Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela tomaca...saracutza de tine...ai avut si inca ai de tras...doamne ajuta sa fie bine... roxy....ai sa razi...ma uitam cand ai nasc si mi-am adus aminte ca ai scris pana in ultimul moment pe forum...eram k sufletul la gura si..daca nu ma insel pana sa ne dezmeticim ai nascut,...repede...asa e sau ma insel io...neuronul scuze Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
asa e..nu te inseli....am citit si io odata capitolul in care mi se rupsese apa si cand mi-ati tinut galerie...m-au napadit lacrimile in momentele acelea
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
decenuela spune:
fetili veti spune k sunt nesimtita...
va rog mult sa mai povestiti despre curele de slabire...de acu sau de mai demult....rezultate etc.
pana acu in top e dieta dl M...se pare k da roade a se vedea cris.d si crisries in devenire
calorii negative..ayanna ..9 kg in tineretze...hehe k e batrana rau..
disociata...matusa lui cris mario 5 kg in 3 sapt si je 2 in 5 zile
unele dintre noi avem nevoie sa tot auzim si de oftik sa incepem ceva...mie mi-e greu pt k pana acu vreo 2 ani am mancat di tati si muuult fara sa am prb...mai mult de 55 n-am avut...acu...
si sa nu radeti...nu mi-e frik de cutremure...tsunami...etc...mi-e frica sa nu mor de foame......sunt rea de foame..asa am fost tot timpul
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
Si noi la fel _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
idem..si io dupa prima trezire 1-2...raman cu el...e atat de fragil...nu vreau sa se simta singur...eu am fost un copil precoce..prea prea si f independent...si pe urma la fel....insa...atat de mult mi-as fi dorit sa ma stranga ai mei in brate si sa-mi spuna ca ma iubesc..:(....asta s-a intamp dupa ce m-am maritat...dar a fost cam tarziu...asa ca vreau sa simta ca-l iubesc muuuuuult
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
hm..intrebare intrebatoare...fetili la toaleta pe hartie au ramas..asa niste muci...ca in perioada ferila...asta exista fara ciclu?
catalutza.....ai fost la mafalda ( culcer)...ce-a zis???
poze
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze sarbatoritilor zilei de azi!
multumim elefantica! frumoasa isabela
decenuela ,da,se poate ramane cand alaptezi
bea ai daramat palatul!
rox_y ce grasunica frumusica ai tu!
cuscra...io nu ma bag in a spune de program la alex,dintr-un motiv tare simplu:n-are! face ce vrea mushkiu' lui,cand vrea!cand ma astept sa doarma,nu o face si invers
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lorex Am fost la dr Am facut eco la sani E un canal infundat mi-a zis sa masez bland cu diclofenac si sa pun frz de varza strivita! Atat!!! ................... _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
deci n-a fost nimic grav (pardon io s cu filmele cu medici si cazuri "interesante"), foarte bine ca ai mers la medic si ca trece doar cu ceva frectie si frunza de varza e mai bine sa mergi la medic si sa nu-ti gaseasca nimic, decat sa stai acasa si sa te gandesti la tot felul de prostii
decenuela spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti la multe lunitze sarbatoritilor zilei de azi! multumim elefantica! frumoasa isabela decenuela ,da,se poate ramane cand alaptezi bea ai daramat palatul! rox_y ce grasunica frumusica ai tu! cuscra...io nu ma bag in a spune de program la alex,dintr-un motiv tare simplu:n-are! face ce vrea mushkiu' lui,cand vrea!cand ma astept sa doarma,nu o face si invers cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
da , da asta stiu...dar nu stiam daca se simte perioada de ovulatie...aoleu tre sa casc ochii....pilule si sterilet ..park inca nu..nu am o activ asa intensa...momentan...as cam lua aiurea...
poze
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Am fost la dr Am facut eco la sani E un canal infundat mi-a zis sa masez bland cu diclofenac si sa pun frz de varza strivita! Atat!!! ................... _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
da , da asta stiu...dar nu stiam daca se simte perioada de ovulatie...aoleu tre sa casc ochii....pilule si sterilet ..park inca nu..nu am o activ asa intensa...momentan...as cam lua aiurea... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
aici spune cum e cu mucusul
http://www.feminitate.org/2010/01/folosirea-metodei-in-timpul-alaptarii/
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
da' ce-mi place semnatura ta!
io chiar ca am o probl...numa' amu am vazut-o
asa creste Alex