FIV sau inseminare cu donatoare/donator (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krisad spune:

buna fetelor

imi puteti recomanada si mie un medic bun la clinica polisano, pentru procedura IAD?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Krisa toti 3 dr sunt foarte buni. Fiecare am fost la alt medic...eu am fost la Ispasoiu. Ti-l recomand din inima.

fericita!! 15+ cu si... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

buna fetelor..am venit mai repede din concediu din cauza ploilor..sunt aici si am citit si din urma
gabrielasper sa nu iti car prea mult ,dar ai putea sa imi spui si mie cand ti-a venit cm, din a cata zi ai luat prima pastiluta, cat timp le iei si cand incepi injectabilele..sunt fff nerabdatoare si astept vesti ca sa stiu si eu cam cand voi incepe..cu toate ca mie imi calculase ceva de20-21 de zile de la prima zi a cm..nici nu mai stiu..pana vine el ca sa imi dea schema de trtam..greu mai trece timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

monaramona la mine a venit CM sambata, iar tot de atunci a trebuit sa incep marvelonul, cate o pastila pe zi. In Z 23 iau ultima pastila, iar in 2-3 zile trebuie sa-mi vina. In acea perioada trebuie sa fac eco pt chistulete. In ptrima zi de CM trebuie sa fac progesteronul si sa sun la Sibiu sa-mi spuna cand sa incep stimularea. Cam asta este.
Bafta multa si tie. Va fi mare activitate aici in luna iulie. Sa dea DD sa fie bine pt toate.

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

si mie mi-a venit in 19 dar nu am luat nimic..sper sa nu ma amane iar cu o luna, ca nu e acolo si nu mi-a zis nimeni nimic ce si cum sa iau deocamdata

Mergi la inceput

Mona dar suna tu acolo la Sibiu si intreaba. Eu am luat schema de tratament inainte cu doua saptamani cand am fost la consultatie. Poate pt tine inhibarea este in Z21. Dar cel mai bina este sa suni si sa te informezi. Eu stiu ca dr este in luna iulie acolo. Asa ca nu mai astepta.

Anul acesta va fi un an roditor pentru mine

Mergi la inceput

am sunat si m i-a raspuns Viki asistenta care este de nota 10 ..mi-a dat sa fac diphereline pe data de 9 iulie
va anunt ca dr I vine in data de 5 iulie ..am sa il mai sun atunci sa vedem cum e cu tratamentul
fetelor care ati mai facut inhibarea cu diphereline ..puteti sa imi spuneti ce mai urmeaza?..iun a cata zi si ce ati mai luat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,

Raspund si eu cu intarziere. Nu ma lasa deloc copii sa stau la calculator, iar in timp ce dorm nu stiu ce sa fac mai intai. Copii sunt bine si fac multe nazdravanii, au 1 an si 2 luni.
Va pe toate.
Gabriela multa multa bafta si noroc. Sunt cu ochii pe tine urmatoarea perioada. Iti tin pumnii stransi
Krisa eu as zice sa alegi intre Ispasoiu si Chicea.

Mergi la inceput

Iuca multumesc foarte mult pentru incurajari si te rog sa vorbesti cu ingerasii tai sa te lase la calculator la inceputul lui august sa-ti pot da marea veste
Va pup pe toti trei

Anul acesta va fi un an norocos pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krisad spune:

multumesc pentru sfaturi fetelor
m-am programat in iul la dr I
pana atunci incerc sa-mi fac cateva din analizele necesare

multa bafta la toate si sa aveti doar vesti bune

dulci

Mergi la inceput