LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)
Raspunsuri - Pagina 16
alic spune:
va pup! eu sunt fff ocupata cu pregatirile...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
ganesha spune:
Seara buna fetelor,
am culcat si eu una bucata pitic. Al meu cade rupt pe la 8.30, mai ales ca de cateva zile i-am scos somnicul de la ora 5 seara, acum are numai doua pe zi, unul la 9 dimineta, ca de se scoala de la 6 dimineata si unul la pranz pe la 1-2.
La noi tot jale mare cu mesele, vroiam sa va intreb daca ai vostri mananca la fel de bine a 2 masa de solide din zi? Pt ca Amir mananca binisor prima masa de la 11-12 care este de fructe dar cea de a doua masa, care ar trebui sa fie de legume pe la 2-3pm nu vrea decat cateva linguritze si gata. Acum nu stiu daca e de la faptul ca nu-i plac legumele sau de la faptul ca nu vrea sa mai accepte mancare facuta.
Andata ... ii dau vitamine dar fara nici un efect.
Am incercat si sa-i mai dau intre mese laptic formula sau cate o gustare dar tot fff putin accepta. De exemplu cate 30 ml de lapte
In rest si el ar sta numai afara, a si a inceput sa se duca de-a busilea dintr-o camera in alta, si sa traga de tot ce prinde in cale.
stupul
andata spune:
cris, .
Citat: |
alynta cred ca toti au o problema cu descoeririle la varsta asta..a mea trage de fofi si o intinde de ma doare pe mine si ea se simte foarte bine |
Deea, . Superbe pozele, de cate ori vad carliontii lui Darian imi aduc aminte de Tavi mic. Acum insa nu mai sunt in pericol, nu? Arata f bine, pare mai maricel, cavaler in toata regula.
Carla, eu am luat plasa cu fetita dupa baiat. Dupa baiatul blond cu bucle si ochi albastri am avut o fetita bruneta cu parul drept si ochi caprui. Genetica asta... Ioana e intre, e satena cu bucle si ochi negri
oana, nu's ce are si a mea cu gummy bear. Daca la celelalte doar se bataie, la asta e cu mainile in sus. Si in somn daca o aude ridica mainile automat. Distractie placuta si vreme frumoasa si un anticipat La multi ani bondarelului scump. Felicitari pt mers
Anda, parca ti-am mai spus ca-mi place mult blogul tau?
Adriana, sanatate multa lui Andrei
cosminica, pupici comorii tale. Superb momentul cu pupicul.
Ioana, asteptam poze din deplasare. Distractie placuta
Andreea (philip), ai o parere prea buna despre mine, cu aplanarea de conflicte, cel putin acum. Am bazdaci in..., nu spun unde, dar e suficient de mare sa incapa o gramada.
Maria, bine ca sunteti bine
Andreea (serialbastre), scumpa Cezara. Ai totusi grija sa nu cada pe langa data viitoare
Cosminica, ce nume au biscuitii aia bio de care spui? Gata, am vazut
baby-first,. Multumesc si eu de urari. Si eu am o mare intrebare cu ce o sa fac dupa cei 2 anisori ai mandrei...
mh, te rog sa nu te superi daca ce am citit eu despre tinctura si uleiul de masaj nu corespunde cu parerea ta. Se pare insa ca produsele astea (pe baza de marar) contin fitoestrogeni, asemanatori hormonilor umani, de unde pot aparea, pe langa efectul dorit de fermitate al sanilor si dereglari hormonale si pot chiar facilita aparitia cancerului. Acum, ce sa zic, nu sunt studii serioase si aprofundate, dar eu nu as risca. Felicitari printesei pt dintisori
coraly, si eu am impresia ca imi infometez copila, adica mananca de 2 ori mai putin cu o durata a mesei de 2 ori mai mare ca pana acum. Ar vrea insa tzitzi la greu, desi nici macar nu stiu cat suge
Dana, frumoasa sarbatorita si plina casa de pitici. Fain si tortul, vazut la explicatii ca tu l-ai facut. Ce ai pus in el ca arata tare apetisant?
ganesha, m-am topit si eu la gestul lui Amir. Smecherul... stie el cat te necajeste dar un pup ca asta cred ca sterge tot. Si f haioasa faza cu micuta indrazneata.
oana, pupici vorbaretei
andreea (serialbastre),nu il pun pe socru la socoteala ca ajutor. De aia am zis ca sunt singura cu copiii.
flo, felicitari pt primul pas
Iar am inceput mesajul acum 11 ore.
Abia acum imi dau seama cat de mult ma ajuta sotul meu. Acum parca nu mai am timp de nimic, sper sa ma organizez mai bine pe viitor.
Cateva evenimente de azi, printre urlete, mese care tin acum cel putin 1/2 de ora (inainte erau max 10 min), perioada in care mananca doar 1/2 din cantitate. Chiar daca ii dau lingurita in mana, baga manutele in gura , scoate, isi priveste mana si se sterge pe ce apuca. Daca nu o las urla de cred ca se aude pana la capatul strazii.
Deci even. 1 am zis, a plecat Sandra la meci.
even. 2. - Tavi a venit f zambitor cu un carton pe care era numele lui si scria ca a luat premiul 2 pe tara la un concurs de proiecte cu energia verde. Mi-a bubuit inimioara de mandrie de nu imi mai incapea in piept.
even. 3 - astept ca desteapta sa fiu sunata dupa ce ieri activasem roamingul traveler, al meu sot consuma o cartela intreaga aproape luata de acolo, eu consum destul sunand de 2 ori pe tizul meu care i-a aranjat contractul. Rezultatul... cica nu era in aria de acoperire. Explicatia: d-na/d-ra de la Cosmote imi activase doar extraoptiunea si nu serviciul
even. 4 - vb cu Sandra (nu zic de cate ori pe parcursul zilei) dupa meci. E obosita, a jucat tot meciul ca nu au venit toate jucatoarele si nu au avut rezerve. Au jucat in 10 si au luat bataie. Scorul a fost 9-0 pt gazde. Arbitrii au fost locali, asa ca nu au vazut cateva faulturi clare, unul din ele la fii-mea. Noroc ca nu eram acolo, ca altfel eram pe teren s-o bat pe aia care mi-a atacat odrasla.
even 5 - m-au sunat ai mei, maine ne asteapta la gratar, zici ca nu a fost nimic.
