Copilasi din 2002 *76* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

aaa, nu-i din acela la care poti face sandwich-uri.
E asa,http://www.electrofun.ro/electrocasnice-mici/gratare/tefal/easy-grill-thermo-spot-cb-2100/ doar ca nu stiu marca. Again!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, al meu e asa, oare pot face si chiftele??

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HD4407/50&scy=gb&slg=en

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

nu stiu, Nico, da' ma gandesc ca nu prea au unde curge zamurile.Se vor face in sucul propriu.
Incearca totusi, daca nu iese, la pui la cuptor pe hartie de copt.Ies o minunatie.Am facut o data si din carne tocata de curcan.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

A, ba are unde se scurge zeama! Are intr-o parte o chestie/scurgere sub care pui un recipient de plastic in care curge tot ce iese din carne, s-au gandit si la asta! Eu chiftele in ultima vreme numai la cuptor am facut, dar din carne de vita nu ies prea gustoase...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu te ingrijora pentru oamenii din trecutul tau. Exista un motiv pentru care ei nu se afla in prezentul tau.

Mergi la inceput

asa deci!! Ma gandesc ca poti face si niste pastile pentru burger, ca astea sunt mai subtiri si sigur se patrund.
Lui Andrei ii plac tare mult burgerii, cu ceapa, rosie si o felie de cascaval.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

pfiuu, acuma mi-e foame!!
Bine ca nu apare Katty sa ne mai arate gratarele acelea rumeneee

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

pfiuu, acuma mi-e foame!!
Bine ca nu apare Katty sa ne mai arate gratarele acelea rumeneee

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Dau eu cafeluta, desi e cam tarziu...

Tocmai am aparut... Am avut ceva de munca azi! Stai linistita, Cristina22, ca pana in weekend n-am de unde sa mai pun gratare, poate nici atunci daca vremea o tine pe a ei, ca vad ca s-a intunericit!

Nicoleta, Stefan ne-a obisnuit sa fie sensibil, sper sa ramana asa si in continuare! ca sa nu mai zic ca a fost cavaler si-a salvat-o pe sora colegului, bravo lui!

Mergi la inceput

Katty, da, cavaler. Insa eu il tot sfatuiesc sa nu se mai bage in treburile altora. Spre exemplu ni s-a semnalat la hort (indirest, minunata Angela i-a zis tipei de germana) ca Stefan se duce si-i semnaleaza tot ce se intampla rau: ea crede ca asta este extenuant pentru ea si eventual daunator pentru el (m-as mira sa-i pese ei...). Insa eu stiu ca el face asta din spirit de dreptate. L-am rugat totusi, daca nu este nimeni in pericol, sa nu se mai duca sa spuna. Daca i se intampla lui, este altceva. Sa vedem daca functioneaza.

Cristina, am scos carnea de vita, tocata. Sa vad ce pot face din ea la grill... Matei a vrut sa se culce cu maaare greutate, azi s-a trezit tarziu... 7.15 :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce mult ati scris!!!

Lucia, ce dulci sunt fratiori!!!!

Cristina, suna bine chiftelele pe gratar!! Am sa incerc si eu...decat sa le prajesc!!!

Katty, super pozele!!!! Imi place cum e inconjurat Andrei de bunici, matusi...cu atata dragoste!!!! (i-a placut capucino??)

La noi au venit caldurile...mi se fac si rosiile...stam in apa in fiecare zi!!!!

Mergi la inceput

Chiftelele mele au stat o tura si in cuptor, nu mi se parea mie ca sunt facute... si grill-ul incepea sa le arda. Dar sunt bune, a mancat si Stefan 2 (eu am tot hapait... am pus dovlecel oparit si ciuperci, ceapa, marar, un ou si sare; dar deh, carne de vita... nu sunt ca cele de porc...). Astept acu sa-mi vie omul...

Mergi la inceput