Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn allexxia iau ampi pt. infectie urinara dr. mi-a zis sa bag iaurt la greu,dar daca incepe sa se manifeste candida, si nu mai rezist sa iau clotrimazol. dar cum azi e ultima zi de AB. am zis sa dau cu ceva naturist. ma gandeam sa merg sa imi cumpar o crema de galbenele facuta in farmacie, sa o folosesc macar la exterior sa mai atenuez din senzatia de iritare. fetelor si eu abia astept sa trec la haine de graviduta, cu toate ca prefer mai mulate, oare gasesc??? 8+ www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">Forever,Michael |
Incearca cu Bepanthen,ma gandesc ca nu face rau
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Incearca cu Bepanthen,ma gandesc ca nu face rau anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
buey,haine de fitze....uitasi?
Gabriela
7+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
ma mananca sa intru aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151610
da' mi-o fur rau de tot !
Gabriela
7+
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Gabriela, am citit ca te-ai vopsit, cu vopsea permanenta sau cu nuantator? 13+ |
l'oreal fara amoniac.vopsea.si-am tras si fro 2 suvite,da' de pe la mijlocu' firului
Gabriela
7+
JoAnn spune:
alexxia , iaurtul e bun, fiindca ehilibreaza flora intestinala.
cel mai bun iaurt ar fi ala facut in casa, ala chiar e natural.
am incercat facut in casa, dar nu stiu de ce imi provoaca greata.
asa ca bag de asta cumparat
gabriella1 spune:
de ce nu mi-e rau???????????????????????????????
Gabriela
7+
diana.b spune:
apropo de vopsit...... eu m-am vopsit ultima oara cand eram deja insarcinata dar nu stiam ....... adica aveam aproape 4 saptamani
si cred ca urmatoarea tura de vopsit va fi peste vreo 10 zile...... nu pot sa rezist mai mult
9+
allexxia_m spune:
Gabriela linisteste-te!
Se poate sa dispara si sa apara dupa cateva zile greturile, deci stai linistita ca daca iti este asa dor de greturi or sa apara ele iar si sa te vad atunci
13+