Asta imi place la familii, te certi apoi te impaci si stergi totul cu buretele
Mai citesc maine, acum deja nu mai vad bine
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ganesha La noi tot jale mare cu mesele, vroiam sa va intreb daca ai vostri mananca la fel de bine a 2 masa de solide din zi? Pt ca Amir mananca binisor prima masa de la 11-12 care este de fructe dar cea de a doua masa, care ar trebui sa fie de legume pe la 2-3pm nu vrea decat cateva linguritze si gata. |
Se poate sa iti refuze mancarea pt ca e satul (distanta destul de mica intre mese). Incearca sa ii inversezi mesele - da-i legume la pranz si fructele dupa ce se scoala ...
Si Daniel mananca mai putin, insa pt ca a venit caldura si bea o groaza de lichide ziua.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Serialbastre spune:
Neata!
Ganesha, si Cezara face figuri la pranz daca ii scap mai multe fructe dimineata. Eu incerc sa-i dau mai devreme fructele si deobicei functioneaza.
Andata, felicitari puilor mari! Pacat de scor, sper sa aiba un antrenor bun psiholog, sa nu fie dezamagiti copiii. De Tavi ... no comment. E putin febletea mea.
Noi azi plecam la tara si pe seara campam la Gura Humorului. Va urez un 1 Mai cat mai placut, hai sa defilam ca e cald afara.
Am uitat sa ma laud: am castigat un concurs organizat de Carrefour si Gazeta Sporturilor ... ceva pentru gratar. Azi ma duc sa-mi ridic premiul.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
maria_bunica spune:
La multi ani Natalia!",multa sanatate,bucurii si impliniri!
Mami si tati sa va bucurati de minunea mica!Distractie placuta!
Andata..nu am apucat sa iti zic pana acum,dar m-am bucurat enorm cand am auzit ca sotul tau a gasit ceva de lucru!Felicitari copiilor pt premii si progrese!
Serialbastre..felicitari pt premiu si sa il folositi sanatosi!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
Edit...am felicitat-o pe Natalia azi pt ca maine nu mai apuc sa intru !
alynta27 spune:
Salutare!
Baietii mei iar au dat "petrecere" Matei de ieri dimineata face febra 38 si un pic! Initial am zis ca e de la cei 4 dinti ce d-au sa iasa! David a facut toata noapte aproape 40 si a si varsat! Culmea e ca suntem la ai mei la Targu-Frumos si saptamana asta ramanem pe aici! Tati sta peste program la greu ca se apropie o inspectie importanta pe 13 mai si are de lucru! Asa ca e mai bine aici! I-am controlat in gat: mazinul are gatul ca fundu' maimutei si se tine si de urechi si cel mare e si el rosu in gat! Iar tratament....
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maria_bunica spune:
"La multi ani,Eduard Luca"!,multa sanatate si numai realizari!
Mami ,tati si fratiorul Tudor sa va bucurati mereu de minunea mica!
Alynta..multa sanatate la baieti!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2
cris_82 spune:
neata fetele
flobaby vezi ca nu uit si astept poza cu noul look si sa ne povestesti si cum a fost la boteznu stiu cat avea atunci cand i-am facut poza,dar tin minte ca atuncea era foarte incantata ca ne distram cu ea si se hlizea la noilasa fata in pace daca nu are interese de distrugere prin casa ca o sa te saturi mai incolo de cate o sa faca
deea eu cred ca-i arata la catel cum o sa-i faca el baita mai tarziu cand o mai creste
flobaby multe alimente sunt cu semnul intrebarii,daca nu are alergii la alte alimente poti sa incerci sa-i daieu la a mea prefer sa mai astept ca noi avem o alrgie si pana nu stiu cum sa scapam de ea,unele produse o sa le dai mai tarziu
andata e bine ca sunt numai servetelele ca a mea se infige numai in pampersul de sub bucile ei
raluca foarte urat din partea ei dar ma bucur ca noua angajata se descurcala capitolul peste eu i-am dat pana acuma asa:somn,pastrav si coddar cu siguranta o sa diversific aria si o sa incercam in curand si alte sortimente
carla felicitari pentru dindisor si pentru primii pasi singurica
anda din ce ai facut trandafirul???distractie placuta si multa sanatate
philip imi intaresc spusele..e ceva in aer ca nici un kinder nu a dormit cum trebuie
alic spor la treaba
ganesha parerea mea e ca te stresezi prea mult..Amir e sanatos,cu chef de joaca si nazbatii..nu e musai sa pape ca umflata meapoate s-a saturat de legume(ma gandesc ei)incearca sa-i bagi altceva in locul lor si asa iti dai sema daca asta-i pofta lui de mancare..probabil la ceva noi o sa capete mai mult interes
andata cred ca dauauuuuuuuuuu,deci ai avut o zi plina,felicitari pentru premiu lui Tavi,pupa pitica sa pape mai repede la masa urmatoaresi pe Sandra sprijin- in continuare(sunt sigura ca jocul a fost masluit)si..distractie placuta maine la gratar
serialbatre felicitari pentru premiusi distractie placuta azi
ufffffffffff,in sfarsit sunt la zi
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist