul in parc singurei cu masina, acum gata, nu mai avem astfel de probleme da
tina - ma bucur ca te-am cunoscut, sper sa mai vii, desi cred ca te-ai simtit un pic aiurea pt ca noi ne stiam deja, plus ca niciodata nu cred ca vom avea suficient timp sa vorbim mai multe, suntem multe si avem multe de spus
Lylyana - ma bucur ca ai venit si tu, mi-a placut tare de voi, mai ales de strumful ranjit
Monis, Lili, Coque, Many - se stie

Asteptam si alte fete de la bucale sa bage parcuri, floricik, flavors, ralu, cory, simina.....care mai sunteti scuzoaie sunt cum se zice pe la noi rupta in gura, ma duc sa bag cornu in perna

pup toti

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

andre,m-am distrat teribil cand am auzit ca tati de chiara e mai bun la montat scaune decat personalul "specializat"de la chicco.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Ce mi-au placut pozele din parc...Va imbratisez pe toate
Aaaa...si ce mi-a placut cum alaptati bebeii.

DANKUTZA esti beton daca nu il auzi pe sotul tau cand ii face noaptea de papa Cezarei...Esti obosita...Stii...cred ca abia acum intelegem si apreciem munca si stradania mamelor noastre cu noi cand eram mici

DIANAR spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Monis oricum nu am recuperat nimic ...doar m-am delectat cu pozicile voastre de la intalnire...cu putin invidie , recunosc...ce n-as da sa ma teleportez si eu langa voi ...las' ca ma apuca pe mine dandanalele la vara si va treziti cu mine prin Bucuresti

despre noi: am avut noapte alba...a plans asta mica toata noaptea...ne-a tahuit pe amandoi, iar tati a intarziat la servici...cred ca o dor gingiile...in noaptea asta daca face la fel bagam nurofen

sunt foarte bucuroasa ca mi-au venit hainutele comandate pe bazar4baby...sunt superbe...poate facem maine o defilare pe podium

va pupacesc, noapte buna

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

ramona,dankutza eu sunt aproape sigura ca fi-miu a dormit aseara de la 21.30 la 23.30 cand l-am intors pe burta si apoi pana la 05.30.am un dubiu pentru ca nici acum nu stiu la ce ora l-am luat langa mine in patla 05.30?mai devreme?ce am facut azinoapte nu imi amintesc.e prima data cand patesc asa.la 23.30 va parasesc.ma duc la nani.poate asa nu mai uit ce fac noaptea.

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Sunt rupta de oboseala. Am urmarit doar daca a intrat Diana si mi-a raspuns. Nu stiu cand reusesc sa recuperez tot

Diana, multumesc mult ca ti-ai facut timp sa-mi scrii, chiar daca esti super obosita si tu si ocupata...pana peste cap...
Nu stam aproape de granita, ci undeva mai "pi shientru" . Ar fi mers el sotul cu masina pana-n Romanica sa ia vaccinul (daca ziceai ca trebuie facut urgent), dar cum masina e inca la service...
Cei de la Minister mi-au spus azi ca totul e sub control (nici nu se putea altfel, nu? ) si in 10 zile vom gasi Pentaximul in farmacii.

Ma bag in pat, ca imi rup gura de la atata cascat.
Noapte buna.

Mergi la inceput

many,cand am plecat din parc geo nu a vrut sa pape.pe la jumatate drumuli a supt,acasa a supt din nou.la 18.40 a papat 130ml cereale.la 19.40 a mancat iar 2 sani.acum doarme.

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lidia, mare dreptate ai cu apreciatul mamelor. Eu una recunosc cu mana pe inima ca abia acum o apreciez cu adevarat, pana acum mi se pareau neste chestii floare la ureche... la DD sa ne tina sanatoase mamele.
Monis, incerc sa recuperez si eu vremea ce am stat-o in casa pana acum si bagam cam doua iesiri pe zila plimbareala, mai scurtute asa, ca de as fi asa mai hotarata in juma de ora as termina de vizitat Strehaia asta perpedes . Am descoperit ca avem si un parculet micut, cu bancute si pomi si iarbaaaaaa si tare mult imi place acolo, desi sunt doar eu cu Dominic si vesnicii indragostiti chiulangii, care apropos de vodka...o gusta de pe la 13 ani.
Am iesit in plimbari cu ochelarii de soare si Dominic asa cuminte sta cu ei pe nasuc, de zici ca is din dotare. Bineinteles ca se uita lumea la noi ca la masini straine, ce auzeam cand am iesit cu portbebe-ul era pepsi pe langa ce aud acum, insa... mai au si ele subiect de barfa, ca nah...oraselul mic, se termina repede .
ma bag si eu la vizionat pozici si apoi la nanel, daca m=o lasa printul, ca in seara asta a sarit peste baie si sa vad cat o dormi. Daca doarme bine, nu o sa ii mai fac baie seara si atunci o sa o mut la amiaza, insa nu stiu cum sa fac cu iesirile la plimbareala...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

andre,scuze dar m-am uitat mai sus si am vazut luna a 10- la danut si am crezut ca si la voi e la fel.

poze geo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

many,cand am plecat din parc geo nu a vrut sa pape.pe la jumatate drumuli a supt,acasa a supt din nou.la 18.40 a papat 130ml cereale.la 19.40 a mancat iar 2 sani.acum doarme.

poze geo

Papacios Geo, Vlad a mancat cu castronel de piureu legume, intercalat cu sani, ca ii era sete baiatului si eu inca nu-i dau apa(nu pot sa spun ce era pe mine, adica pe tzitzi) apoi pe la 19 iar tztzi, dupa baie laptic si gata, a cedat si el ca azi s-a tinut batos, nu cred ca a dormit 2 ore.

Acu cedez si eu ca nu mai pot.
NB

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput