*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Se zice ca trebuie sa lasi in urma amintirile urate, sa ierti si sa uiti. Este greu, unele ajung sa fie parte din tine. Cel mai greu imi este cand imi dau seama ca ma comport asa cum s-au comportat altii cu mine si nu mi-a placut DELOC! Cand folosesc aceleasi expresii stupide care parca mi s-au impregnat in creier... dupa ce se intampla de cele mai multe ori recunosc si imi cer iertare... as vrea sa nu se mai repete... si totusi...

Si noi avem divergente de opinii, dar ni le spunem unul altuia in en. Avem regula ca daca unul zice ceva, chiar daca nu este "corect", celalalt sa nu il contrazica in fata. Cu exceptia cazurilor cand celalalt tocmai hotarase altfel. Daca chiar avem ceva sa ne spunem ne spunem in engleza in fata copiilor. Sunt si exceptii mici in care nervii nu mai pot fi staviliti (de obicei ai mei) si ma "cert" (desi nu am cu cine, al meu este foarte calm). Daca trebuie luata o decizie, ne consultam. Mi se pare corect sa nu ne faultam, dar se mai intampla...

---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

desi ma indrept vertiginos spre 32 de saptamani de gravideala eu nu stiu ce-s alea insomniile...somnul ma urmareste de cand ma trezesc si pana ma pun in pat...aviz amatoarelor de

Simo, ma rog sa va gasiti linistea si sa scapati de indoieli. Nu am rezistat si am tras cu ochiul...Micu arata minunat...3 baieti ai...mie mi se par toti 3 diferi dar fiecare are frumusetea lui.

Mimo, ti-as spune cum se poate scapa de muci...dar ce sa iti fac daca te impotrivesti firescului, nu respecti circuitul normal al naturii...atunci tine mucii in casa si roaga-te sa ti-i dea tie sau Teodorei sau (fereasca sfantul in opinia mea) Mimului caci doar asa trec...prin datul mai departe...

Ca va citeam saptamanile trecute cu scutecele Huggies. Da exista chilotei Huggies...se numesc Huggies nappy-pants, aveti aici linkul:
http://www.huggies.com.au/nappies/nappy-pants
(sper ca nu o sa-mi explodeze in fata reclama aia la pampers din dreapta ecranului)

Si daca tot zic de scutece...am o intrebare si eu...ai vostri cati pampersi mai folosesc pe zi? Caci eu imi dau seama ca de vreun an jumate noi n-am mai redus consumul de pampersi...si avem productie frate...nu pot inchide ochii spunand ca las ca mai incape un pipi in ei...caci imi face 5-6 kk pe zi iar pampersul de noapte e plin ochi de pipi (asta daca nu se trezeste Patrick pe la 3 noaptea si imi arata pampersul si spune poo...evident ca nu e poo, doar ca e prea plin si il jeneaza). In conditiile astea eu cand sa incep trecerea la olita? Ca am sanse sa imi tapetez casa cu kk pana s-o invata el sa ceara olita la nevoie. Si ce sa-l pun noaptea pe olita sa nu faca pipi'n pat...ca mai usor mi-ar fi sa-l culc pe olita.

si inca o rugaminte si ma intorc la blidele mele...daca stiti cumva...va rog sa impartasiti cu mine orice metoda de rasturnat purandelul din burta (daca implica sex cu atat mai bine), caci, daca Patrick mi-a facut partie cu bostanoiul lui, no 2 vad ca ma trateaza cu fundul...deja de 2-3 saptamani sta numa in popou si sparge bomboane agricole...nu va zic ce distractie e la volan cand isi infinge capul in sternul meu...parca ar vrea si el sa vada ce-i dincolo de volan.

Mergi la inceput

Gecko, sa inteleg ca nu vrea bebe sa se rastoarne inca... eu zic sa pui niste carnati de-aia faini la "iesire", sa vezi ce vine dupa ei!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Am racit cobza, am dormit doua ore adunate, ma doare carnea de pe mine, capul, nu mai poooot

Mergi la inceput

Maaai, si Matei e putin mucios, si Stefan e putin mucios... vad ca circula viroza asta ultima de primavara... Olgule, sanatate! Ia-ti si tu liber maine si stai acasa singura sa iti revii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Olgule, baga Oscilo la greu si vit C.
Gecko, la noi parca e invers. Folosim parca mai putin. De fapt la cat mananca nici nu-i de mirare, pe principiu, nimic nu se pierde, totul se consuma. Kk o data pe zi, maxim de 2 ori, per total cred ca schimbam cam 4-5 buc. maxim pe zi si de multe ori fara sa trebuiasca. De exemplu, seara ii pun pampers nou chiar daca nu e plin celelalt , ca sa-l tina toata noaptea. Pe mine ma steseaza alta chestie. Eu pe asta il insor cu pampersi la ce "fara simtire" e. Sta cu pampersul kkcios fara probleme, nu-l deranjeaza deloc, ce pretentii sa mai am sa ceara olitza. Face anuntul, in caz ca nu ne-am prins dupa miros: "Imi, kk" (adica domnul Sabin si-a facut nevoile), dar asa cu titlu informativ, nu cu intentia de a fi schimbat, e chiar jale la schimbat. Saraca soacra-mea plange, face ca toate alea, doar-doar o impresiona stapanul sa dea jos obiectul mirositor.
Si acum sa v-o prezint pe doamna Stesi 3 ca inteleg ca mai sunt ravnitori la titlu. Am fost aseara la petrecere, la un loc de joaca, de ala cu topogane, labirinturi, gropi cu bile, si alte "pericole" in mintea mea bolnava. Toate prietenele mele cu copii de-o seama, foarte relaxate la cafea afara, eu, dusa cu capul, in genunchi, pe sub sacii de box, in cutia cu bile, in casute, pe sub topogane. Stresul meu cel mare nu era ca se loveste de jucarii ci ca isi ia vreun picior in gura de la cei mari, ca erau vreo 30 de copii intre 2 si 9 ani care alergau in toate partile. Desigur ca aia micii singuri, fara parinti, n-au patit nimic, in schimb Sabin sub atenta mea supraveghere, numai branceli si calcaturi pe maini si-a luat . Ce-o fi de invatat de aici, nu prea stiu ca eu oricum nu pot sa stau la cafea linistita si numai scenarii de groaza ma bantuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am uitat sa dau raportul. Inca nu avem nici o bubita, sper ca asa sa ramanem, oricum daca scapam de varsat de vant de data asta, vaccin scrie pe amandoi. Chiar oare se poate face la varsta asta, Briana nu e prea mare ??!! Sabin prea mic?!! Si atata timp cat vaccinul nu da imunitate pe viata, pentru Briana care e fata, nu e riscant sa faca boala cand poate va astepta un copil ??!!! Offf, stiu ca daca incep cu pro si contra vaccin nu se mai termina intrebarile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Chiar oare se paote face la varsta asta, Briana nu e prea mare ??!! Sabin prea mic?!!

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

sunt cum s-ar spune numa buni...nici prea prea nici foarte foarte. Doar ca perioada de incubatie este de 10-21 de zile...mai trebuie sa asteptati nitzel ca sa fiti siguri ca ati trecut hopul.

Cu cealalta problema sunteti in grafice. Al meu zice nu daca il intreb daca a facut poo...ma fugareste daca vede ca ma apropii de el cu servetelele si pampers nou...dar stie prea bine ce e ala poo si imi atrage atentia daca a facut cand are nappy rash (atunci de altfel isi aduce singur sculele de schimbat).

Mergi la inceput

Poate sa nu dezvolte anticorpi si in urma bolii. Omul a facut de doua ori boala si tot nu are anticorpi.

La varsta respectiva, cand isi va dori copii, va putea sa isi verifice nivelul anticorpilor si daca nu are protectie atunci face vaccinul cu conditia sa nu ramana insarcinata in urmatoarele 28 de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai ce bine ca ati adus vb si de pampersi.. ca mereu uitam..
si noi suntem din categoria mai "fara simtire" si daca acum cateva luni statea pe olita, chiar fara sa faca acum fuge de ea ca "ala" de tamaie.. si daca o las in fundul gol plange sa ii pun pampersul si isi tine genunchii stransi ca si cum s-ar scapa pe ea.. cand o intreb daca a facut kk bineinteles ca zice NU si fuge si rade..
oare e doar o perioada?
bineinteles ca mama, soacra mea mai imi zic din cand in cand "cum?? nu face la olita inca??".. pai ce sa ii fac daca plange? ce rezolv daca o oblig.. daca ii explic ca asa trebuie zice Da si da din cap ca si cum e de acord, dar degeaba.. stie prea bine la ce e bun wc-ul, dar nexam interes.. aaa pardon, interesul cel mai mare e sa rupa hartie igienica si sa arunce in wc, apoi trage apa si aplauda "Bavooo!!" ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput