40.3 C febra

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui Noe

tot eu
acum cand am culcat-o, mi-a spus ca o doare putin gatul in dreapta--are ganglionul f umflat/inflamat in partea dreapta, asta e din cauza infectiei din gat?...e normal sa se inflameze ganglionii?
hai ca prevad alta vizita la dr maine...

Your heart is my piñata..

noe, da, este normal. ganglionii se inflameaza la infectii. sanatate micutei!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

mersi
am mai gugalit si eu, m-am mai luminat un pic:-)
acum doarme si minunatul termometru cu infrared arata 37.7

Mergi la inceput

missed me?

tocmai ne-am intors de la urgenta de la gr alexandrescu
dupa 1/2 zi de febra <38, a inceput iar cu 39-40, asta dupa 4 zile de antibiotic...
most probably un streptococ in gat/puroi, Azitromicina si Stamicin...
de ieri seara sunt si eu bacterizata, frisoane, febra, o stare de=aia de nu te poti ridica din pat, dar totusi am rezistat 2 ore in sala de asteptare la urgenta

si ca tot e in voga subiectul cu medicii, nu, nu mi-a cerut nimeni niciun leu insa pediatra de la gr alexandrescu s-a uitat in gatul ei si la ganglioni abia dupa ce am rugat-o eu; pentru ea, consultatia a insemnat: temperatura copilului, copilul pus cuminte pe un scaun si discutii cu mine...Anyway, bine ca am scapat si de acolo..noroc cu dr ORL-ist..

Aveti idee ce e cu Azitromicina asta? e un antib foarte puternic, se ia o doza pe zi...ceva efecte adverse? precautii?...

ma duc sa caut un tylenol pt mine, imi explodeaza capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noe, nici nu credeam ca inca sunteti asa de rau si acum si tu
Multa sanatate !

Eu despre antibiotice in general am o parere foarte buna (de fapt despre pediatra noastra am, ca ne-a dat atunci cand a fost nevoie si a avut efect dupa prima doza) si cand avem din cele puternice la 24 de ore mereu, dar mereu s-a vazut efectul pozitiv dupa prima doza

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Noe, nici nu credeam ca inca sunteti asa de rau si acum si tu
Multa sanatate !

Eu despre antibiotice in general am o parere foarte buna (de fapt despre pediatra noastra am, ca ne-a dat atunci cand a fost nevoie si a avut efect dupa prima doza) si cand avem din cele puternice la 24 de ore mereu, dar mereu s-a vazut efectul pozitiv dupa prima doza

danke schon
pfuai , la noi e a 3a oara cu antibiotic, eu n-am nimic impotriva lor cand e cazul si acum e clar ca e necesar; doar ca imi dau seama dupa combinatia asta cu stamicin ca e destul de puternic....oricum sper sa prindem o noapte fara 40 cat mai repede si sa am eu energie sa am grija de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt sigura ca maine dimineata veti fi mult, mult mai bine amandoua si odihnite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Of, Noe, cat ati mai tras, sanatate!

Noi suntem pe Zinnat, dupa prima doza febra a disparut. Analize. Infectie urinara.

Pe mine ma ucide fiecare doza de antibiotic pe care i-o dau. Ii da sistemul digestiv peste cap, pot sa merg si cu biotics in paralel, tot degeaba, scaune multe si uneori verzi.
Singura consolare e ca am vb cu med noastra homeopata si ne da dupa niste granule sa reglam ce s-a dereglat, si sa detoxifiem ce s-a toxifiat.

Sanatate!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...

Mergi la inceput

mersi, Anca

prima noapte fara febra si frisoane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Noe, mie medicul ORL-ist mi-a schimbat a doua zi tratamentul dat de cei de la Alexandrescu de la urgente. Asa ca daca ai posibilitatea mai mergi la un consult la un alt medic. Banui ca i-a facut exudat daca se crede a fi un stafilococ nu? La noi cand mi-a facut Ale amigdalita infectioasa...facuse si otita serica dar care nu durea si de asta era prea slab antibioticul si nu facea fata.
In genere..pentru a avea efectul scontat antibioticul se da la ore fixe. Cu Ale insa..nici noi nu prea am putut respecta.
Sanatate multa...Doamne ajuta!

Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Noe, mie medicul ORL-ist mi-a schimbat a doua zi tratamentul dat de cei de la Alexandrescu de la urgente. Asa ca daca ai posibilitatea mai mergi la un consult la un alt medic. Banui ca i-a facut exudat daca se crede a fi un stafilococ nu?
In genere..pentru a avea efectul scontat antibioticul se da la ore fixe. Cu Ale insa..nici noi nu prea am putut respecta.
Sanatate multa...Doamne ajuta!

o sa mai mergem maine la un control aici la euroclinic, insa deocamdata vad ca antibioticul asta nou isi face efectul; asta se da intr-o singura doza pe zi , Zinnat-ul i-l dadeam la 9 AM/PM
exudat nu ii putem face decat la vreo 9-10 zile dupa ce terminam antib, ca sa fie relevant...
insa din modul in care a evoluat boala, cu puroi pe amigdale, febra f mare , etc..mai multi medici (inclusiv maica-mea, care e microbiolog) mi0-au spus ca 90% e streptococ, mai ales ca nu a cedat imediat la Zinnat

multumesc mult pt mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La noi era si otita si de asta nu isi facuse antibioticul efectul. O otita seroasa infectata care insa nu durea. Cum mai rau. La voi insa sigur daca a consultat-o un ORL-ist nu e cazul. Ale la 39 cu 4 e lata....la noi a fost prima raceala serioasa...prima otita...si prima doza de antibiotic. Noi trebuie sa o operam de polipi insa ca aici e buba....a spart buba dupa ce am dat-o la gradinita normal. Privata si tot degeaba ...ia tot felul de virusi si microbi de pe acolo de m-am saturat.

Mergi la inceput