otita seroasa cu hipoacuzie rezolvata!

otita seroasa cu hipoacuzie rezolvata! | Autor: lylu02

Link direct la acest mesaj

Vreau sa va impartasesc din "descoperiarea" mea.
Am doi copii, amadoi cu predilectie la otita seroasa.(si sotul a avut toata copilaria, cu tuburi in urechi....) ai mei copii la fel se indreptau spre tuburi. Amandoi operati de polipi. Paracenteza la baietel la 2 ani si jumatate... Antibiotice mereu.... Pe scurt, ieri am gasit pe net ca americanii au EarPopper in farmacii, am vazut ce face am aplicat si eu copiilor folosint aparatul de aerosoli, si incredibil, din prima folosire, copilul aude bine din nou. S-a egalizat presiunea din trompa lui Eustache. Nu cred ca lichidul acela a iesit, probabil ca nu, dar copilul AUDE!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

ce fel de aparat de aerosoli ai folosit?

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

suna a reclama....

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylu02 spune:

Nu stiu modelul exact, si nu vreau sa sune a reclama. Orice aparat de aerosoli. Ideea e ca exista acest aparat in vest numit Earpopper , pe care eu, ca romanul, l-am inlocuit cu aparatul de aerosoli, si care ajuta. David al meu aude , dupa o folosire , dar nu aude inca bine. Ar trebui sa aplic procedeul de 2 ori de zi timp de 7 saptamani. Si ieri seara copilul nu a mai vrut( are 4 ani). Procedeul e simplu dar cere ca copilul sa inghita. Fie sa inghita in sec, fie sa tina apa in gura si sa inghita in monentul in care fluxul de aer e introdus intro-o nara si cealalta este inchisa cu degetul.
E f. simplu si fata de anestezie generala pentru paracenteza...
Am vazut ca vesticii il au din 2005!!! Daca stiam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylu02 spune:

De fapt eu sunt entuziasmata ca exista ceva care ne poate feri de aceasta operatie de paracenteza. Nu rezolva cauza racelilor, doar aduce o ameliorare a efectelor. Copii mei au primit antibiotice dupa ce se terminasera racelile pentru ca lichidul adunat in spatele timpanului nu se drena.Stiu ca noi sunt cazuri mai rare.... Si auzul se pierde. Eu zic ca merita sa va aruncati o privire pe internet pe acest subiect inainte de a da antibiotice sau a programa o perforare de timpan, desigur in cazul in care sunteti in situatia noastra. Ma gandeam sa sun toti ORListi la care am fost sa le zic de el!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutzr spune:

Ma intereseaza si pe mine acest Ear Popper. De unde pot sa-l cumpar? cei de la synergo au un singur numar de telefon pe site si e tot timpul indisponibil. Merci

Mergi la inceput