LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Anaela, cuscra mea scumpa, nu am apucat inca sa-ti urez bun revenit si sa ii urez lui Darius multe lunite fericite inainte. Si un mare pt el de la Ioana
coraly, ce nopti ai si tu cu Dominic. Asa patesc si eu uneori cu Ioana
ganesha, ma bucur ca ti-ai mai revenit. Eu, spre deosebire de tine, constat ca nu prea sunt legata de locuri. Daca as putea, m-as muta si maine la Sibiu. Cand va mutati nu ar fi mai bine pt voi sa luati credit pt o casa si sa platiti rate in loc de chirie? Imi pare insa rau sa citesc iar ca Amir nu prea mananca. Sper din suflet sa inceapa sa manance cum trebuie. Poate niste vitamine sa ii faca pofta de mancare ar fi de folos? Ai putea intreba pediatrul
Ioana, tare buna pare reteta ta. O sa o incerc si eu peste vreo luna sau 2
Carla, ok, o sa folosesc cuvintele respective doar in legatura cu iezii mei. Pt mine toti 3 sunt genii, fiecare in felul lui.
andreea, foarte tare N. Si intotdeauna e mai bun ce e obtinut prin forte proprii. baiatul descurcaret. Si la desert si Ioanei ii plac servetelele, reuseste sa puna cateodata mana pe cele cu care o sterg atunci cand ii schimb pampersul si e disperata cand i le iau.
clody,
Dana, zau daca are vreun sens sa te superi. Intrai pe forum doar pt Carla sau ca sa vb si cu noi? Noi ce vina avem de te superi pe toate?

Uraaaaaaaa, am terminat (aproximativ macar) capitolul precedent. Mai trebuie sa mentionez ca am inceput sa scriu pe la 9.00?
Acum trebuie sa ma duc sa imi iau laptele, ca am uitat complet de el cu plecarea fii-mii. Noroc ca a venit vecina sa imi aduca aminte.
Azi chiar intru mai tarziu, nu mai am nici o scuza.
Ce faceti maine?

Dici, Flo, Carmina, Elena (nicuratze), sarmisa pe unde sunteti?

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!!

cris, flobaby, deea

serialbastre, eu am cumparat din carrefour, e un stand special cu asemenea lucruri. la noi, sunt in vecinatatea jucariilor.

flobaby, am primit si eu de Craciun cereale cu miere si nu i-am dat. eu stiu ca nu se da miere pana la 1 an.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salut!am revenit si noi si oricat as vrea sa recuperez tot raman cu ceva in urma.doarme acum Alexia si am zis sa intru si eu putin pe net si apoi merg sa-i fac papica.
Fetelor...multumim mult!angajata cea noua se descurca chiar bine,deocamdata suntem multumiti si de ieri am cam lasat-o mai mult singura la vanzare ca sa se obisnuiasca si sa fie mai rapida insa am ramas stupefiati cand am aflat ca angajata de dinainte(care zicea ca nu ca e bolnava) era de fapt angajata si la o alta firma exact din ziua in care ne-a spus ca s-a internat in spital de urgenta cu hemoragie.si faza mai nasoala a fost ca abia dupa o sapt ne-a zis ca nu mai vine deloc si acum umblam dupa ea ca sa vina sa semneze demisia si nu vrea nici cum.nu-mi vine sa cred cata nesimtire!!!dar nici nu vreau sa imi mai aduc aminte de ea ca imi vine sa o
cu intarziere lui Bianca si lui Clara!sa cresteti mari,sa fiti sanatoase si iubite!

Am si eu o intrebare pt voi:stiu ca s-a vorbit mai demult despre ce fel de peste sa le dam copiilor insa nu mai imi amintesc recomandarile voastre.puteti sa le mai ziceti odata,please!as vrea si eu sa-i introduc pestele in meniu insa nu prea stiu de care sa iau.
tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Raluca, eu i-am dat Cezarei pastrav. L-am fiert separat. I-am dat si-n combinatie cu legume, si cu mamaliga, i-a placut cea din urma.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_Ioana

am ramas stupefiati cand am aflat ca angajata de dinainte(care zicea ca nu ca e bolnava) era de fapt angajata si la o alta firma exact din ziua in care ne-a spus ca s-a internat in spital de urgenta cu hemoragie.si faza mai nasoala a fost ca abia dupa o sapt ne-a zis ca nu mai vine deloc si acum umblam dupa ea ca sa vina sa semneze demisia si nu vrea nici cum.nu-mi vine sa cred cata nesimtire!!!

de ce nu-i desfaceti contractul de munca? se pare ca isi cauta problemele cu lumanarea...

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

a venit caldura si de acum la plimbarica, noi am mers ieri pe jos 2 ore prin oras

andata, superbe bijuurile
carla, nu stiu s ate ajut cu biletele
lauraO, special pt tine http://picasaweb.google.com/lh/photo/idpOsLStQgzHgiF2bQgexA?feat=directlink asa sta cand e incantata
flo,eu i-am dat somon si a fost un insucces si am inteles ca pastravul si codul sunt ok si sa fie congelati
serialbastre, la carrefour am vazut si eu la standul special
cris, pai ai treaba pana diseara; onoseste-o la plimbare
ganesha, si noi suntem o familie de pupaciosi,dar marocanii ne intrec
ioana,distractie placuta la munte
alynta,da vreau si baietel dar sincer,mi-e teama de o noua sarcina camdeodata
philip, tu o fetita mai faci?

cand se trezeste mandra, papam supica cu galbenus si plecam PE JOS iarasi la plimbare

maine seara iar avem botez uof

ma duc sa scot rufele, am zile cand spaaaaalllll de rup

pupici si scuze daca nu am raspuns in toatalitate, mai am cateva pagini, va imbratisez

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Andata, super bijuterii! Imi plac mult valurile si flower power!

Flo, mierea se recomanda dupa 1 an, pentru ca poate contine spori de toxina botulinica. Ma tot gandesc si eu sa-i dau de o vreme/Poate cea din cereale e controlata mai bine, nu stiu ce sa zic.

Cosminica, tu mi-ai zis de biscuitii biskids? Daca nu, scuze, neuronul e de vina Oricum, nu am gasit la Carrefour. Cel putin la raionul Bio nu exista asa ceva.

Eu am inceput sa-i dau mai mult de mancare, defapt mai des - ca nu accepta cantitate mai mare la o masa -, asa ca ii mai dau si intre mese sa mai rontaie cateceva si o sa-i dau inca o gustare pe la 5, pe langa cele 3 mese obisnuite. Am tot citit cate calorii ar trebui sa manance si parerile (de pe situ-rile gasite) oscileaza intre 800 si 1200 de cal... Problema e ca nu mai stiu cat suge, asa ca e mai greu de estimat cate calorii primeste din lapte. Trebuie sa-l cantaresc. Laptele matern are in medie 75kcal/100ml

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Raluca, dupa parerea mea cel mai bun peste pt bebelusi este salaul sau cum a spus si Andreea pastravul doar ca are ceva mai multe oase.
Laurra, somnul eu zic ca e prea gras si poate din cauza asta l-a refuzat Maya.
Coraly, de ce nu faci proba suptului cu, cantarul? ca sa vezi exact cat papa la o masa, asa te-ai mai linisti.

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare, sunt pe fuga ca am promis copiilor ca mergem in parc sa-mi testez adidasii cu role .
De azi, adica 10 luni si jumatate fix, Lary are al 2-lea dintisor si merge singura, yupiiii!

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

ciao fetelor!
n-am mai scris fiindca suntem ocupate cu organizarea petrecerii, fiindca suntem tot racite si mai mult m-am mai betegit si eu la un genunchi.
vreau sa zic si eu asa....:
mh: mersi pt pontul cu uleiul si tinctura de marar. azi le-am achizitionat pe amandoua si incep tratamentul.
m-am distrat super cand am citit de nazdravaniile bebeilor no comment apropos de toaleta si clara e la fel. ce-or fi avand ei in capusor????
andata: tin sa te felicit pt bijuuri si pt curajul de o trimite pe fata la pitesti. sa le zici parintilor tai ca si pe aici sunt tot oameni, nu animale

si mai voiam sa va mai arat ce-am mesterit eu azi vreo 2 ore : http://claraturcu.wordpress.com/

Mergi la inceput