40.3 C febra
Raspunsuri - Pagina 5
Qamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ariel_7000
noe, da, este normal. ganglionii se inflameaza la infectii. sanatate micutei! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) " SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
mersi
am mai gugalit si eu, m-am mai luminat un pic:-)
acum doarme si minunatul termometru cu infrared arata 37.7
Your heart is my piñata..
Qamar spune:
missed me?
tocmai ne-am intors de la urgenta de la gr alexandrescu
dupa 1/2 zi de febra <38, a inceput iar cu 39-40, asta dupa 4 zile de antibiotic...
most probably un streptococ in gat/puroi, Azitromicina si Stamicin...
de ieri seara sunt si eu bacterizata, frisoane, febra, o stare de=aia de nu te poti ridica din pat, dar totusi am rezistat 2 ore in sala de asteptare la urgenta
si ca tot e in voga subiectul cu medicii, nu, nu mi-a cerut nimeni niciun leu insa pediatra de la gr alexandrescu s-a uitat in gatul ei si la ganglioni abia dupa ce am rugat-o eu; pentru ea, consultatia a insemnat: temperatura copilului, copilul pus cuminte pe un scaun si discutii cu mine...Anyway, bine ca am scapat si de acolo..noroc cu dr ORL-ist..
Aveti idee ce e cu Azitromicina asta? e un antib foarte puternic, se ia o doza pe zi...ceva efecte adverse? precautii?...
ma duc sa caut un tylenol pt mine, imi explodeaza capul
szivarvany spune:
Noe, nici nu credeam ca inca sunteti asa de rau si acum si tu
Multa sanatate !
Eu despre antibiotice in general am o parere foarte buna (de fapt despre pediatra noastra am, ca ne-a dat atunci cand a fost nevoie si a avut efect dupa prima doza) si cand avem din cele puternice la 24 de ore mereu, dar mereu s-a vazut efectul pozitiv dupa prima doza
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Noe, nici nu credeam ca inca sunteti asa de rau si acum si tu Multa sanatate ! Eu despre antibiotice in general am o parere foarte buna (de fapt despre pediatra noastra am, ca ne-a dat atunci cand a fost nevoie si a avut efect dupa prima doza) si cand avem din cele puternice la 24 de ore mereu, dar mereu s-a vazut efectul pozitiv dupa prima doza Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
danke schon
pfuai , la noi e a 3a oara cu antibiotic, eu n-am nimic impotriva lor cand e cazul si acum e clar ca e necesar; doar ca imi dau seama dupa combinatia asta cu stamicin ca e destul de puternic....oricum sper sa prindem o noapte fara 40 cat mai repede si sa am eu energie sa am grija de ea
szivarvany spune:
Eu sunt sigura ca maine dimineata veti fi mult, mult mai bine amandoua si odihnite
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
anca_27 spune:
Of, Noe, cat ati mai tras, sanatate!
Noi suntem pe Zinnat, dupa prima doza febra a disparut. Analize. Infectie urinara.
Pe mine ma ucide fiecare doza de antibiotic pe care i-o dau. Ii da sistemul digestiv peste cap, pot sa merg si cu biotics in paralel, tot degeaba, scaune multe si uneori verzi.
Singura consolare e ca am vb cu med noastra homeopata si ne da dupa niste granule sa reglam ce s-a dereglat, si sa detoxifiem ce s-a toxifiat.
Sanatate!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
larissa_79 spune:
Noe, mie medicul ORL-ist mi-a schimbat a doua zi tratamentul dat de cei de la Alexandrescu de la urgente. Asa ca daca ai posibilitatea mai mergi la un consult la un alt medic. Banui ca i-a facut exudat daca se crede a fi un stafilococ nu? La noi cand mi-a facut Ale amigdalita infectioasa...facuse si otita serica dar care nu durea si de asta era prea slab antibioticul si nu facea fata.
In genere..pentru a avea efectul scontat antibioticul se da la ore fixe. Cu Ale insa..nici noi nu prea am putut respecta.
Sanatate multa...Doamne ajuta!
Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Noe, mie medicul ORL-ist mi-a schimbat a doua zi tratamentul dat de cei de la Alexandrescu de la urgente. Asa ca daca ai posibilitatea mai mergi la un consult la un alt medic. Banui ca i-a facut exudat daca se crede a fi un stafilococ nu? In genere..pentru a avea efectul scontat antibioticul se da la ore fixe. Cu Ale insa..nici noi nu prea am putut respecta. Sanatate multa...Doamne ajuta! Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
o sa mai mergem maine la un control aici la euroclinic, insa deocamdata vad ca antibioticul asta nou isi face efectul; asta se da intr-o singura doza pe zi , Zinnat-ul i-l dadeam la 9 AM/PM
exudat nu ii putem face decat la vreo 9-10 zile dupa ce terminam antib, ca sa fie relevant...
insa din modul in care a evoluat boala, cu puroi pe amigdale, febra f mare , etc..mai multi medici (inclusiv maica-mea, care e microbiolog) mi0-au spus ca 90% e streptococ, mai ales ca nu a cedat imediat la Zinnat
multumesc mult pt mesaj!
larissa_79 spune:
La noi era si otita si de asta nu isi facuse antibioticul efectul. O otita seroasa infectata care insa nu durea. Cum mai rau. La voi insa sigur daca a consultat-o un ORL-ist nu e cazul. Ale la 39 cu 4 e lata....la noi a fost prima raceala serioasa...prima otita...si prima doza de antibiotic. Noi trebuie sa o operam de polipi insa ca aici e buba....a spart buba dupa ce am dat-o la gradinita normal. Privata si tot degeaba ...ia tot felul de virusi si microbi de pe acolo de m-am saturat.
Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/