Dilema morala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabrilici

adevarul adevarat Xio cred ca e urmatorul:eu sunt prea marcata de ceea ce am patit.Nu am vrut sa generalizez.imi cer scuze daca s-a inteles asa.poate m-a luat valu si am zis ceea ce nu vroiam.am avut parte si de medici si asistente grozavi(nu in acelasi spital), care m-au scapat de multe.nu cred ca pot fi inca obiectiva pe tema asta.cred ca asa stau lucrurile in cazul meu.e un sistem afectat de saracie, ca multe altele din tara asta.ne luptam cu morile de vant, din pacate.
pana la urma cred ca a fost o discutie constructiva si sper sa mai schimbam pareri si pe alte subiecte.
eu am scris aici incercand sa scap de niste ganduri care nu-mi dadeau pace.nu am vrut sa deranjez.cred ca am cautat putina compasiune si am incercat sa atentionez si pe altele.nu stiu ce mi-a iesit pana la urma.
iti doresc mult succes in cariera si numai bine!

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Gabi , stiu ca ai fost ubiectiva si ti-am spus ca e de inteles. trebuia sa fie o experienta minunata si a iesit altceva din lipsa d profesionalism. Doar ca nu trebuie sa ne lasam purtati de val , inteleg ca doctorita aia a fot nesimtita , dar ceilalti saracii n-au vreo vina pt. comportamentul ei .
E foarte bine ca ai atentionat lumea , poate asa nu o sa mai mearga la ea . Pacat ca nu i-ai spus si tu parerile tale , poate se lumina i isi revenea din visare.

***Fur is for petting**
"- Oamenii se nasc pentru a invata cum sa traiasca o viata mai buna – cum e sa iubesti pe toata lumea mereu si sa fii bun, nu-i asa?
- Ei bine, cateii stiu deja cum sa faca toate lucrurile astea, deci nu trebuie sa traiasca la fel de mult…"

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Bine ca exista uitarea, ca altfel...Cat despre doctorita ce sa zic?Poate si-a revenit.Mi-ar placea sa imi spuna cineva ca e foarte ok, si ca am avut eu ghinion.

Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa

Mergi la inceput