Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna fetelor...

Si eu azi am dormitat toata ziua...noroc ca sunt acasa ca daca eram la lucru le faceam sigur toate pe dos.
Hehe, credeam ca sunt printre putinele care numara zilele pana cand putem intra in prenatal. Abia astept sa treaca timpul si sa nu mai am stresul serviciului pe cap...

Cat despre kilograme...intru si eu in hora cu 6+ la aproape 18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Eu nu mai am somn. Dorm destul de putin in ultimul timp si ma trezesc deja cu dureri de spate.
Pe voi va doare spatele deja?

Office, sigur nu era vreun ovar? Cum crezi ca te doare ficatul asa de rau cateva luni si acum sa nu te mai doara? Cat te durea, toata luna? Poate iti faci ceva analize la ficat totusi.
Carbune am si eu indicatie, singura restrictive e sa nu ma constip; am doza de 3 pe zi, dupa mese. Nu le iau, ca nu sunt asa de rau, dar am luat in primul trimestru cand eram umflata rau. Acum depinde de ce mese am in ziua aia, mai exact, daca am timp sa mananc fructele cand trebuie.
Oricum nu era musai, mi-a dat pentru cazurile cand am dureri de intestine de la gaze, cica uterul apasa si el pe intestine si nu se mai extind atat si pot aparea dureri.
No-spa e pentru contractii ale diversilor muschi si functioneaza si daca ai gaze, facand muschii sa nu se mai contracte; dar asta inseamna ca nu mai elimini gazele alea (daca muschii nu se contracta sa le conduca spre iesire) si iar te doare.
Carbunele intra in reactie cu gazele, absorbindu-le. E inofensiv.
Ai citit prospectul si zoce ceva la carbunele tau? La mine nu are interdictii in sarcina.

19+

nu cred ca e de la ovare, la prima ecografie mi-a studiat toate organele si mi-a zis ca sunt ok...de durut ma doare si acum in partea dreapta, tocmai de aceea am intrebat daca sa iau carbune sau nu.era bine daca imi trecea pur si simplu..dar ce ar fi viata fara complicatii?
farmacista nu a vrut sa imi dea toata cutia si mi-a dat o folie cu pastile de carbune bineinteles fara prospect...

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Apropo de ceaiuri, teiul are influiente asupra sistemului nervos si nu e recomandat in sarcina pentru asta, ca poate interfera cu sistemul nervos in formare al micutului.
Cel de musetel are efect purgativ, iar nereconamdat pentru riscul de deshidratare.

Mie mi-a zis: numai de fructe, orice fructe.

19+

eu am doar ceai de tei, antibronsic si de fenicul...cred ca ultimul ar merge...
merci de sfaturi.

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Ana Perianu, nu stiu care maternitate are sectie dotata pt prematuri, dar stiu sigur ca Elias nu are. Prietena mea cea mai buna este neonatolog acolo si mi-a spus. Ei nu au asa ceva si de aceea nici nu prea accepta sarcini gemelare acolo. Asa ca...ramane sa mai aflii de restul maternitatilor. la polizu sau la Bucur cred. Am sa ma interesez eu, ca am o prietena insarcinata cu gemeni si mi-a spus unde au directionat-o cei de la Elias dar am uitat. Cum aflu iti scriu.
Kisss

Ghiocela 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Raluca tocmai spuneam si eu azi dimineata ca m-am ingrasat 6 kg, dar cred ca si datorita faptului ca am stat numai in pat si nu am facut deloc miscare. Acum asta e. Ce sa mai zic. Sper sa dam jos repede dupa ce nastem.

18+

crina cu

Eu la 22 saptamani am luat aproape 6 kg...mai sunt 4 luni, deci maxim 2 pe luna..sper sa fiu in grafic...oricum problema nu e ca nu se dau jos ci sa nu le cari inutil in ultima luna daca tot nu e cazul...

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

O intrebare pentru mamicile care mai au deja un bebe: voi ii veti pune pe copii in aceeasi camera?de exemplu eu am stat tot timpul cu prima bebita in camera si acum mi-e nu stiu cum sa-i fac camera ei si cand vine bebe2 sa-i spun du-te si dormi singura ca eu am o noua preocupare.pe de alta parte nici nu as vrea sa se deranjeze reciproc si la fiecare trezire a lui bebe sa fie deranjata si bebelina sau invers...oricum ea a fost un copil foarte dificil cu somnul pana la 2 s-a trezit de 5-6 ori pe noapte de nu mai intelegeam nimic din somn...eu as fi dormit si in mers...acum e putin mai bine asa ca vreau sa imi iau unele masuri de precautie dar fara sa nedreptatesc vreunul dintre copii! voi cum credeti ca e bine?

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Am revenit si eu incet incet!
Fratilor azi era sa adorm in troleu! Ieri a fost o zi full, am alergat mult, de dimineata nu-mi venea sa ma trezesc dar trebuia. Asa c-am ajuns zombi la spital, am renuntat la pranz si la intoarcere in troleu nu-mi mai puteam tine capul. In viata mea n-am simtit asa ceva! Nu stiam cum sa fac sa treaca timpul mai repede si sa ajung acasa! Am ajuns cu bine si m-am pus in pat si dusa am fost! Cred ca astea sunt somnolentele alea de sarcina?
De luat pana acum am luat 3 kg, dar am plecat cu 64 din pacate, asa ca tot un soi de dopulet sunt! Noi si bebe sa fim sanatosi, ca-n rest... gasim noi o rezolvare!
Fetelor avem voie carbune medicinal in sarcina, nu afecteaza cu nimic nici pe noi nici sarcina. 6 pe zi nu sunt multe deloc.
Si cafeluta avem voie, altfel v-as mai da eu in fiecare zi? Putem bea cate 1 hai 2 pe zi, fara sa ne facem ptobleme, mai ales daca eram bautoare de cafea si inainte de sarcina. Eu din pacate nu mai pot bea, o varsam in primele 2 luni iar acum n-am mai incercat! Urasc sa vars!

Cristina 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am revenit si eu incet incet!
Fratilor azi era sa adorm in troleu! Ieri a fost o zi full, am alergat mult, de dimineata nu-mi venea sa ma trezesc dar trebuia. Asa c-am ajuns zombi la spital, am renuntat la pranz si la intoarcere in troleu nu-mi mai puteam tine capul. In viata mea n-am simtit asa ceva! Nu stiam cum sa fac sa treaca timpul mai repede si sa ajung acasa! Am ajuns cu bine si m-am pus in pat si dusa am fost! Cred ca astea sunt somnolentele alea de sarcina?
De luat pana acum am luat 3 kg, dar am plecat cu 64 din pacate, asa ca tot un soi de dopulet sunt! Noi si bebe sa fim sanatosi, ca-n rest... gasim noi o rezolvare!
Fetelor avem voie carbune medicinal in sarcina, nu afecteaza cu nimic nici pe noi nici sarcina. 6 pe zi nu sunt multe deloc.
Si cafeluta avem voie, altfel v-as mai da eu in fiecare zi? Putem bea cate 1 hai 2 pe zi, fara sa ne facem ptobleme, mai ales daca eram bautoare de cafea si inainte de sarcina. Eu din pacate nu mai pot bea, o varsam in primele 2 luni iar acum n-am mai incercat! Urasc sa vars!

Cristina 17+

Eu cafea nu beau dar ne putem vedea la un carbune!
Merci pentru raspuns, probabil am prins-o pe farmacista intr-o zi proasta!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Buna seara burtici!

Azi am implinit 18 saptamini. Si 5 kg fix in plus Si eu care la inceput imi faceam griji si era trista...

Ca vorbeati de plins, de fel pling fff rar si doar cu motive puternice, dar s-au dus vremurile alea. Cel mai recent am bocit de dimi, dar cu motiv intemeiat. Am vazut la TV un interviu cu o reprezentanta de la Asociatia SOS Infertilitatea. Si m-au impresionat greutatile prin care trec femeile care se lupta cu infertilitatea. Apropo, daca doriti sa-i ajutati puteti directiona foarte usor cei 2% din imp. pe venit catre ei. Formularul se completeaza online si nici nu trebuie sa mergi la Admn. Fin. Formularul 230 se poate depune in orice sediu BCR in urnele speciale. Va dau linkul aici

-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Buna seara burtici!

Azi am implinit 18 saptamini. Si 5 kg fix in plus Si eu care la inceput imi faceam griji si era trista...

Ca vorbeati de plins, de fel pling fff rar si doar cu motive puternice, dar s-au dus vremurile alea. Cel mai recent am bocit de dimi, dar cu motiv intemeiat. Am vazut la TV un interviu cu o reprezentanta de la Asociatia SOS Infertilitatea. Si m-au impresionat greutatile prin care trec femeile care se lupta cu infertilitatea. Apropo, daca doriti sa-i ajutati puteti directiona foarte usor cei 2% din imp. pe venit catre ei. Formularul se completeaza online si nici nu trebuie sa mergi la Admn. Fin. Formularul 230 se poate depune in orice sediu BCR in urnele speciale. Va dau linkul [url=http://./2/]aici[/url]

-------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 18+

intr-adevar este unul dintre cazurile spre care merita redirectionati cei 2%...
dar eu nu ma pot abtine sa nu rad de semnatura ta! foarte haioasa!

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput