Copilasi de Iulie - August 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, MITZURA!!

Eu cica sunt in concediu, am fost 4 ore la shopping dar am aterizat si o juma' de ora la birou sa felicit o colega de ziua ei si... sa va salut pe voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cuscrelo asa se numesc stancile din spate..Adam si Eva!
Am admirat trupa de cupii frumosi...meii ce-mi place de Gizmo....i-am remarcat tricoul,propun un schimb de tricouri la mijlocul terenului..dau tricouri de fete pentru tricouri de baietzi....azi dimineatza mandra si-a ales 2 tricouri pentru gradi, unul cu Benten si unu cu Shreck..si mi-a zis din start sa nu-mi treaca cumva prin cap sa o imbrac in fustita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!

Mitzu - LA MULTI ANI!!!!!!

Si noi am petrecut frumos weekendul asta, simbata am fost la Zoo - gasiti citeva poze aici drept dovada...

Fug ca azi am o zi de groaza la birou...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vazut sportiva, Gizmo cel smecher si pe Stef cu Tudor, distractie maxima la toata trupa
Ce-au crescut copiii, nu vi se pare ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Cuscrelo asa se numesc stancile din spate..Adam si Eva!

Hehehe, super tare, habar nu aveam ! Ma gindeam ca ai vreun desen pe tricou cu Adam si Eva si m-am chinuit vreo enshpe secunde sa vaz daca e asa, ca fotografia mi-o arata mica de tot !!
Cit despre tricouri, mey, Andreiush e fan Mario si toata trupa lui, nu zic cit am cautat abtibilduri dastea transferabile peste tot (noroc cu e-bay !!), iar Peach printesa e favorita !
Asa ca a trecut peste chestia cu risul colegilor de la gradi (ca cica poarta tricouri de fata) si m-a tocat la cap sa ii dau tricoul cu mimoza aia !
Ma duc sa vaz pzele Gabrielei !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Am intrat repede sa va salut, si sa-i urez Adelei La multi ani fericiti alaturi de frumoasa ei familie.

Ma bucur ca ati avut un 1 mai asa reusit.
Noi facem bagajele lui tati ca miercuri pleaca spre Romania...si ramanem singurele.

Va imbratisez cu drag de la mic la mare.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani Mitzu.
desi aici ziua muncii e in septembrie, am avut si noi un week-end plin.
poze aici:
www.apha.shutterfly.com
acum ma apuc sa vad pozele voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce poze spectaculoase, Andreea
Cred ca baietii au fost incantati la maxim

Pfuu, trecu si ziua asta cu sefi`n carca Tare greeeu mai e

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ce faineee poze, Andreea ! Cred ca "luptele" acelea in costumul mare si maroniu au fost distractive ! Sa nu zici ca v-ati "dat" si cu avioanele, aa ?? Pupici voua tuturor acolo !
Daria, maica, da stiu ca ai cel mai mare numar de shefi pe cm patrat la tine in birou ! Dupaamiaza placuta la plimbarici !
Plecam si noi afara ... aici zici ca a venit vara direct, sint vreo douajsipatru de grade !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut poze ca Gizmo citind, cu frumosii lui Gabi pe tobogan si cu Mariuca cea zambitoare. f frumoase, ma bucur ca ati avut un week-end frumos.
Daria, poze?

Mergi la inceput