Prietene la bine si la greu - 5
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dymomo77 spune:
Aseara a spart si al doilea dintoc. Danut concerteaza iar eu sunt... stiti voi cum.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
[poze Danut/url="http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#"]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lumi_Richard/Lumi_Richard.jpg)
Lumi_Richard spune:
Mitzi,in sfarsit ti-am vazut pisoiasul,e un dulcel cu ochisori alastri!
Cory ,am tras cu ochiul si la pozele tale,si ti-am admirat si Albastrelul tau,ce frumos statea el la masa si papa piureul de mar!!!
Lavi,distractie placuta,dar baga si pe-aici o feliuta de tort!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
lylyana.ion: eu i-am dat mai intai supa clara de legume ff putin si apoi treptat (a se citi cam in 2 sapt)am ajuns la supa cu legume pasate,de fapt un piure de legume.Initial completam masa cu laptic (cam dupa 10 min), acum uneori vrea ,alteori nu,depinde de toanele ei...si de cat mananca.Acum papa cu lingurita si ii place. Piureul de legume il papa la ora 14-15 ,dar dimineata primeste fructe.
De la voi am retinut (cred ca diana R a zis) ca lapticul e baza in primul an, de aceea nici nu ma stresez cu cantitatile pe care le papa, cand nu mai vrea, ne oprim si papam laptic.
Sper ca te-am ajutat macar un pic,
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
dymomo77 spune:
Ieri i-an cumparat lui Danut pasta de dinti si era sa mor de inima la ce preturi sunt. O pasta de 20 de ml fara fluoruri, menta, zaharina si alte bazdaganii 23 ron. Astia chiar is nebuni.
Si din ciclul ce pot face unii(unele), m-am oprit ieri la un aprozar sa ii iau legume lui Danut si rog pe tanti sa aleaga ce are ea mai frumos(ca is pentru pitic) si ea imi zice ca a venit la ea o mamica revoltata ca nu gaseste plicuri de supa din alea micute pt 1 cana ca fiica ei de 4 luni nu poate manca 1l de supa(cat are un plic mare).
Raluci sa ne zici daca lass baby-ul face paralele.
Dankutza asteptam poze de la botezul lui Pinky si tinem pumni sa functioneze antibioticul la mama ta.
Marijan eu i-am dat lui Danut Fe 10 pic zi(5 dim si 5 dupa amiaza) 20 de zile/luna(ca 10 zile i-am dat Ca si nu se iau impreuna) timp de 3 luni. Dupa am repetat analizele si era Ok. Eu stiu ca nici prea mult Fe nu e bine asa ca ne-am oprit.
Lumi ma bucur ca nu aveti fren si nu e nevoia sa taiati nimik . Va
.
[poze Danut/url="http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#"]
dymomo77 spune:
Am facut eu ceva intelijent si de aia nu se vad(pozele).. Acu ar tb sa mearga.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#
marijan90 spune:
Dy felicitari pentru al doilea dintoc. Ieri in parc am auzit si eu o chestie: cand apare primul dinte trebuie sa cumperi la bb ceva alb ca sa aiba dintii albi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biara/Biara.jpg)
Biara spune:
Salutari si de la noi :), sunt intr-o mica pauza si am zis sa intru sa vad ce faceti
Monis felicitari pentru dintisor, sunt curioasa acum cand papa bebe Santi strange mai tare? te intreb ca pitica mea are unele momente in care ma strange de imi dau lacrimile ,
Am vazut bebei frumosi in poze, sunt o minunatie
Danku felicitari pentru crestinarea lui pinky, vrem poze
Stephy sper ca nu te mai supara asa tare mana si vrem sa ne delectam si noi cu niste poze.si acum referitor la marea DIVERSIFICARE, o tipa de la noi din cluj a deschis un subiect cu retete pentru bebelusi link-ul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151555, sunt luate retele dintr-o carte lui Annabel Karmel "New complete baby and toddler meal planner, poate va mai da niste idei cu ce sa le preparati la fulgusori
Va pup pe toate si fug la munca iar, sa profit cat imi doarme pitica
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
dymomo77 spune:
Va multumes pentru aprecieri si comentarii la pozici. Vad ca link-ul nu mai merge si cred ca din cauza pozei nud a lui Danut
.
Cu somnul stam f prost iar cu papa prost. Astept sa mai creasca dintocii si poate revine la sentimente mai bune ca azi nu prea ne intelegem.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Dymomo77?locked=true#
crissa13 spune:
offff nu ma mai joc,iar am de recuperat un capitol intreg.
imi place ca am ce citi,dar pana o sa reusesc sa ajung zi...
ma ofticam ca fi-miu cand ma vede cu aparatul foto se opreste din orice activitate si sta la pozat cam in aceeasi pozitie, acum e in patut cu picioarele pe sus incearca sa le prinda si a apucat o albinuta de la carusel si o trage de ea de zor vorbind intr-una.
o sa pun poze mai incolo.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
laurairina13 spune:
da iote apar si io dupa vreo 3 ore, am postat linku cu ghioceaua, si am postat aiurea..., bineinteles ca abia acu am vazut ca mi-a zis si Lidia
Deci asta e ghiocelul meu de fapt e o palariuta muult prea mare pt ea, facuta pt fetita unei prietene, da daca am zis ca ma laud, am zis!
Marijan, si rechinila mea ia fier, ii dau 0.5ml in fiecare zi..iote ca nu am intrebat pediatra pana cand, da ii dau zi de zi..Il bea din seringa si lipaie la seringa nu alta, e Ferrum Hausman, eu de asta luam in sarcina si era asa gretos de imi venea sa vomit instant, dar pt ea e o bunatate vad
Cristinica09, si eu tare as vrea sa ii dau sucul de fructe cu bibe dar nu stie sa suga cu biberonul, ca la 100ml sa stau cu lingurita ne apuca o ora, nu mai are rabdare si se plictiseste dupa 20-30ml, incepe sa se frece, si nu mai sta..sa nu mai zic ca e numai pe haine si nu in gura..
Alinus , bineinteles ca nu are rost intrebarea ta cu primitul sau nu, bineinteles ca oricine e primit !! hai mai repede si povesteste de voi!
Mihamora, bine ne-ai regasit si tu, ce fain e ca v-ati mutat in Spania si e vreme de plajaa! abia astept sa vina si la noi vremea de plaja!
Ramonika, am trimis si eu pm Danei n, ca doar e cuscrela mea!
Monis multam frumos frumos pt linku cu avocatu, iote asa se mai desteapta si taranca de mine..
Krelia, vazut si io body cu surprize' Sa il poarte Albastrelu sanatos! Cat despre banana si mie pediatra mi-a zis sa o dau dupa 8 luni, dar citind pe aici la fete, am zis totusi sa incerc sa ii dau, si vreau sa spun ca e singura care o papa cu placere, si nu a avut nici un fel de urmare de gen alergie pe pielicica lui..deci la noi a fost ok!
Mami Ilinca, si noi suntem cu hemangionu plan pe frunte(si Stephy), da..toata lumea a zis ca se trece, intr-adevar s-a estompat, dar sunt zile cand se vede ft bine pata de pe frunte , chiar si in somn..Nu inteleg de ce...E drept ca se accentueaza cand plange sau se incrunta..
Lumi, si noi am scos-o pe vant, ca la noi aici la mare mai tot timpul bate vantul...deci vorba ta ,ar trebui sa o tin numai in casa... Chiar si acu ca e mucioasa, am scos-o azi afara, am imbracat-o mai bine, si cu ea la plimbare..
Andre, off da ce ati mai patimit cu scaunu ala.........(sa rad sau sa va plang de mila?
)
Monis, gata si al tau e dintos??la mai multi, da fara dureri si maraieli!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici