*LMA* Puiuti de Randunici 2008! (404)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu, fiindca azi am mancat ca un porcusor, am decis sa imi schimb semnatura!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Apropo de culoarea mov, Naty, Dariei ii plac mult o pereche de jeans mov, cu multi nasturi cu cap de mort pe ei, tot mov, , parca Raluca nu a vrut sa-i ia Brianei bluzita cu cap de mort, nu mai stiu exact, noi la 2 ani avem si ne si place, culmea

Ariel ce frumos, m-am mai linistit desi e cam mica, iubita mea cocheta Si noi ne mai contram, mai mult eu, dar ma redresez repede. Al meu e exemplar, nu se baga niciodata peste ce-i spun eu dariei, mai mult ii intareste ce i-am spus, imi da dreptate

Cristina, chiar la asta ma gandeam, sa-i cerem parerea cand o priveste strict, dar mai incolo, ca acuma e prea devreme Eu am rujuri Daria, de cand am inceput eu serviciul e la ai mei, la Bistrita, si ne vedem in weekend, dar cand era in Cluj mergeam prin parcurile din Gheorghieni, mai aproape de casa. Dar, ma gandeam, daca nu apare nimik in sesiune sa o aduc in Cluj, si mi-ar placea sa ne vedem.

Nicoleta, un porcusor la ce-i zici in asa fel? Si tu chiar arati bine, ti-am mai zis

Mergi la inceput

Apropos, Naty, ne mobilizam sa lucram la doctorat? Nu da cu rosii, dar ma gandeam ca poate ai tu chef si ma mobilizez si eu, ca nu ma trage cheful deloc

Mergi la inceput

Si daca tot e mea atunci fac ce vreau

...nimeni...nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dudu, nu vreau sa-ti stric dezmatul :).

Somn usor!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Mi-a luat ceva timp, dar intr-un final am inteles: sunt mult prea scunda pentru greutatea mea! :D

Mergi la inceput

Vali, ti-ai luat geanta? A ajuns bicicleta? cum a fost primita de Matei?

Simo, tot vroiam sa zic, ca si eu as mai cere si alte opinii, nu neaparat in oras, acolo, sa nu te superi, a fost draguta tanti dr respectiva, alta ar fii zis ca nu-i cazul.......sper ca ai inteles ceva Sunt sigura ca va ajuta si nu-i nimik de care sa va faceti griji

...noapte buna tuturor

P.S. Sper ca nu a aparut nimeni sa-mi strice show-ul nu de alta, dar nu am castigat nimic, niciodata

Edit: ca a aparut Nicoleta si a si fugit, semn ca nu renunta la Monti, si nu vroia sa guste nimic Nu ai zis de porcusor, cine-i? Un gratarel, ceva mic, mic.....Noapte buna si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mimo sunt de acord cu ce zici tu acolo si aici

Citat:
pentru ca imi place sa ma chinui singura...chestii de psihopupu
si eu ma cam chinui singura ,cand mi se pune pata sa fac cate ceva fac cat de greu mi-ar fi...si asta tine tot de pisihopupu asta, fir-ar el sa fie...hmm cu mancatul in parc al naiba ca nici eu nu sunt de acord,prea mult praf ,microbi etc..eu nu am practicat aceasta metoda ,f rar rontaie cate ceva ,cojile de seminte nu le suport,in general mizeria facuta de mamici/tatici nu o suport,imi e sila si daca as avea o putere le-as trage o mama de bataie parintilor nesimtiti...in general am vazut chestia asta la mamici ,stau la barfa si incep sa scuipe cand in stanga cand in dreapta..

-nici in curte nu i-am dat sa manance,am tinut ca masa sa se serveasca la masa ,pe scaun ,in bucatarie...o data sau de 2 ori cand era bb-lusi i-am dat sa manance afara,stiu ca incepuse sa faca nazuri ,dar nu a mers..cu jucariile nu am probleme ,el e mai tolomac ,daca vine vreun copil sa-i ia jucaria nu riposteaza o da si apoi vine la mine suparat...e un pic cam timid cu copii,pana-i cunoaste ,pana se obisnuieste ,de abia indrazneste sa ia jucaria altui copilash...
-de batut copii,nici gand de asa ceva...batut nu a fost ,inca dar nici nu a batut...
-despre etichetare-sunt impotriva ei..din nefericire urechile mele au auzit de f multe ori reprosuri pentru lucruri banale,care nu aveau nici o importanta pentru un copil sau un parinte,tatal meu are un dar de a critica pe altcineva,in special pe noi copii lui,ff rar ,doar atunci cand era moment d elauda in fata altor persoane auzeam vorbe bune din gura lui,in rest numai vorbe urata de care nu vreau sa-mi amintesc ca tare rau m-as enerva la ora asta tarzie...nici cu violenta nu sunt de acord ,la fel asta am simtit-o pe pielea mea..tot din partea tatalui.. as zice mai multe dar parca nu pot sa-mi deschid sufletul atat cat ar trebui...poate intr-o buna zi am sa va intalnesc pe fiecare ,stam la un pahar de vorba si ma descarc ..poate si din cauza asta sunt psihopupu cu f multe lucruri..de la gatit,curatenie,parerea despre mine(desi primesc f multe complimente din partea familiei lui Cata,a lui Cata ),statul meu acasa(si nu stau degeaba ,am grija de puiul meu,de casa... si aici nu mi-a reprosat nimeni nimic niciodata ba din contra m-au laudat pt ce fac,pt cum l-am crecsut pe Andru,ba mai mult socrul meu ma incurajeaza la fiecare vizita facuta la Bals sau noi la tara,ca sa mai facem un bebe ca apoi trece timpul si nu mai facem)care ar trebui sa mi se para un lucru normal,dar al meu tata daca stateam acasa ,despre vacanta vorbesc,eram consideratilepre cum zicea el..aceste lucruri m-au marcat si uite ce grea mi se pare viata,si marturisec ca al meu randunoi mi-a repetat si imi repeta mai tot timpul ca nu mai sunt fetita tatei ci stau intr-o casa unde fiecare face ce vrea si cum vrea...dar tetul meu nu ma lasa si gandeste prea mult...in fine...ma opresc ca deja dau apa la soricei
- eu procedez cam asa atunci cand Andru face nazuri la mancare"daca nu mananci te doare burtica",cum am vazut ca face si kya sau "hai sa mancam ca sa te faci mare ca tati..si apoi el continua..ca mami,ca mamaie,ca tataie..etc..." ..sau "daca nu manaci treaba ta,dar mami mananca ca-i este foame"..si-l las singur cu lingurita lui si eu ma apuc sa mananc si gata i-am dat startul..sau "uite daca nu vrei de la mami mananca singur ca esti baiat mare...si asta merge de f multe ori"...
-cu imbracatul nu am avut probleme pana acum..de cateva zile a inceput sa zica "imi pace-nu pace si cel mai des e nu pace..."si a facut nazuri la o bluzita de trening pe care i-am schimbat-o ca mi-a zis ca "nu pace"(la fel nu sunt d ecaord sa-l oblig/oblige cineva din familie sa se imbrace cu ceva anume..si asta tot din viata mea de copil am invatat-o ..tin minte eram in clasa a 8a si am organizat banchetul la PREdeal,prima mea plecare de acasa ,undeva la munte...si am plecat cu tati sa-mi cumpar pantofi...lui i s-a pus pata pe niste pantofi oribili,cu siret,un pic lacuiti cam babesti ..mie imi placeau altii si nu m-a lasat nici in ruptul capului sa-mi cumpar pantofii care mi-au placut mie.."nu si nu sa-i cumpar pe aia pe care vrea el ca el e mai mare si stie"..am urat acei pantofi,de mila de sila m-am incaltat cu ei la banchet ,pt ca nu aveam altii dar atunci cand imi aduc aminte de banchetul din cls a8a imi aduc aminte de aceste momente oribile...
-cu TV pe langa "atu" a aparut si "nu pace..mami atu nu pace"
nico pentru infofolitul obosit iar tortuletul arata f bine

-cu pedeapsa -eu nu stiu ce-i aia pedeapsa dar bataie da,din pacate..urasc agresiunea fata de copii,femei..atat agresiunea fizica cat si verbala...
valen degetetelul mic..cum a reactionat Matei cand a vazut bici?

tuchisor
Citat:
sunt bine, sunt fericita si iubita si implinita
ma bucur nespus de mult pentru tine,sa te ajute Dzeu sa ramai asa muuuuuuuuuult timp de acum incolo,pana la adanci batraneti
mihutule si mie imi pare rau de unele iesiri pt ca puiutzii nu au nici o vina...si la fel face si andru ,zice "mami mami si ma ia de gat si ma pupa" si asa revin cu picioarele pe pamant ,il strang in brate si imi cer scuze ca am tipat la el

gecko mi-ai descretit fruntea cu mucul..eu aveam o colega la scoala care baga degetul in nas si apoi in gura,nu stiu cred ca mai mult era un tic sau mucii erau prea gustosi ca o facea prea des.. eii lasa pupa mama pupa

mimo mda uite vezi in viata inveti sa te educi singur...sa inveti ce-i bine si ce-i rau ,sa inveti cum sa te comporti cu familia ta,cu copii tai ,inveti din greselile parintilor tai...etc..

