Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Rontzy, ce bine ca ne mai scrii, chiar ma gandeam zilele astea la tine

Anna, Aida a baut laptea noaptea tot asa mult pana la fix 1 ani si 6 luni, cand s-a dezobisnuit singura brusc. Noi mai incercasem dar fara succes sa o dezobisnuim. Asa ca eu sunt de parere, cel putin in cazul fiica-mi, ca nu are sens sa o fortez in chestii de-astea, cand e ea pregatita atunci se intampla si gata. La fel a fost cu dormitul pe burta, s-a intamplat brusc la 8 luni, pana atunci nici vorba; la fel si-a schimbat si preferintele culinare peste noapte.
Ca tot venii vorba de schimbari, va ziceam zilele astea ca ni se rupsese suzeta si speram sa renuntam de tot; nu am reusit. Ea o foloseste pt somnul de la pranz - ei bine, cateva zile au fost de calvar, era de-a dreptul isterica la nani de pranz, nu mai dormea ziua, a fost groaznic. Asa ca acum avem suzeta noua . Deci si aici cand o fi ea pregatita sa renunte de tot la suzeta, atunci o sa se intample, nu mai repede.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu nu cred ca imi cere lapte de foame sau de sete, adica de mancat mananca f bine, de baut la fel, e mai mult o obisnuinta, ca ea oricum se trezeste des chiar si acum, de cate 3-4 ori pe noapte, maraie, miorlaie, ori se da jos din pat si vine la mine sa ma ia la ea, apoi se foieste vreo ora, uneori chioar 2 pana adoarme,ce sa mai, e la fel ca intotdeauna cu somnul. Iar laptele e obligatoriu la fiecare trezire, doar ca uneori ia doar o gurita, iar la orele de care va spuneam vrea un bibe intreg.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Anna si Clara a baut lapte pana acum 2 luni, cand am inceput sa-i diluez laptele cu ceai(anason,chimen,fenicul), pana am ajuns doar la ceai.Acum se foieste cere "apte" dar primeste ceai, si nu pare sa o deranjeze si doarme si mai bine.Ea bea la culcare 400 ml lapte si apoi ceai daca mai vrea.Si eu zic ca nu de foame se trezea, pentru ca o vad acum cum isi cauta cana prin pat si o strange la piept si adoarme iar.E un fel de dependenta.AAAA si a mers si asta cu lasatul canii la indemana peste noapte, se trezeste o bajbaie si adoarme la loc.Succes!Si eu zic ca trebuie dezobisnuita,bea din bibe?

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Anna, am o prietena al carui baietzel de 3 ani, inca se scoala noaptea sa bea lapte. Ea e disperata, si regreta ca nu a ascultat pediatrul cand i-a zis sa nu-i mai dea de mancare noaptea (aici cand copilul ajunge la 6kg, iti spun sa scotzi masa de noapte). Eu am avut noroc, Maya si-a marit numarul de ore de somn progresiv, nu am avut niciodata o ora fixa la care se trezea sa manance.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Stiti care e faza mai ciudata? Eu i-am intrerupt laptele de noapte destul de repede anul trecut, pe la 8-9 luni. Adica in loc de lapte ii dadeam apa sau ceai. Atunci nu protesta, bea ce era. Cand a mai crescut insa si a inceput sa stie sa spuna "ate", nu a mai mers si a trebuit sa ii dau din nou, ca se apuca de plans daca nu primea. Si culmea e ca ea ziua nici nu vrea sa vada laptele, de exemplu dimineata cand se trezeste nu mai bea. Numai in somn il cere.

In fine, nu stiu cum o sa fac, ca mai e inca o problema la somn, suzeta! Pe care la fel trebuie s-o aiba de fiecare data cand doarme. Cand o duc la mama in weekend sta fara suzi, ca mama de cateva luni i-a zis ca a papat-o catelul, si acum nici nu o mai cere acolo, a invatat. Acasa insa e jale daca nu i-o dau. Si asta pt ca mi-a prins mie punctul slab, ca daca plange putin primeste ce vrea. Asa ca trebuie sa actionez pe 2 planuri, dar nu amandoua deodata ca nu iese nimic.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Anna mi se pare foarte mult 400 ml. Si apoi si noaptea. Intreaba si tu medicul, stiu ca apetitul crescut de lapte poate indica prezenta parazitilor intestinali.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ce e linistea asta pe forum?....
Eu tot caut sa-i cumpar Ralucai o palariuta dar nu gasesc ceva sa-mi placa si ce-mi place ori nu au masura,ori nu-i sta bine Ralucai.....of ca tare greu mai sunt de multumit
Annababy ce mult lapte bea Ioana.Ralu bea inainte de culcare seara maxim 240 ml cu 1-2 masuri de cereale.
SUN,mada ce mai faceti?Ce fac fetele?
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

uitati www.mobilleta.ro/" target="_blank">AICI niste patuturi faine pt marmotele

-----

Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Cum ati petrecut de 1 mai?
Noi am fost la bunicii materni, a fost foarte frumos, vremea a tinut cu noi, copii s-au jucat in voie, David acum sta la usa si zice "pa"...

Lapte David bea putin, pana in 200 ml.

Suzeta David nu a folosit, iar Alex la 3 ani l-am convins sa renunte la ea.
Ii zicea "tzitza" si o cerea la somn. Cand am fost la mama am uitat-o acasa si acolo nu a facut figuri, a inteles apoi acasa cand a cerut-o i-am zis ca am pierdut-o siin 2 zile a uitat de ea.

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nardi (Yael) (1 mai)

si azi.... ralirali

La multi ani cu sanatate!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput