Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
LoraG76 spune:
Ionela, trage aer in piept..calmeaza-te! 
Luy, multumesc!
Sunt la serviciu...tare as pleca acasa, ca am dormit si rau asta noapte, dar am mai lipsit si luni vreo 2 ore jumate ca am umblat cheauca sa vedem niste terenuri...
asa ca rezist pe baricade, daca maine nu-s ok, imi iau concediu, eventual. Dar eu sunt sigura ca imi trece, trebuie sa-mi treaca. Am luat un no-spa si vad ca nu prea ma mai doare capul...inca evit sa iau paracetamol, ca vad ca misuna bebelina in burta de zor si evit sa-i dau medicamente.
Lora, mami de Iustina si 
22+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
carola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor, in cazul unei raceli ce tratament este recomandat? Eu am niste frisoane si o stare ca de inceput de boala dar de multe ori patesc asa si de la oboseala. Daca e totusi raceala ce as putea sa iau? cu (22+) si fetita (2 ani) |
office, incearca oscillococcinum. este homeopat si nu este contraindicat in sarcina.
www.flickr.com/photos/carola456/
ionela.n spune:
Lora, asta si fac. Trag aer in piept, mangai putin burtica si ma linistesc imediat![]()
Voi ceaiul de lamaie in faceti: in apa fiarta puneti bucati de lamaie si il mai lasati sa fiarba putin? In sarcina e ok mierea de albine?
--------------------------------------------------
Sunt o 
16+
oramona spune:
Si eu am fost racita acum o saptamana. Si am baut mult ceai de lamaie. Am fiert un ibric mare cu apa, apoi am taiat feliute subtiri o lamaiei intreaga si cate odata mai puneam cate un pliculet de musetel sau de tei. L-am indulcit si cu miere de albine, dar nu ma dau in vant dupa ea, asa ca prefer neindulcit. Pentru nasuc exista apa marina, care nu face rau. Mai mancati si multe fructe, grefruit si mere. Eu asa am facut si mi-a trecut fara nici o pastiluta. Bine eu tusesc mult, o tuse seaca si mereu imi trecu cu greu. Acum iau niste sirop de ridiche neagra, tai cateva feliute intr-o ceasca si pun o lingurita de zahar. Si beau siropul lasat si vad ca-mi trece si asa. Aproape nu mai tusesc deloc.
Va 

si insanatosire grabnica.
mamica de fetita si
17+
ionela.n spune:
Oramona, f bune indicatiile tale 

Sunt o 
16+
Ingerasul meu
sabu_dk spune:
Saru-mana tuturor pentru felicitari 
![]()
office, eu am citit pe net ca daca te apuca simptomele racelii, cel mai bine e sa stai acasa, in pat, si sa mananci foarte multe fructe cu vitamina c si sa bei ceiut... Acuma, nu stiu cum functioneaza la altii, insa la mine citricele ma pun pe picioare intr-o raceala si nu paracetamolul (tin sa mentionez ca eu sunt adepta medicamentelor).
Si apropos de nas infundat, si eu am nasul infundat mai tot timpul. Insa am citit tot pe net ca e o reactie normala a corpului nostru in timpul sarcinii, din cauza nu-stiu carui hormon.
Sper sa va simtiti mai bine si cu toatele sa ne odinhnim mai mult. ![]()
V-am pupacit pe toate 

Sabina
19+ cu 
ionela.n spune:
Hehe, am reusit si eu sa pun la semnatura poza cu ingerasul meu din burtica![]()
Fetelor, eu am rinita alergica si pana sa raman insarcinata, imi curgea nasul incredibil de mult si de la orice. Dar de cand cu sarcina aproape ca nu mai stranut si ma simt mai bine. eu stiam ca pulverizatoarele nazale nu sunt indicate in sarcina, dar cum bine spune Sabu, in sarcina e normal sa mai curga nasul.
Si eu incerc sa mananc cat mai multe fructe si legume, stiu ca sunt bune pt bebe ![]()
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
ionela.n spune:
Iata ce scrie despre nasul infundat:
"Ce sa ma fac cu nasul asta mereu infundat?"
E bine de stiut ca nasul 'infundat' este o senzatie destul de intilnita de-a lungul sarcinii - ca de altfel si hemoragia nazala. Pina si nasul trece printr-o perioada de transformari odata cu corpul dvs. Nivelul progesteronului si estrogenului se ridica simtitor si ca urmare produc umflarea mucoasei membranelor inclusiv celor nazale si a (ura!!) Cervixului...
Evitati spray-urile nazale sau orice alt medicament - si retineti ca uneori un vas care sa produca abur in camera - poate ajuta in acest caz.
Sunt o 
16+
Ingerasul meu
crina-s spune:
Dragele mele sper sa va simtiti mai bine si sa nu va mai doara nimic.
Hai ca incet, incet incepe si vremea sa fie mai prietenoasa cu noi.

18+
crina
cu
fulguta28 spune:
Buna dimi!
Si eu am fost foarte racita timp de 3 luni. Mi-au dat 2000 mg vitamina C efervescent. Am mai luat de la plafar, echinacea cu propolis sirop. Acum nu mai am probleme deloc.
Sunt parca obosita din ce in ce mai tare. N-am chef de munca. Abia astept sa treca urmatoarele doua luni si sa intru o data in prenatal.
uta28 este
16+
http://zaleboutique.wordpress.com

(2 ani)