ioana nu esti singura,la fel e si andru tocmai ce am zis mai sus ca e tolomac ...daca e impins el nu impinge ,daca-l loveste cineva vine la mine zice "mama auuu si imi arata sa-l pup"...deci ...

naty de aceiasi parere cu ioana..si eu am avut o dicutie pe tema asta si am zis daca eu apuc sa zic ceva pai asa sa ramana ca daca unul zice ceva ,celalalt altceva copilul nu mai intelege nimic.daca are obiectie sa mi-o spuna in alt moment ..si discutam separat nu in fata lui andru...

mufa pentru papica ..off imi pare rau pentru lovitura sa treaca

duduiote-ma si pe mine

mai dar ce-i cu zozelici??????

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda si sa va zic ce am facut eu azi...la prima ora am fost la fortele de munca si surpriza nu mi-au primit dosarul(tocmai ce va ziceam aseara ca mare minune sa nu gaseasca ei vreo chichita)..eiii au gasit mai multe chichite...la cartea de munca,nu s-a operat in ea cum trebuie,nu s-au trecut CM de dinainte de nastere,s-a facut direct trecerea de la CIM la somaj si nu se face asa ceva,trebuia sa-mi dea preaviz,adeverinta de la munca nu a fost completata cum trebuia ,cea dupa care am asteptat de mi s-a lungit gatul.. asa ca iar mai pierd timp ,iar si iar si totul in dezavantajul meu...

acum merg la nani.. aaa simo daca tu asa simti urmeaza-ti simturile pentru linistea ta

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko tare Bestione cu mucul!
si noi am descoperit ca sunt gustosi mucii, dar aia mai moi. ca pe ceilalti mi-i aduce frumos pe degetel..

Tuchi finalul ala e cel mai important!

si mie imi plac discutiile din ultimele zile.. chiar am bagat la cap anumite chestii..

Andra nu prea are preferinte la haine sau papuci.. la ea totul e "wow" si "mos"=frumos.. cand o imbrac in fustita da din buric tare incantata ..
apoi a fost o faza cu pantalonii cand au venit caldurile, am trecut la pantaloni 3/4 si acum la scurti.. dar prima reactie a fost sa traga de pantaloni in jos .. plus ca mereu imi cerea sosete, dar am trecut de faza asta..

Naty si noi mai avem discutii in contradictoriu.. si din pacate se mai intampla si in fata ei.. dar incercam sa ne sprijinim in decizii, si ma refer aici de ex. la pedepse.. chiar daca poate nu sunt intotdeauna de acord cu pedeapsa, ca nu mi se pare ca ar fi fost cazul.. l-am invatat si eu pe al meu macar cum e cu timpul regulamentar de time-out.. insa inca nu ii explica de ce o pedepseste mai ca lumea, ca sa inteleaga si ea.. si de multe ori de aici avem noi iar discutii..
nu stiu care ar fi solutia ideala pt asta..

si mai sunt faze de genul: ne ciondanim putin in masina din diverse chichinete.. iar Andra cumva incearca sa ne impace, ne striga pe fiecare si neaparat sa ii raspundem si sa ne uitam la ea zambind.. ca si cum gata, a trecut..
sau il mai cearta si ea pe taica-su (cand e vb de un conflict care nu are legatura cu ea).. si e asa comica cum gesticuleaza ca iti trece de toate si ne pufneste rasul..
ce sa facem.. ca doar oameni suntem, toti supusi greselii si fiecare cu nervii lui..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

,ceai si orice altceva doriti pentru sufletele voastre!

ramo, si acuma mergi iar la aia, de la servici, banuiesc sa iti completeze cum trebuie Il pe Andru cel cochet

Am vazut poze cu un pui in carucior, dormind la Viena, si un tort ingrozitor de frumos si niste peisaje

Mihtza, ce dragutza Andra cum va impaca ea. Si Dariei ii place sa ne ia de dupa gat si zice 'pup' si ne apropie capetele sunt tare dragutzi puii nostrii

Va doresc o zi minunata in care sa avem parte de fericire, bucurie, zambete si oameni cu suflet bun

Mergi la inceput