pete ciudate pe pereti

pete ciudate pe pereti | Autor: Mi-Ka

Link direct la acest mesaj

In camera la fetite au aparut pe peretele care este exterior (zugravit in lavabil crem) niste pete mai inchise la culoare, asemanatoare petelor de grasime. Ma intreb, oare poate fii igrasie? In cazul asta se rezolva cu solutiile clasice antimucegai (Bizon)?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

asa a inceput si la noi, pe urma s-a accentuat si a ajuns mucegai in toata regula. la noi merge de minune cu savo

mamica de cinci copilasi :Nicolae (15 oct. 2009) , Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tara13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mi-Ka

In camera la fetite au aparut pe peretele care este exterior (zugravit in lavabil crem) niste pete mai inchise la culoare, asemanatoare petelor de grasime. Ma intreb, oare poate fii igrasie? In cazul asta se rezolva cu solutiile clasice antimucegai (Bizon)?

Mamica fericita cu cele doua printese:Alexia (12 sept.2006) si Andreea (11 mai 2009)

Este igrasie. Incearca cu Sano sau cu Hipoclorit simplu pus intr-un pulverizator. Nu trebuie sa stergi dupa aceea, doar sa aerisesti foarte bine, cateva ore. Problema este ca va reaparea. eu am rezolvat problema cu un dezumidificator luat de la Practiker.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Este mucegai, igrasia se intinde compact, dinspre baza peretelui (in special de la fundatie). Peretele exterior are o problema (este udat in mod constant, este neizolat exterior) sau cantitatea de vapori din camera este mare si nu se aeriseste suficient.
Mucegaiul se trateaza el cum se trateaza, dar importanta este inlaturarea cauzelor care-l produc.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput