LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Coraly ai PM.
Cris a cam plans saracuta. Si da' e serioasa treaba cu mararu' semintele cica au un efect si mai grozav, e puternic stimulent hormonal, de aia nici nu se recomanda sa fie luat mult timp sau consumat daca exista afectiunii inflamatorii la nivelul sanului. Eu il pun in salata dar nu exagerez, plus masaj cu ulei. NU ma astept la miracole ceva se vede oricum, fermitatea a crescut im primul rand.

Pupici,

Mihaela, Irina nov 2005 si Ania mai 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

La multi ani printeselor Clara si Bianca!Sa fiti sanatoase, fericite si Doamne Doamne sa va rezerve o viata lina, lipsita de griji si plina de bucurii!!

Andrei-Razvan va imbratiseaza, va trimite si va dulce si apasat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La Multi Ani MARIA CLARA SI BIANCA MARIA!

Ioana si Eduard is da cu palmele peste cap sau se trage de par cateodata. Incep sa ma ingrijorez.

SoriLea Eduard face la fel in scaun, se leagana si se da cu capul dar mai nou face asa si cand sta lipit de perete, cred ca il doare dar nu se opreste, nu am asteptat niciodata sa vad de cate ori face pana se opreste eu il iau imediat de acolo.

Eduard se trage de cuc de cate ori ii desfac pampersul sau in baita. In baita e asa simpatic se apleaca sa il vada dar nu prea reuseste de burta si trage de el dar nu plange.

Ioana, daca pe mine ma intrebai daca mai alaptez, da mai alaptez si pompez o data pe zi la servici. Nu scot prea mult dar nu vreau sa pierd laptele ca Eduard bea putine lichide din biberon sau cana dar tzatza nu o refuza seara si noaptea.

Andreea, Anda Magda, Cosminica, Cris, Alina, Carla multumim.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

LA MULTI ANI Maria Clara si Bianca Maria ! sa traiti sa fiti fericite si sanatoase alaturi de cei dragi!
Intram si noi mai tarziu dar la noi inca nu e trecut de 12, noaptea
Nu am terminat de citit tot, dar ma simt mult mai bine cand vad ca nu sunt singura posesoare de obraznicatura alintata
Nu mai reusesc sa fac nimic in timpul zilei, s-a invatat sa-l plimb , sa-l duc pe la ta'su pe la birou, sa-l bage toata lumea in seama, asa ca nu mai am trai in casa cu el. Seara iesim la plimbare prin zona, si e inebunit dupa copii, ar fugi dupa ei dar inca nu poate decat de manutele mele. A avut parte si de primul sarut frantuzesc, a venit o creata mica si frumoasa cam de 1,6 an si la pupat direct pe guritza, cand s-a dezmeticit era tot un zambet
Toata lumea il pupa, de la vanzatorul de paine, la simpli oameni si copii din parc, pe care nu i-am vazut in viatza noastra. Aici au in cultura lor ca e bine sa pupi bebelusi, si-si invata copii oricat de mici ar fi sa pupe alti copii.
Azi m-a dat gata pt ca m-a pupat singur fara sa-i cer eu,m-a strans tare de gat si m-a pupat apasat pe obraz, e prima data cand o face din initiativa proprie. Era multumit ca l-am dus intr-un loc nou,plin de copii. Mare smecher o sa fie, o sa ma lucreze ...
fetele dragi si fug la nani
p.s.... dimineata la micul dejun am facut baghetele, yamiiii bune tare si fff simple si rapide. Saru'mana de reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Buna dimineata.
In sfarsit apar si eu la cefea cu voi. Azi am ajuns mai repede la birou si e si o zi lejera asa ca am intrat direct pe net.
Felicitari albinutelor care merg si La Multi Ani sarbatoritilor.
De vreo 3 zile a trecut si Mara de la 5-6 pasi la distante mai mari, adica cam cat e o camera mare de bloc. Faza e ca tr sa stam langa ea ca altfel cade lemn. Inca vreo luna doua cam o sa ne rupa spatele dar trece si asta.
Carla, cred ca tu ai intrebat, in legatura cu copiii diferiti...ce sa zic ma tot gandesc ce nu a facut Alex si ma astept sa faca Mara. Mai au si asemanari cum ar fi viteza si aspectul fizic dar in rest e altceva. Mara doarme mult mai rau dar e si mult mai vesela. E mult mai indemanatica,e normal ca e femeie, imita foarte usor orice ii arati si cu vorbitul la fel. Apropo de vorbit ieri soacramea se distra cu ea si i-a spus 'mama ta de fata" la care ea "mama ta papo..." asa ca eu cred ca e posibil sa inceapa cu propozitii. Daca nu vedeam la Mara imi era greu de imaginat avand in vedere ca Alex a fost codas rau la vorbit, dar el la 10 luni jumate mergea de nu avea taine.
Ma bag sa citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alynta, nici eu nu prea mai folosesc premergatorul. Dar aveam ceva de facut la bucatarie si nu o pot lasa in camera pe jos ca se ridica tinandu-se de usa si nu mai pot iesi din bucatarie.

Andata, pe socru nu-l pui la socoteala ca ajutor, sau pe post de copil?!

O zi senina tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

neata!
Ganesha, ce dulce tre sa fi fost Amir; eu inca n-am reusit s-o conving pe Naty sa dea pup
ce fel de baghete ai facut?

Oanaalex, felicitari pt primii pasi ! sa stii ca de-aici e o cale mica pana la mersul pe picioarele lor, important e sa prinda curaj; succes!

e cineva care a are leagan www.nichiduta.ro/detalii-produs-955/leagan-plastic/" target="_blank">dintr-asta? as vrea sa-i iau Nataliei!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,

philip multam de info.
baby-first in acelasi impas sunt si eu,nu de alta dar chiar nu vreau sa ma intorc la firma ca programul e oribil si nu-mi mai pot permite sa plec la 7 dimineata si sa vin la 10 searacu toate ca ies bani frumosi,dar nici nu vreau sa-mi las copilul cu bunica si pisica..pana fac piticele 2 ani poate se intrezareste ceva mai ok la orizont
dana o bucatica de tort vreau si eucred ca bubu a fost in elementl ei cu atatia copii
mh stai numai sa apara mararul sa vezi cum ma apuc de pascut cu simt de raspundere
ganeha ups,deja e rost de gagici pupam si noi smecherasul mic
oanaalex felicitari pentru primii pasi

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

alic in genul asta vroiam si eu sa-i iau prima data,dar acum caut unul care sa aiba si cadrusi as vrea sa-l folosesc pana mai incolo..ca din cate stiu eu suporta o sarcina de max 20 kg,iar la tsumo a mea s-ar putea ca la anul sau cel mult 2 ani sa iau altceva

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Eu am asa ceva http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2308742
Eu zic ca mai bine dai un ban in plus si il ai pana la 4 ani plus ca si plasticul e de calitate si clar nu o sa ai surprize sa se strice.

Mergi la inceput