LMA Natalia&Eduard!Albinutze de Mai-Iunie 2009(73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andata, am uitat sa-ti zic de bijuterii, imi plac mult. Am si eu cateva facute din pasta fimo, vad ca ti-ai diversificat gama, ai idei noi si te-ai hotarat si la preturi, super, tine-o tot asa! Cand o sa ai mai multe modele poate o sa vrei sa le punem pe miorlau .ro.
Eu am o catzaratoare mica si una mare. Cea mica se urca pe tot ce prinde, cum nu ma uit 5 sec. o gasesc pe canapea sau in patut la sora-sa, iar cand prinde o usa intredeschisa si-o deschide si pleaca din camera. Inca am emotii cand se da jos din pat singura sau cand se tine de o usa care se misca sau de un scaun care se invarte, dar e din ce in ce mai sigura pe picioare.
Zilele trecute era liniste si am intors instinctiv capul, ca sigur nu era ceva in regula, fata mea se urcase pe toboganul Sabinei, dar nu pe scari, ci pe partea cu panta, statea sus si radea la noi. Am zis ca mor de inima, am pus mana pe aparatul foto, dar nu descarcasem pozele si nu mai aveam loc pe card. A mai incercat si acum cateva minute, dar a ajuns pana la jumate doar, fiindca ii alunecau sosetele.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

neata
numai o pagina am avut de citit, ati luat concediu cu toatele???
florentina , vedem si poze cu noul look?
alynta, super, bine ca papa, ai vazut N cum se da la gunoi...
ganesha, inseamna ca sunt prietenosi oamenii acolo
dana, numai mie nu mi-ai multumit, dar pt ca te am ca prietena, te iert
oana, hai vino mai des si zi-ne de copii. parca nici nu-mi vine a crede ca nu mai esti aici. ce faci la birou? te-ai angajat? v-ati deschis ceva?
imi fac si mie cu ochiul leaganele astea, dar voi unde le fixati?
cris, un pup special tie ca sa nu mai pleci
nemo, sanatate, ma gandesc ca nu degeaba cauti homeopat
eu si Philip am fost aseara la o intalnire de dame unde eu am jucat carti si bietul copil, pt ca fu singur, nimeni n-a mai venit cu odraslele, a stat cuminte timp de 1 ora jumate si ne-a urmarit. e un copil tare bun si-l iubesc muuuult.
trimit si mai revin

Andreea, imi cer mii de scuze chiar nu-mi dau seama cum de mi-ai scapat , iti trimit un mare in speranta ca ma vei ierta

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Intrebare pentru fetele care circula RO-USA: cand se pot gasi cele mai ieftine bilete de avion pentru rountrip Florida-Bucuresti si la ce companie, eventual site, link? Multumesc anticipat .

Si intrebarea nr. 2: stiti cumva care au fost medicii curanti care au facut operatiile cu probleme de la CF2?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

in sfarsit tero doarme si eu am liniste

andata sunt superbe bijuurilemai ales cele cu flori albe bravo pentru realizare,eu nu cred ca as avea rabdare si cu piticania agatata de mine sa le fac asa frumoase...e bun,taica-miu era sa bea apa exact din sticla aia,asta ma supara cel mai tare ..sa se bage neamurile in casa measa stii ca si eu as fi procedat la fel,as fi lasat-o sa meargauite un sa nu mai fi suparata si ai incredere in copii taiiar pentru ioana multti pupici mici pentru dintisorul cu no 4
carla gata,e clar ca de acum incep nazbatiile la dublu
philip maimuta asta a mea topaie pe usa ca sa apese clanta si se pare ca-i reuseste de vreme ce-o gasesc balacindu-se in buda sau mancandu-si sapunul
carla nu pot sa te ajut la nici una din intrebari

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

flobaby, si felicitari pt dimtisori!

andata poate micuta Ioana simte lipsa lui tati.

cris pt nazdravanica Miruna.

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

lauraa felicitari pt maselute!

...pe seara am fost si eu la cosmetica, ma simt si eu mai om!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Carla, cele mai ieftine bilete le gasesti de obicei in februarie si octombrie.
Uite niste linkuri:
http://www.cheaptickets.com/
http://www.expedia.com/

Oare de ce ii fascineaza pe copii buda? Eduard se duce tinta la wc daca gasete usa deschisa la baie. Inca nu a bagat mana in apa dar nu mai avea mult.

Anda imi pare rau ca ai tai te supara. Eduard are zile cand e foarte mofturos si plange din orice. Cred ca dintii sunt de vina.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi fetele

va dau cafeluta si va spun sa aveti o zi placuta si ioana distractie placuta la munte

andata vreau sa vad si eu bijuteriile unde tb sa ma uit?

la noi iar au inceput plecarile sotului

si razvan e fascinat de toilet

pupici

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata,

clody multam de cafeluta hihihihi se pare ca si razvanel adera la clubul cercetatorilor la baie
cosminica ferocitooooooooo,vreau si eu la cosmeticizare

eu sunt praf,copilul asta nu mi-a dormit mai deloc azi noapte si acuma cere nani..ei lasa ca-i dau eu la ochi somn si o tin treaza pana la 9:30 cel putin

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dau eu azi, ca aseara spre rusinea mea am adormit adormind copila . S-a mai trezit ea pe la 2, dar eu nu am avut puterea sa stau pe forum sa recuperez si la 5.30 eram fresh sa imi expediez pupila cealalta la meci.
Intru acum la citit.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput