FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 6
rodicuta32 spune:
Bun gasit,dragelor!
Azi am sosit acasa,pe unde am fost n-am avut internet si de-asta v-am lasat in suspans.
Deci:marti m-am prezentat la Polisano si...la eco,intr-adevar nu s-a vazut nici un folicul dominant,bun de inseminat.Deci luna asta am ciclu anovulator.Eu m-am cam speriat,m-am gandit ca menopauza ma paste,dar Dr.C mi-a explicat ca e normal,ca mai sunt si de-astea si ca nu e batut in cuie ca gata ,de la 35 ani incep probleme serioase.
rodicuta32 spune:
Asa e daca mergi pe varianta"ciclu natural",faza e ca noi ne-am luat concediu 2 saptamani si am zis ca daca tot am plecat de-acasa ,am mers la Ocna Sibiului,unde am stat 2 zile.
In concluzie: "proiectul bebe" se amana probabil pana in septembrie,pana atunci mai strangem niste bani si incerc cu tratament de stimulare.
rodicuta32 spune:
Va multumesc tuturor ca v-ati gandit la mine!
Hai ca am cedat luna mai!Cine se inscrie?
rodicuta32 spune:
Diana-sper ca esti bine,sup cu glicerina poti sa-ti pui linistita ca nu au cum sa-ti faca rau.
diana23ct spune:
rodictza imi pare tare rau ca nu a fost sa fie luna asta. nu te intrista si incearca cu stimulare data viitoare ca o sa fie bine pana la urma.
eu nu vreau sa iau nici un medicament in afara de ce mi-a prescris medicul, asa ca mai rabd putin, mai beau bulion cu cine stie ce ciudatenie si cand ajung acasa imi fac programare la ginecolog.
va pupacesc pe toate si abia astept sa vina ziua de joi sa va dau vestea cea buna.
In 2010 asteptam barza la acest capitol. Aprilie e luna mea
raluca30 spune:
rodicuta-imi pare rau ca nu a fost sa fie acum,dar nu se stie niciodata ,o sa vina el si bebele asta curand
diana-pt constipatie bea dimineata pe stomacul gol 1-2 cani apa calduta cu putina lamaie si eventual mananca spanac si iaurt activia..bafta!
pt toate fetele
22+Thomas
diana23ct spune:
raluca momentan am scapat de constipatie si cand merg la buc merg la doctor.
voi ce faceti? cum te simti, bebe este bine?
raluca30 spune:
eu miercuri am o programare la o alta dna dr din Constanta sa vad ce-mi zice,sper ca bebe se dezvolta normal,abia astept sa-l vad la eco..am ceva emotii,curand intru in al 3lea trimestru si sunt speriata sa nu nasc prematur,dar ce mi-o fii scris acum cu Dzeu inainte!
pe toate fetele
22+Thomas
diana23ct spune:
raluca multa bafta miercuri si sarcina usoara in continuare. eu zic ca imiportant e sa fi tu si bebe bine, chiar daca se naste prematur important e sa fie sanatos. sunt atatia copii la 7 luni care te uiti la ei ca sunt de 1,80m.