Prietene la bine si la greu - 6

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Lili, Moni - ma tare bucur ca v-au placut pozele, au iesit frumoase ca sunteti voi frumoase si bebei si mai si

azi am fost tot intr-o carciuma, dupa ce am ajuns acasa(btw am facut 30 minute ) am plecat si cu bubu junior sa-l cinstesc am mai tras o bere fara alcool

Andre - sa dea malaiul in ei de pufuleti, zici ca-s nebuni astia, am sunat la F magazine, eu caut in continuare, la ei la baia mare nu raspunde nimeni si nici pe mail. Cerusem la Metro ca au zis ca aduc, oha sunt altii nu veverita.........te tin la curent

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Tina - multumim de poze (vezi ca in poza asta http://picasaweb.google.com/105038517007457819848/IesireaFetelorInH#5465241764680055778 e Lylyana cu Many, Lavinia e departeeee de noi, daca era mai aproape, pun pariu ca venea prima la intalneala ) si merci de alea cu jucarii.

Lylyana - sunt batuta in cap, daca te hotarasti sa vii cum ziceam, daca vii pana la Arc e f bine, ca se ajunge f repede pe Kiselef in parcul... Kiselef si lui Alex de noapte buna

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

monis,
incarc si eu pozele imediat

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

poze din parc

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Ce frumu mamici si bebici in parc Super intalneala ati avut voi azi gagix. Si suuuper vreme. Eu nu stiu cum au reusit bebicii vostri sa stea cumintei cu voi la "crashma" Al meu, dupa cum ii spune si porecla, Mr. Foiala, cred ca era numai sus, jos, din brate in brate...no way in carut Super bebici ingaduitori, le-au lasat pe mamici sa se dixreze nitelCea mai fericita mami de Andrei Nicolas http://picasaweb.google.ro/fulgusori2009/Cory_B?locked=true#5465188020727063986

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ancutz, unde umbli mami???de cand te-am parat ca umbli numa fleaura nu te dezici vad...

iar m-ai prins mai Licuriciule
am fost la bunici la tara, acum am intrat in casa...ce ma fac eu acu'? am de recuperat pana maine si tot nu termin...of of

toate fetele

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Chiara, Maya si Danut

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

lylyana scuze pentru greseala.mersi monis.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

poze geo

Mergi la inceput

Lylyana - multumim

Cory - sa stii ca in poza nu se vad maraielile . La terasa au facut cu schimbul In parc insa au fost de comitet cam toti .
Tu de ce ziceai ca n-ai venit (ca a uitat baba)?

Si poate o descalcim si pe Flavours cu carutul ei si vine si ea intr-o zi. Apropos de asta Flavours noi am citit in carte ce si cum se face cu toate si cand a fost sa executam practic, tot praf am fost, asa ca pana nu am descoperit singuri cum se strange carutul, cum se monteaza / demonteaza scoica pe carut / in masina, la nimic nu ne-a folosit lectura

Mergi la inceput

Acuma stau si eu la alaptat si sa culc pruncul si nu e mai nimeni pe aici si nici ce am citit din urma nu mai stiu .
Ah, Ancutza chiar ma intrebam de ce nu zici nimic. Ia lasa recuperarile si zi de voi. ce, care, cum ?

EDIT: adica, Licuriciule - ai dispensa speciala si in seara asta?? oau

Mergi la inceput