FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)
Raspunsuri - Pagina 16
raluca30 spune:
Gabriela- sa dea Dzeu sa fie cu ochisori!Iti tin pumnii stransi!Abia astept sa ne zici de test cu doua liniute
!te pup
36+
Thomas
rodicuta32 spune:
Raluca-chiar ca a trecut repede timpul,acuma tu trebuie sa fii cu bagajul facut pt. maternitate,nu?
si sa dea Dumnezeu sa fiti bine si tu si Thomas!
Gabi-ma bucur ca ai reusit sa faci embriotransferul,sper din suflet sa se prinda amandoi si sa ne dai vestea cea mare saptamana viitoare.
Yarrina-tu cum mai esti? Ai burtica mare?
Va pup pe toate dragutele mele si sa stiti ca ma gandesc la voi...Bytzi,Simonete,Diana,Monty,Cip si toate celelalte aspirante de la capitolul nostru!
raluca30 spune:
rodicuta32- gata bagajul meu ,sunt programata pe 19 august la cezariana..am ceva emotii![]()
gabriela-cum te simti?sper ca te simti graviduta
pupici pentru toate fetele
37+
Thomas
rodicuta32 spune:
Uau,RALUCA,sa-ti ajute Dumnezeu sa fie totul bine,nastere usoara iti doresc!
Gabi imi pare rau
ca n-a fost sa fie,dar fruntea sus si putere sa mergi mai departe!
gabri-ela spune:
raluca te asteptam cu vesti bune. Tinem pumnii stransi, sa ai o nastere usoara si sa dea Dumnezeu sa vina BB sanatos pe lume.
Te asteptam sa
impreuna. Binenteles tu cu laptic 

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
raluca30 spune:
Va multumesc mult fetelor ca va ganditi la mine,si eu ma gandesc la voi sa dea Dzeu cat mai repede sa aveti minuni de bebei in brate.Operatia a fost usoara sa zic,dupa am tras cam rau ,mi s-a inflamat o fesa de la injectii si de aici febra,frisoane,greata..nu am lapte,a fost putin,bebele plangea nebuneste de foame si l-am trecut pe lapte praf..acum nu prea mai am timp decat de el,se trezeste sa manance la 2-3 ore,trebuie sa ma acomodez
in rest e minunat...nu stiu daca as mai putea trai o zi fara el![]()
va pup fetelor
gabri-ela spune:
raluca sa-ti fie sanatos "leul paraleul-Thomas"
sa va bucurati de el si de toate reusitele lui. Iar voua felicitari si sa va vedeti baiatul mare 
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
cora79 spune:
Ralucaaaaaa sa va traiasca minunea ,multa sanatate si noroc in viata ii urez

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
monaramona spune:
ma bucur ptr tine raluca ..iti doresc sa fie sanatos si sa te bucuri din plin de el ca ai tras mult pana sa il ai